изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:24 EET
Агресивна наглост! Смъртни заплахи срещу Ицо Петрофф след разкритието за гей връзката на Радан Кънев    
Новини Скандален натиск със смъртни заплахи по телефона и по пощата му получава известният рокаджия и гей №1 Ицо Петрофф. За това сигнализира пред БЛИЦ самият той, след като преди няколко дни първи публикувахме разкритията му за гей връзката на лидера на ДСБ Радан Кънев.

След сензационното интервю на Петрофф в четвъртък следобед той започнал да получава заплахи на мобилните си телефони още вечерта. Неизвестен мъж, обаждащ се от непознат номер се заканил да го прати на онзи свят, ако продължава да общува с медиите по темата. Обещал му да го прати в отвъдното и повече никога да не види „гейчетата си”.

На другия ден сутринта рокаджията открил писмо с подобни заплахи и в пощенската кутия във входа на кооперацията си.

„Открили са адреса ми и са го пуснали лично, защото нямаше марка. Беше бял незапечатан плик, в коойто имаше лист с напечатани букви. Искат да ми затворят устата, защото всички в България знаят, че съм най-информираният от гей обществото. Не случайно бях избран с пълно мнозинство за председател на нашата асоциация”, сподели Ицо Петрофф. Той показа и писмото със заплахите срещу него, както и въпросните повиквания, които са почти денонощни.


Костовчета пишат закон против сайтовете. По-добре се омитайте от властта, барабар с Рада Дълбоката, доктор Менгеле, Чехлю, министъра с присадената коса и джобния генерал! Истински мъже трябва да поведат България

Партията на Иван Костов, ДСБ, щяла да пише закон срещу ПИК. Новината гръмна на специална пресконференция в петък, посветена на "гнусната атака срещу лидера Радан Кънев". Каква е гнусната атака, не поясниха и вероятно мнозина са останалите озадачени.А "гнусната атака" е следната: известният активист на хомообществото, музикантът Ицо Петрофф, обясни пред агенция "Блиц", че Радан Кънев е гей. Викали му Рада Дълбоката.
По-късно ПИК препечата интервюто. И толкоз.

Последва цяла пресконференция на една от управляващите партии, предвождана от здравния министър Петър Москов, известен още като "готиния Пепи" и "доктор Менгеле".

На събранието някой си Иван Иванов, депутат, когото за първи път чувам, каза дословно следното:
"Смятам, в ролята си на член на Комисията по култура и медии, не в ролята си на заместник-председател на парламента, че с последните публикации в някои интернет сайтове и някои медии, да ги наречем социални, наистина, се мина една граница, която ако продължи да се преминава, действително медийният и обществен пейзаж, публичният пейзаж тотално ще се обърка и зацапа.

Така, както СЕМ може да регулира телевизии, преса и така нататък и за някои, някой път, бих казал безобидни изрази, да се налагат глоби, аз мисля, че би трябвало да преразгледаме законодателството, свързано с регулация на медиите, които са в интернет пространството, защото там да лъжеш, да набеждаваш, да клеветиш можеш да го правиш необезпокоявано, на което, според мен, действително трябва да сложим едни граници, които не трябва да бъдат преминавани, така че аз ще повдигна този въпрос в Комисията по култура и медии, ще съберем също така експертите, които имаме към Реформаторския блок, свързани с медийна регулация и мислим да предложим действително промяна в закона, така че да се върви към малко по-ясна регулация и някои медии действително, особено в интернет пространството, да нямат усещане за разгулно поведение..."

На последното изречение би завидял и Джойс, но както и да е.
Искам да кажа на този Иванов, на този окъснял и комитрагичен Луначарски, в чиято тиква май още кънтят залповете на Аврора:
След като си шеф в парламента, вземи, че прочети законите. СЕМ не регулира печата, нито Интернет. Има закон за радиото и телевизия, за вестници и сайтове няма. Ако толкова искаш да се прочуем, създай специален закон против нас. Може и Белене да отвориш. Няма да мога да ти се отплатя за рекламата.

И изобщо: що такива нерви, че Радан е гей? Самият той си каза, че не чувствал като обида онова, за "Дълбоката". По-обиден бил от твърденията за извънбрачна връзка с американски адвокат. Явно второто не е истина, само първото е.
На същата историческа пресконференция доктор Менгеле, министърът със светкавиците в очите, съзря пъклен сценарий за хибридна война срещу Реформаторите. От едната страна били записите на Янева и Ченалова, от друга - Ицо Петрофф с "Дълбоката". От две посоки сме им го слагали. Голяма афера, направо "Дълбокото гърло", Уотъргейт 2.

Министърът по-добре да обясни за отровните ваксини с живак, внесени от Турция. "Еувакс" е произведен в Южна Корея и е забранена за употреба както от Европейската агенция по лекарствата, така и нашата Изпълнителна агенция заради високото съдържанието на т. нар. тиомерсал, в който има живак. В медицинската практика са описани случаи, при които ваксината, използвана при деца, е довела до тежки и неизлечими заболявания като множествена склероза и аутизъм.

Ваксините са на пазара от миналия юли, доктор Менгеле си мълчи и се моли да му се размине, ама сметката му ще излезе крива.
Изобщо клоуните от ДСБ натвориха достатъчно простотии, откакто са във властта. Време им е да се омитат, да се съберат в апартамента на Богдана Карадочева и да попеят "Времето е наше".

Джобен генерал, разследван за подслушване на главния прокурор - шеф на комисията по национална сигурност.
Дипломирана социоложка, загрижена предимно за костюмчето и герданчето, с които ще цъфне по телевизията - шеф на МВР.
Земеделец, нашумял с присадената си коса - военен министър.
И един, на когото му викат Чехлю - главнокомандващ.
С доктор Менгеле и "Рада Дълбоката" като масовка барабар.

Моите уважения, но в днешното идиотско и опасно време, когато Джихадът дебне зад всеки ъгъл, едва ли ще издаяним с гейове, психодесни и суетни женички начело на силовите ведомства.

Присъствието на тези тежки комплексари във властта е кич. Кич, подобен на фейсбук-кретенията, заляла социалните мрежи покрай атентата в Париж. Френското знаме и върху него си вграждаш светлия образ - вижте ме как страдам и колко съм съпричастен!
По-малко Фейсбук, по-малко Туитър, по-малко НПО-та, по-малко фанатици по върховете, по-малко пози, по-малко доноси до чуждите посолства. Полицаи в полицията, генерали в армията, достойни родолюбци в президентството, истински мъже в кабинета.
Звучи като дребна, но много полезна крачка отвъд разрухата и омразата, затиснала сърцата ни.

Недялко НЕДЯЛКОВ, ПИК
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Агресивна наглост! Смъртни заплахи срещу Ицо Петрофф след разкритието за гей връзката на Радан Кънев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди