изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:29 EET
Дарина Павлова измамена с 18 млн. евро! Весела Кюлева завлякла Мадам Мулти с грешна инвестиция    
Новини Жестока война на богатите вдовици се разгаря в родния ъндърграунд. Някои от най-заможните съпруги на убити босове са в люта битка за пари покрай глупави инвестиции в различни бизнеси. В основата на аферата се оказва вдовицата на банкера Емил Кюлев – Весела.

Бившата секретарка, която наследи официално над 180 млн. лв., а може би и много повече, вече се имала за бизнес дама и решила да припечелва, като предлага посреднически услуги на свои посестрими. Кюлева гарантирала на няколко други вдовици, че ще удвои парите им, ако й се доверят да ги инвестира в различни начинания.

На въдицата на блондинката, която сама профука голяма част от наследството на банкера по младия си мъж – футболиста Мартин Станков, някак се хванали дори Дарина Павлова и нейната врагиня Ангелина Димитрова. Вдовицата на Илия Павлов и на Константин Димитров-Косьо Самоковеца не се понасят още по времето, когато мъжете им бяха живи.

Причината е, че двамата босове имаха конфликт за имотите и влиянието в Боровец в началото на новия век. Туризмът бе и единствения отрасъл, в който Самоковеца е инвестирал официално преживе. Точно „Мултигруп“ пък по това време бяха овладели изцяло зимния курорт. Това е и причината след убийството на Илия Павлов, съмненията за смъртта му да паднат съвсем сериозно върху Самоковеца. Само отстраняването на групировката би дало шанс на идващите с пари в брой да купят централни хотели. Особено ако те са знаели, че „Мулти“-групата са закъсали финансово. Съмненията са в сферата на догадките, но дори и така двете вдовици не се понасят. Въпреки това са успели да се хванат в един и същи капан и да загубят солидна част от богатството си.

Първа на въдицата на Весела Кюлева се хванала Дарина Павлова, която след смъртта на мъжа си през 2003 г. наследи богатство на стойност около 1,5 млрд. долара, а впоследствие изгуби голяма част от него. Мадам Мулти харесала инвестиционния план на банкерската вдовица за разработване на мини в Южна Америка, тъй като печалбата изглеждала съвсем сигурна, а приходите солидни.

Вдовицата на Илия Павлов отдавна имала мераци към подобен бизнес. От 2000 година „Мултигруп” прави значителни инвестиции в мина „Бор“ в Сърбия - един от най-големите медодобивни комплекси в Европа. Корпорацията притежаваше 35% от мината, а останалото е собственост на дребни акционери. Дарина много добре знаела, че от подобен бизнес се печели отлично и лесно се вързала на обещанията на Кюлева. Тя й дала цели 18 млн. евро, които да инвестира със своя международна компания, в която била съдружник с много добри в световен мащаб финансови експерти.

Същото направила и Ангелина Димитрова. Тя обаче не се полакомила толкова и прехвърлила на Весела Кюлева само 12 милиона евро, които да инвестира и умножава от нейно име. Тя обаче предпочела по-сигурни сделки и се интересувала предимно от недвижими имоти и строителния бизнес в Близкия Изток. Благодарение на това не загубила всичките си пари и се разделила само с 3 млн. евро покрай неразумното управление на средствата от страна на Весела Кюлева. Оказало се, че банкерската вдовица няма никакъв нюх за сделки напук на претенциите си на бизнес дама от световен мащаб. Блондинката била буквално измамена от арабските си партньори, купувайки на двойни цени парцели и сгради. Сега трябвало да се чуди как да се издължава на жената на Самоковеца, за да се спаси от сериозни проблеми.

Още по-фрапантен е случаят с парите на Дарина Павлова, които изгубила почти до последното евро. Всички инвестиции на зелено в мини, които направила се оказали неуспешни и не само не успяла да умножи, ами напълно профукала 18-те милиона на Мадам Мулти.

„Дарина е в истинска истерия и плаши с война. Направо е бясна, че Весела я е изиграла. Въобще не вярва на приказките й, че е загубила парите й в глупави инвестиции, а смята, че я мами. Готова да си гони и последния цент и ще стане много интересни, ако и вдовиците на босовете започнат да се стрелят”, прогнозират в ъндърграунда.  http://pik.bg

 


Сходни връзки

Дарина Павлова измамена с 18 млн. евро! Весела Кюлева завлякла Мадам Мулти с грешна инвестиция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди