изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:09 EET
Съвети за незабравим кунилингус    
Любопитно Кунилингусът е част от сексуалната игра. Също както перфектното фелацио, така и оралното задоволяване на жената има своите специфики. За някои представители на силния пол това е просто акт, в който с две-три движения на езика, устните или ръцете задоволяваш сексуалната си партньорка.

Дали този начин на разбиране на оралните ласки и действие ги прави добри в кунилингуса? Не! Защото оралното задоволяване е връх в интимността и не бива да бъде претупвано. За да бъдете наистина добри в играта с езика, споделяме няколко стъпки, които да следвате.

Овлажняване и вкус

Много мъже имат предварителна негативна нагласа за вкуса и мириса на гениталиите на своята партньорка. Ако имате някакви притеснения, може заедно да си вземете душ или вана. Също така пътят към перфектния кунилингус е бавен и дълъг и той може да започне с масаж на цялото тяло. За да направите изживяването още по-приятно, може да включите в любовната игра масаж и ароматни масла или лубриканти със свеж мирис.

Започнете бавно

Трябва да знаете, че жените се нуждаят от по-бавно темпо и продължителна стимулация по време на орален секс. Затова започнете да я докосвате от места, на които знаете, че тя обича. Използвайте ръцете и устните си, за да рисувате страст върху тялото й.

Настанете се удобно

И двамата ще се насладите на този момент повече, ако се чувствате физически комфортно. Използвайте възглавници и бъдете креативни с позите за орален секс.

Бъдете откриватели

По време на кунилингус мъжете отделят по-голяма част от вниманието си на стимулацията на клитора. Но всяка жена е различна и не забравяйте, че вашата партньорка може да има и други горещи точки, които при стимулация да я възбудят. И тук използвайте ръцете си, за да докоснете не само клитора й, но и срамните устни, перинеума и ануса. Бъдете внимателни и въпреки своята възбуда, действайте бавно и нежно.

Експериментирайте с различни движения

Като цяло, жените са склонни да харесват повтарящите се движения. Ето защо е важно след няколко повторения на едно движение с езика или пръстите ви, да го променяте. Да оказвате по-интензивен, но все така приятен натиск. Възможно е тя да трепне от възбуда или да ви покаже къде не й е приятно да бъде докосвана или не по този начин, по който го правите.

Използвайте устата си

Порно филмите могат да ни научат на някои основни правила при стимулирането на партньора. Но не забравяйте, че копирането на тези модели невинаги ще ви направи перфектните любовници. Някои жени не обичат интимните им части да бъдат хапани, смукани. Ето защо е важно да използвате устата си по най нежния и възбуждащ начин. Ако партньорката ви обича по-грубата игра, тогава действайте!

Следвайте нейната възбуда

За да направите кунилингуса наистина незабравим, следвайте емоциите на вашата партньорка. Също така я попитайте за някаква нейна еротична фантазия свързана с френска любов. Помолете я да се докосва там, където има най-силна възбуда, а вие минете по този път с език или пръсти.

Проникнете

Когато тя вече е достатъчно възбудена, може да използвате секс играчка или пръстите си, за да проникнете във влагалището. Лубрикантите са разрешени и препоръчителни, ако ще стимулирате ануса. И тук имате свобода на действие. Поддържайте равномерно темпо на движенията, като не забравяте, въпреки че използвате вибратор или ръцете си, да продължавате да галите интимните й части с език и устни.

И не забравяйте – Измийте ръцете си!

Преди полов акт, личната хигиена е от съществено значение. Това важи и за онези необикновени моменти, в които ще докосвате партньорката си на най-нежните и чувствителни места. Ето защо е важно ръцете ви да бъдат измити и ноктите добре поддържани, за да не я нараните.

http://www.az-jenata.bg

ОРАЛЕН СЕКС

ОРАЛНА ЛЮБОВ


 


Сходни връзки

Съвети за незабравим кунилингус | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди