изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:41 EET
Невероятно странни секс-съвети за мъже. Ще се изненадате!    
Любопитно Господа, ако досега сте се чувствали прецакани, че само дамите получават безполезни секс съвети от техните списания – възмездието е тук. Мъжете сме ощетени, стане ли въпрос за интимни „уроци”.

1. Бройте колко често мига

Доказано е, че 32% от дамите, които пият противозачатъчни, мигат доста по-често от нормалното. Тоест повече от 15 пъти в секунда. И ако се чудите „К’во пък ме интересува мен дали взима хапчета или не”, ще трябва да приведа елементарната логика. Щом се предпазва от забременяване, значи ще е по-склонна да прави секс с непознат. Е, може с контрацептиви да регулира хормоните си или да избягва проблемен цикъл, но… това са „женски работи”, които не ни интересуват.

2. Ако девойката пие противозачатъчни, то със сигурност ще търси мъже с по-яки челюсти.

Било признак на високи нива на тестостерон. Няма да се разберем така. Знаете ли колко е трудно да броиш миганията в секунда докато се опитваш да отговаряш с физиономията на Попай Моряка?

3. При първия удобен случай я хванете за предмишницата

Оказва се, че частта над китката била наситена с нервни окончания, които стимулират частта от мозъка, отговаряща за доверието и привързаността. А, за да не се занимавате с някакви си стимулации, защо не й купите часовник. Масажът му определено ще провокира сексуалния й интерес. Особено ако е изработен от благородни метали и има камъчета по себе си.
Няколко кофти секс съвети за мъже4. Цуни-гуни след тренировка

Малко след спортна тренировка нивата на тестостерон в мъжката слюнка се вдига до 15 пъти. Целувки или френски заигравки в този момент ще засилят желанието на половинката. Има мъже, на които не им се занимава с такива лиготии и просто плюят в нискокалоричните напитки на момичетата. Пак действа ;)

5. Следете за това как държи своите крака на среща

Този съвет може и да сте го чували. Ако стои с по-разтворени бедра, значи е готова да Ви приеме в себе си. Ако обаче ги е кръстосала или спуснала настрани – нямате никакъв шанс. Има и мнения, че безспирното местене на единия крак върху другия също демонстрира готовност за секс. Дамите обаче контрират, че стойката им се определя преди всичко от дрехите, с които са облечени. Така ли? Ами тогава…
Няколко кофти секс съвети за мъже

6. Внимавайте за дрехите!

Европейско проучване показва, че съществува пряка зависимост между готовността за интимен контакт и оскъдността на парцалките. В австрийска дискотека са взети проби от слюнките и са направени снимки на десетки момичета. Оказало се, че най-разгонените са се облекли и най-провокативно. Ама този номер ни е ясен. Случва се и в животинския свят. Там обаче не се ли перчиха мъжките индивиди?!

7. Препечената филийка възбужда

Вероятно американците свързват мириса на препечения хляб със закуската, а преди нея идва сутрешния секс. А може да свързваме аромата с основните човешки потребности – храна, вода… и секс? Знае ли човек!?
Няколко кофти секс съвети за мъже

8. Ключът към добрия секс може да се крие в киселото мляко

Така е поне при мишките, хранени с йогурт. Тестисите на гризачите, консумирали редовно заквасеното млекце, се увеличили 5 пъти. Това гарантира върхови нива на тестостерон и сексуалност. Дано жените да не четат този текст, че повече никога няма да Ви предложат плодово млекце. „Да му вдигна тестостерона, че да почне да кръшка. Как ли пък не?!”

Източник: fortisimo.eu

http://vchas.net

 


Сходни връзки

Невероятно странни секс-съвети за мъже. Ще се изненадате! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди