изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:54 EEST
Започна най-кървавият вегетариански фестивал в света (СНИМКИ 18+)    
Любопитно Стотици мъже в Тайланд си набучиха ужасни шишове, огромни ножове и дула на пистолети в бузите, за да отпразнуват годишния фестивал на вегетарианците. Последователите от местната китайска общност на храмовете Самконг и Бан Тха Руе преминаха вчера по улиците на Пукет, за да почетат въздържанието си от месо.

В течение на девет дни участниците във фестивала ще се придържат към строга вегетарианска диета. Те вярват, че по този начин ще получат добро здраве и душевно спокойствие. Освен това, фестивалът е съпроводен от екстремни пиърсинги, ходене по огън и други начини за нанасяне на телесни повреди.

Местните китайци вярват, че боговете защитават вярващите, доказали вярата си по този начин, от всичките превратности на съдбата, както и от белези и смърт от загуба на кръв. Снимките от фестивала показват как десетки мъже са си проболи устните и бузите с остри предмети, докато други са забили метални пръчки в кожата си.

Ритуалното вегетарианство в Пукет се смята, че е започнало в началото на 19-ти век. Участниците в церемонията вярват, че боди пиърсингът им ще ги пази от злите духове. http://www.blitz.bg











 


Сходни връзки

Започна най-кървавият вегетариански фестивал в света (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди