изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:52 EET
ЕКСКЛУЗИВНО! Учител по английски проговаря от първо лице за гей подвизите на Рада Дълбоката! Силвестър изважда на показ пикантни    
Интервюта Учителят по английски и италиански език Силвестър Илиев направи сензационни разкрития от първо лице за хомосексуалното минало на Радан Кънев в сензационно интервю за БЛИЦ.Илиев работи на свободна практика и не се притеснява, че е гей. Известен е в гей средите като Сиси. Припомняме, че рокаджията Ицо Петрофф пръв осветли подробности за гей подвизите на реформатора и разкри, че той е бил известен като Рада Дълбоката.


- Какви са подробностите за гей ориентацията на Радан Кънев, за които заявихте, че знаете?

- За Радан Кънев или Рада Дълбоката, както е известен сред нас, мога да кажа много неща, както и за много други хора от политиката, тъй като съм член на сдружение „ЛГБТИ-идея” и знаете, че ние имаме много членове в цяла България и по света и сме много информирани. В случая обаче аз говоря от свое име, освен че съм чувал от много хора, че той е като нас с хомосексуална ориентация.

Не само, че Ицо Петрофф разкри истината, за което се говори сред нашите членове от години. Но и лично познавам хора, свидетели на неговите гей наклонности. За разлика от Ицо обаче, който все пак е рокаджия и популярна личност, те не са известни и се страхуват да не бъдат заплашвани и репресирани, както се случва сега с него.

Радан Кънев крие гей ориентацията си, защото гради политическа кариера. Като него в политиката има много от всички партии. Страхуват се най-много да не се разкрие истината за сексуалността им, но не могат да избягат от нея. Самият аз не практикувам от години учителската си професия по тази причина и съм се ориентирал към свободни професии.

- Каква е вашата връзка с Радан Кънев?

- Живеех с едно много хубаво момче, красиво като манекен – Юри Стоянов. Той е по-известен като Юри Хакера, тъй като професията му е програмист и е гуру на компютрите. Благодарение на ориентацията си и професията си, той имаше много влиятелни приятели от политиката и икономиката, на които вършеше разнообразни услуги.

В началото аз не знаех за това, което прави, защото той излизаше уж по работа. Всяка вечер идваха скъпи коли да го взимат, излизаше с маркови облекла и много изискан. Накрая разбрах, че той ги обслужва не само с хакерски услуги, но и сексуално. Пред мен не показваше, че има такива контакти и общува с хора на високо ниво. С течение на времето обаче разбрах, че той редовно обслужва политици, а след това, че има връзка и с въпросния господин Радан Кънев. След това се изнесе и с днешна дата вече съм загубил следите му.

-  Заради отношенията му с въпросния човек ли се разделихте?

- Не, той се забърка в съвсем други игри. Каза, че ще изкара много пари с източване по разни хакерски схеми и аз не исках да имам нищо общо. Вероятно това е причината да изчезне и всички, които го познаваме, а той беше известен в нашите среди заради красотата си, както и заради компютърния си гений, се шегуваме, че или е напуснал страната, или е на топло в затвора, или направо е напуснал този свят. В телефона му имаше номера, както и негови снимки с много важни хора в България, което или го е направило богаташ, или някой се отървал от него.

- Как вие се запознахте с него?

- Той беше познат на Атанас Байнов, един от най-добрите тонрежисьори в българско национално радио. Бяхме на представяне на диск в НДК и там се запознахме с Юри Хакера и аз, и Ицо Петрофф. Той искаше да ползва неговите услуги, за да му направи сайт на неговата организация „Арт Рок център”. Разменихме контакти и след това се видяхме пак тримата и така се сближихме. Видях, че той се държи много добронамерено и ме сваля, въпреки че аз не знаех, че има такива наклонности. По това време обаче имаше връзка с един друг политик, който по това време беше в ДСБ, а преди това от СДС. Той е юрист и беше спасявал много пъти Юри от големи каши, именно заради хакерската му дейност. Покрай въпросния Николай той имаше стабилни връзки в тази партия и им вършеше и компютърни и други услуги. Така се е запознал и с Радан Кънев. Раздели се с юриста, защото той започна връзка с известен говорител от Би Ти Ви. След това бяхме заедно, докато не ми изневери и започна да се занимава и със съмнителни схеми.

- Кога сте били заедно?

- Става дума за годините 2005, 2006 и 2007 г. В началото той тепърва навлизаше в тези среди, а после стана доверено на лице на много политици от демократите, които тогава бяха сбирщина от много пияници и много геойве. Това дори мен като гей ме отврати, защото се запитах в това ли се е превърна синята идея. Когато се развиха нещата и научих повече подробности, побързах да се отдръпна. Той обаче вече се движеше не само с въпросните политици, но и с друг много добър и известен адвокат с прякора Владка Мерцедеса.

- Никаква връзка ли нямате сега с него?

- Не, той изчезна. Имаше много големи клиенти и разбиваше всякакви пароли по поръчка. Можеше да узнае всяка информация, както и да има достъп до сметки. Така че връзките му с политици и мастити играчи не бяха само на сексуална основа, но и на бизнес основа. Виждал съм лично какви хора са идвали да го взимат. А имаше и снимки с много от тях. Ако в един момент се е оказал неудобен, само мога да гадая каква е съдбата му.

http://pik.bg

 


Сходни връзки

ЕКСКЛУЗИВНО! Учител по английски проговаря от първо лице за гей подвизите на Рада Дълбоката! Силвестър изважда на показ пикантни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди