изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:52 EET
ТЕРОРЪТ В ПАРИЖ: Нова атака във Франция - кола е пробила полицейски кордон! Двама от терористите на кървавата баня са разпознати    
По светаУстановена е самоличността на двама от осемте терористи, извършили кървавите атентати в Париж. Това съобщи радиостанция „Европа -1“.

Единият от тях е френски граждани, а другият е имал сирийско гражданство. По-рано бе съобщено, че на мястото на единия от взривовете край стадиона „Стад дьо Франс“ е открит сирийски паспорт, за който се предполага, че принадлежи на един от терористите самоубийци. Те са се взривили с помощта на шахидски пояси, за да затруднят тяхното разпознаване. 

Кола е пробила полицейски кордон във Франция и пътува към Париж. Това съобщи кореспондентът на bTV във френската столица. По-късно колата е била забелязана в предградие на Париж.  

Също така френските спецслужби работят по кола с белгийска регистрация, която е била паркирана близо до едно от местата, на които снощи бяха извършени 6 координирани терористични актове. Очаква се потвърждение на новините.

Припомняме, че снощи в Париж бяха извършени 6 координирани терористични акта, при които са убити над 120 души, над 200 са ранени, като 80 от тях са в тежко състояние.

128 са жертвите на кървавите терористични атаки в Париж, това съобщиха официално от Елисейския дворец. Над 200 са ранените след атаките, 80 от тях са в критично състояние. 8 от атентаторите са мъртви - 7 са се самовзривили, а един е убит. Броят на жертвите по неофициална информация може да достигне 150.

Президентът Франсоа Оланд обяви тази нощ извънредно положение на цялата територия на Франция и въвеждане на граничен контрол, което ще позволи да се ограничи движението на хора, ще осигури охрана на обектите и др. мероприятия с цел осигуряване на безопасност и предотвратяване на нови атаки. http://pik.bg


ДА СЕ ЧЕТЕ, ДА СЕ ЗНАЕ, ДА СЕ ПОМНИ:

ВСИЧКО ЗА ТЕРОСТИЧНИТЕ АКТОВЕ В ПАРИЖ В ЧЕРНИЯ ПЕТЪК - 13-И НОЕМВРИ 2015 Г.

 


Сходни връзки

ТЕРОРЪТ В ПАРИЖ: Нова атака във Франция - кола е пробила полицейски кордон! Двама от терористите на кървавата баня са разпознати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди