изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:38 EEST
BFM TV: Най-малко 40 души са загинали при атаките в Париж    
По света Париж. Най-малко 40 души са загинали при атаките във френската столица, съобщава телевизия BMF TV, като се позовава на информация от парижката полиция. Освен убитите в заложническата криза в залата „Батаклан“ и от взривовете край „Стад дьо Франс“, в Северен Париж е имало престрелка в ресторант „Малката Камбоджа“.

По данни на телевизията, един или няколко нападатели са открили огън по посетителите с автоматично оръжие. Извършителите са успели да избягат. На мястото на трагедията са пристигнали екипи на спешна помощ и полицаи. http://www.focus-news.net

******************

Репортер на "24 часа" се оказа в Париж точно по време на кървавите атентати.

Стела Атанасова от отдел "Оживление" пристигна във френската столица часове преди в няколко теролистични атаки да бъдат убити поне 26 човека.

Нападнати са заведение в центъра на френската столица, бар край стадион, съобщи Би Би Си, цитирайки френски медии. Има и взети заложници в театър, където се провеждал концерт, допълва АП.

Броят на жертвите вероятно ще нарастне значително, посочва Си Ен Ен.

„Експлозиите са били поне три. Тук е ад. Има предупреждение да не се излиза. Хвърчат линейки, а в центъра е мъртвило. Един от похитителите е говорил за Сирия. Твърди се, че има избягал заложник”, разказа Стела Атанасова .

Мъж с автоматично оръжие открил огън в ресторант „Камбоджа”, намиращ се в 11-и район на френската столица. Най-малко 7 души са ранени, съобщи телевизия BFMTV. Според вестник „Либерасион” има и няколко убити. Още няма официално потвърждение за жертвите.

При друга атака има експлозия в бар край стадиона „Стад дьо Франс”. Там отборът на Франция играе приятелски мач с Германия. Журналист на Би Би Си, намиращ се на мястото, съобщава, че вижда поне 10 души на улицата, които са убити или тежко ранени. Полицията вече е пристигнала, допълва той.

Преди това германският футболен отбор беше евакуиран от хотела си в Париж след бомбена заплаха в петък сутринта. Хотел „Молитор” съобщи, че неизвестен е телефонирал в 9,50 ч местно време, след което германските футболисти и всички останали гости са били евакуирани.  http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

BFM TV: Най-малко 40 души са загинали при атаките в Париж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди