изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:32 EET
Жиголото Елит: Наемат ме развратници от 35 до 50 години    
Интервюта От работата си научих, че жените искат внимание, уважение и да ги караш да се чувстват единствени

Сигурно ви е трудно да повярвате, но дори и хора с едни от най-престижните професии като IT-специалист, web-дизайнер, студент по право, автомобилен състезател, футболист, плувец, офицер от българската армия в свободното си време предлагат сексуални услуги срещу заплащане – т.е. упражняват професията на мъжка проститутка - тъй наречения жиголо!

За да поразпита въпросните мачовци за условията, при които работят, репортер на вестника се регистрира в сайтове в Интернет, в които се предлагат такива услуги, и заговори един от тях – 26-годишен мъж с псевдонима ELIT, който разкри, че работи като професионален партньор за ескорт:




- Елит, твоите клиентки на каква възраст са?
- Не ги питам за годините, но ме поръчват главно жени на средна възраст, тип бизнес дами, отракани, между 35 и 50-годишни. Но има и 50-годишни, които изглеждат на 30. Не мога да кажа, че чужденките се поддържат повече от българките. От тази гледна точка нещата са съпоставими, еднакво добре се поддържат. Поне тези, с които съм бил.

- А има ли друга разлика между българките и чужденки и на какво се дължи?
- Ако трябва да правя сравнение между българките и чужденките, то може да се каже, че нашенките по-рядко си позволяват да си поръчват такива услуги. Не само парите са им проблем. Проблем е и манталитетът, и задръжките, и комплексите, и предразсъдъците, и още много други неща. Но това най-често го правят дами, повечето от провинцията, които или имат собствен бизнес, или богати съпрузи.

- А съпрузите знаят ли за “волните програми” на своите брачни половнки?
- Дори съпрузите им ги толерират да правят такива неща. Защото не им се занимава. Те си имат млади любовници на по 18 години и са си намерили формула за съвместен живот – единият си прави, каквото иска, другият се съобразява или намира собствен начин да се забавлява. Това е в името на запазване на брака, грижата за децата и доброто име в обществото.

- Да не би да казваш, че някои от тях ти са постоянни клиентки?
- Да. Всяка седмица ми се обажда по някоя постоянна клиентка. Поемат ми всички разходи по принцип. За чужденките също не е скъпо да ми плащат самолетните билети, защото те ползват и компании, които предлагат евтини полети, плюс това за тях 200-300 евро не са нищо.

- Предполагам, че твоите клиенки са жени, жадни за любов?
- С някои даже не се стига до секс – само ги придружавам. Имаше една жена, която искаше да си направи екскурзия до Испания и аз само я придружавах. На други им правя само масажи.

Но 90% си искат секс

- Какви дами предпочиташ за клиентки?
- Предпочитам да са платежоспособни. Въпреки че като цяло всичко ми доставя удоволствие – пътуването, разглеждането на музеи, развлечението, новите места, вечерите, шоуто, разговорите...

- А как ги намираш?

- Най-много ми харесва, когато ме поканят в чужбина и там изкарам 2-3 седмици. Чужденките се свързват с мен по Интернет, чрез сайтове. Има чужди сайтове за ескорти – английски, френски, немски. На Запад не се казва жиголо, а ескорт. Демек, придружаване.

Включва не само секс, но и компания – ходите на вечеря, на екскурзия, на кино. Имам профили в няколко сайта, в които съм публикувал 5-6 свои снимки, информация за себе си и дамите ми се обаждат, пишат, изпращам им снимки, виждаме се и си говорим с web-камера, за да няма разминавания. Знам английски, а английски се говори навсякъде.

- А има ли други българи, които да си предлагат услугите в тези сайтове?
- Там, където публикувам, само аз съм българин, други засега няма. Това не е работа като за българи - просто го вадиш и - хоп - всичко е готово. Първо, трябва да имаш тяло, да си добър любовник, да имаш терен, да знаеш езици...

- Имаш ли много професионални ангажименти и при какви тарифи работиш?
- Обикновено три-четири пъти месечно ме търсят чужденки, но понякога се случва да са и повече. Или те идват в България, или аз пътувам дотам. Изпращат ми електронен самолетен билет. Отивам примерно в Брюксел, където тя ме чака. Не може обаче да говорим за еднакви тарифи за българи и чужденци, защото там стандартът е съвсем друг. За чужденките цената е 150 евро на час.

Но обикновено аз не приемам за 1 час да пътувам дотам, а се ангажирам за 1 уикенд или за цяла седмица. Тогава тарифите са различни и опират до договорености.

Тук, в България, максималната цена за 1 час е 50 лева. А когато се обаждат семейства, защото това се случва много често, тарифата е 100 лева - повече не можеш да вземеш, защото стандартът е нисък. Плюс това има много циганета и разни оръфляци, които много свалят цените.

- Как ти се отразява тази професия, остава ли ти време за други занимания?
- Преди се занимавах и с друг бизнес, но две дини под една мишница не се носят. Предпочитам да имам повече свободно време, а и тези занимания много ми изсмукват енергията - натрупва се и психическа, и физическа преумора. Адски изморително е да се срещаш с различни хора и да бъдеш в толкова близки взаимоотношения с тях.

Най-голямата преумора се получава от работата на мозъка, не толкова от свиването на мускулите. Но и всичко останало е свързано със стрес - пътуване, неизвестността, мисълта какво ще видиш насреща си, дали ще е същата мадама от снимките, какви ще са й желанията. Неизвестността, колкото и да е приятна, буди стрес.

- Случвало ли ти се е да се откажеш от професионален ангажимент?
- Не ми се е случвало да отказвам, но

имах и неприятни случаи

например с едно семейство, в което мъжът беше страшно ревнив. Бяха българи и им беше за първи път. Имаше големи сцени. Накрая си хвана жената и си тръгнаха.

- При проблем с “оръдието ти на труда” какви стимуланти използваш?
- Докато съм с клиентка, никога не съм имал проблеми с ерекцията. Не използвам и хапчета.

- Какво научи от професията на професионален партньор за ескорт?
- Това, което научих от работата си, е, че жените искат главно уважение, да им обръщаш внимание и да ги караш да се чувстват единствени.

Марина ШИВАРОВА
http://www.blitz.bg

  1. Бившият иконом на Емил Димитров – Любен Стумбов: Любимата порно касета на Емил му беше подарък от Батето!
  2. Сръбска моделка назначена на блага служба в министерство (СНИМКИ 18+)
  3. Български модел и дизайнер в Милано пред "ШОУ": Мариан Кюрпанов е жиголо!
  4. 4 проститутки и жиголо заловени с оферти от 100 до 200 лева за секс в столичен салон за масажи
  5. Блатечки: Пробвал съм тройки и четворки във всевъзможни комбинации
  6. Камелия и Емилия с общ любовник жиголо
  7. Жиголото Георги Дочев прибира 1 милион от смъртта на Гейтли
  8. Нидялко от "Биг брадър": Съветничка на Станишев ме консумира като жиголо!
  9. СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПО ШАХМАТ ВЕСКО ТОПАЛОВ БЕ ОБРАН ОТ... ЛЮБОВНИК
  10. Светкавичен процес за жиголо - изнудвач

 


Сходни връзки

Жиголото Елит: Наемат ме развратници от 35 до 50 години | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди