изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:57 EEST
Дмитрий Медведев: Турция защитава "Ислямска държава"    
По света Някои турски официални лица имат "пряк финансов интерес" в търговията с петрол с терористичната организация "Ислямска държава". Това заяви премиерът на Русия Дмитрий Медведев, който подробно коментира възможността за отмъщение във връзка със сваления руски бомбардировач от ВВС на Турция.

"Действията на Турция де факто защитават "Ислямска държава". Това не е изненада предвид информацията, която имаме за пряк финансов интерес от някои турски официални лица, свързани с доставки на петрол от рафинерии, контролирани от терористичната групировка", продължи Дмитрий Медведев.

"Безразсъдните и престъпни действия на турските власти причиниха опасна ескалация между Русия и НАТО, които не могат да бъдат оправдани от никакъв интерес, включително и защитата на държавните граници", допълни премиерът на Русия.

Според Медведев, Русия обмисля отмяна на няколко важни проекта с Турция, както и блокиране на турските фирми на българския пазар. Русия вече препоръча на своите граждани да не пътуват до Турция заради опасност от терористични атаки. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Дмитрий Медведев: Турция защитава "Ислямска държава" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди