изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:14 EET
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ОВЕН    
Хороскоп През 2016 година може да разчитате на контактите си. Възможностите ще се отварят пред вас, ако попаднете на точните посредници. Ще решите без проблем всички дела, свързани с документи или държавни институции. Добре е да поемате повече ангажименти, свързани с кратки пътувания. Те ще ви донесат успехи. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.

През 2016 година ще сте раздвоени. Вие наистина сякаш живеете в два различни свята. Склонни сте да правите най­невероятни неща. Вие ту ще сте практични и искрени, обичащи правдата, като по този начин ще хвърляте в смут и недоумение околните, ту пък ще сте мечтателни и изобретателни, без да се вълнувате изобщо от материалното в живота. Кога ли ще се събудите и ще заживеете в реалността?

Възможни са неприятни колизии в служебен план. Срещу вас се очертава нещо като заговор от по-дребните "овни". Предстои ви изясняване на ситуацията с ръководството. Помощта ще дойде от много по-високо място, където вече оценяват перспективността на идеите ви. Предложение за друг "етаж" на дарбите ви.

Развитието на технологиите и на обществото като цяло могат да променят вашият живот през 2016 година, отношението ви към семейните ценности и избора ви на място за живеене. Ще усещате много по-силно проблемите между хората от различните поколения, особено покрай тези, с които живеете под един покрив. Ще изпитате силна необходимост от приспособяване към реалността и новите изисквания към вас и средата край вас.

Тези промени могат да донесат и благосъстояние, добро здраве и работа, на която ще се наслаждавате. През март могат да се стабилизират брака и служебните ви отношения. Компромисът може да се превърне в ключов момент от разбирателството ви с близките и роднините. През април и май ще се справите с печеленето на пари, очертават се допълнителни доходи.

Промените ще ви притиснат и пообъркат в средата на февруари и после след юни месец. Дотогава обаче ще се радвате на добро здраве и успехи в работата. Бъдете готови за кратки служебни проблеми в средата на лятото и през октомври.

През 2016 година ще живеете добре и пълноценно. Сега ще бъде подходящо да продадете жилището си и да купите ново, да смените местоживеенето си. Ако имате деца, вероятно те ще решат, че вече е време да бъдат независими и да се отделят от вас - ще заминат да учат или да работят другаде, а някои дори ще се оженят. Ако това се случи, покажете гъвкавостта си, с която вече сте впечатлили околните. През годината е добре да предприемете доста и разнообразни пътувания за отмора и удоволствие.

Дано да се възползвате от шанса за пълната и безусловна промяна, която ви се дава и да достигнете до по-пълното равновесие в ежедневието. Можете да подобрите качеството на живота си, но само при условие, че разбирате необходимостта от промяна на личната ви вселена и ако успеете да са адаптирате към реалността.

Търсете през годината идеал, който да ви удовлетворява и той да бъде извън материалната благосъстоятелност. Наблегнете на чувствата, без да изпадате в крайности. Отворете се към духовен живот, без да затъвате в суеверия, опитайте се да виждате и красотата, и мъката по света. Ако успеете, ще осмислите живота си, ще познаете голямата радост, която не може да се купи с никакви пари.

Здраве

През 2016 година силно ще се вълнувате дали времето оставя безмилостни следи и отпечатъци върху вас. Ако случайно бръчките ви пречат да изглеждате толкова млади, колкото се чувствате, то вероятно ще сте склонни да се подложите на определена хирургическа пластика. Сега се налага да отделите време и пари за поддържане на зъбите си. Непременно включете в програмата си определени спортни дейности, не се отпускайте, не отлагайте постоянно за следващия ден, бъдете волеви и направете нужната физическа активност, за да не допуснете влошаване на здравословното си състояние. Заемете се със спорт за собствено удоволствие, не за да покорявате големите спортни върхове.

Огледайте се внимателно дали работната ви среда е здравословна, има ли достатъчно осветление, чист въздух, удобно работно място. Опитайте да направите нужните промени или да изискате от шефовете си подобрение на средата, защото през годината ще са възможни усложнения по направление на трудовата медицина. Особено внимание отделете на гръбнака си - ако работите седнали потърсете удобен ергономичен стол или сложете специална възглавница. Ако работите на компютър - проверете клавиатурата и височината на монитора, настройте внимателно цветовете, яркостта и контраста. Пазете очите си, те определено ще ви създадат проблеми през годината.

Опитайте да си наложите самодисциплина и да не допускате натрупването на килограми. През тази година ще ви бъде трудно да свалите излишните. Не допускайте да изпадате в меланхолия или депресия, тогава ставате неконтролируеми по отношение на храната и лесно можете да качите килограмите. Затова се старайте да живеете заобиколени от по-весели и общителни хора.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките босилек, дафинов лист, пипер, мента и хрян. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Нашите тела задържат токсини от пестицидите, хормоналните препарати и хербицидите, с които храната ни се преработва. Фактори, предразполагащи черния дроб, стомаха и другите органи да произвеждат токсини са бактериите, вирусите, твърде големите количества алкохол, кафето и други кофеино­съдържащи напитки, тютюнопушенето и някои лекарства.

Ако сте изложени на влиянието на тези фактори или пък консумирате в големи количества полуфабрикати и преработени храни, то вие определено имате нужда от прочистване на организма и даване нов живот на тялото си.

През тази година е добре да направите на два пъти през шест месеца диета за прочистване на организма от всички вредни и натрупани в организма токсини и отрови. Тази диета е подходяща за изпълнение за период от 1-2 седмици. За начало можете да включите добавянето във ваната на ароматни масла от джинджифил, розмарин и риган, както и поставянето на капчици лавандулово масло върху възглавницата за спане.

С тази малка промяна в навиците ще засилите лимфната активност в организма, която от своя страна засилва потоотделянето и действа пикочогонно. По този начин се усилва работата на черния дроб и червата. Всички тези процеси, протичащи в организма помагат на тялото да се освободи от ненужните токсини.

Освен това е добре да спазвате следното:

Пийте по 2-3 литра вода (натурална, минерална, пречистена, трапезна, изворна) на ден, плодови и зеленчукови сокове, плодов чай. Забравете за съществуването на алкохола. Опитайте се да ядете колкото можете повече плодове и зеленчуци. Яжте ги под формата на салати, сокове-фреш леко задушени със зехтин, варени, покълнали, сушени, с кисело мляко (обезмаслено). Готвенето на пара е идеален здравословен начин за приготвяне на зеленчуците като единствено картофите не е препоръчително да се готвят по този начин. Имайте предвид, че в началото, когато започва детоксикацията в организма ви можете да страдате от леко главоболие. В такива случаи масажирайте слепоочията с масло от лавандула. Наблегнете на храните с ниско съдържание на протеини като грах, леща, пиле, яйца, ядки, соя и в по-малки количества червено месо. Избягвайте баниците, сладкишите и пържените храни, които са трудно смилаеми. Правете си малки похапвания през деня, но по-често, като за предпочитане са ядките (но не солени, а може дори и сурови). Те са чудесна храна в този случай.

Работа

През първата половина на 2016 година се очертават нови решения в областта на професията и заниманията. Ще бъде грешка да ги отхвърлите без интерес, поне отделете време да помислите, да претеглите всичките "за" и "против". До април са възможни прекрасни взаимоотношения и разбирателства в работата с колегите или подчинените. След 2 май пак ще имате своите щастливи мигове, но ще продължите напред с по-бавно темпо. Тогава определено ще се наложи да потърсите други възможности и да направите определена промяна - било то в дейността, в съдружията, в състава. Не приемайте да помагате на колега, затънал до шия в работа поради своята некадърност или неорганизираност - ще си навлечете повече беди и неприятности, а за някои дори може да се стигне до уволнение.

Ако сте недоволни от работата си, то в периода май-юли имате прекрасни възможности за нейната смяна. Бъдете предприемчиви, рискувайте смело, търсете правата си, не се страхувайте да критикувате. Успешни договори и сделки можете да сключите след 1 септември. Не се откъсвайте от действителността, бъдете здраво стъпили на земята, не се възгордявайте от постигнатите победи. През октомври ще можете да се наложите с даден проект или задача и да извоювате ново признание и по-високи доходи. Не бъдете скромни, заслужавате повишението.

През годината ще сте повече, отколкото трябва, оптимисти. Вашата енергичност може да ви помогне ако работите в екип. Ще напреднете много и ако организирате свой собствен бизнес. Не забравяйте - вие работите най-добре тогава, когато имате достатъчно свобода за действие. Ще предпочитате да давате заповеди, а не да ги изпълнявате. Ще търсите предизвикателства, както интелектуални, така и физически. Добре е да виждате смисъл в това, което правите, тогава и работата ще ви спори и ще чувствате вдъхновение. Хубаво е, ако можете да избягвате скучните офиси, за вас сега е добро действието. Много добра и успешна кариера бихте имали в областта на търговията и туризма, а защо не и в областта на спорта, книгоиздаването, образованието или политиката.

Пари

Ще има много пари и постъпленията през годината. Ще можете да си позволите както почивка, така и да направите определени по-големи покупки за дома. Ще имате добри възможности за вложение, за натрупване на капитали. Съветвам ви при всяко получаване на заплатата да отделяте определена сума за тежки и кризисни ситуации. Сега такива черни дни не се очертават, ще имате нормални средства за преживяване и спокойно можете да се погрижете за не съвсем ясното бъдеще, когато евентуално ще ви трябват пари и възможности. Ако изхарчите всичко сега, то ще си купите доста глупости, за които ще съжалявате после. През периода февруари - май звездите ще ви подкрепят в тази насока и ще фаворизират обръщението на парите, транзакциите. Изключително силна година за банкери, борсови и застрахователни агенти, икономисти и счетоводители.

През втората половина на 2016 година могат да се появят някои финансови пречки и е желателно тогава да избягвате спекулациите и измамите. Бъдете честни в сделките, договорите и пред НАП. Не играйте тогава на борсата, не купувайте акции ­шансът не е на ваша страна и могат да ви измамят. Също така избягвайте търговски взаимоотношения с чужденци.

Не давайте пари на заем, особено през първото и последното тримесечие. Ако не се вслушате в съвета ми, най-вероятно ще имате проблеми с връщането на сумата или направо ще се наложи да я отпишете. Ако сте решили да вземате кредити, то най-добрите периоди за това са 12 - 30 март, 4 - 19 май, 11 ав­густ - 5 септември, 21 октомври - 13 ноември, след 6 декември.

Какво бихте си помислили, ако спечелите? Толкова съм добър, че следващия път ще заложа два пъти повече. Какво бихте си помислили, ако загубите? Бедният аз, нещастният аз, как можах да рискувам и загубя толкова много пари? Какво ви помага да успеете? Нуждата непрекъснато да опитвате и способността бързо да се възстановявате след преживения шок и ужас. Кое може да ви провали? Прекаленото бързане и недооценяване на ситуацията. Какво са парите и придобивките за вас? Действие.

Пътувания

Ще можете да си позволите много екскурзии и пътувания. Една част от тях ще са на кратки разстояния и основно в почивните дни, но няма да ви свърта на едно място и все ще ви се иска да излезете някъде. Дори пешеходните походи ще ви донесат радост и удоволствие, а тези, които са свързани с пътуване с автомобил ще бъдат свързани с романтика и страст. Можете да си позволите както почивка през зимата, така и пътуване за всички празници - покрай 3 март, Великден, първа пролет, 24 май, лятото, Коледа и Нова година. Сега няма да ви липсват средства да си ги позволите, но пък може дори част от екскурзиите и пътуванията да бъдат на чужди разноски. Ще прекарате повече от приятно, така че - смело напред.

Свободното си време ще прекарвате в някакво майсторене, четене или посещение на културни мероприятия. Около себе си ще се стремите да сте в изряден ред. Ако нещо вкъщи има за оправяне, повечето от вас ще го сторят сами. И без това никой не може да бъде по-добър от вас. Ще четете много, ще посещавате театри, кина, опера или музеи - така най-добре ще си почивате. Но не прекалявайте - няма нужда да сте изчели всичко или да сте видели всички постановки или нови филми. Стресът е опасен за вас и затова не подценявайте истинската почивка. Ако се захванете с някакво хоби, можете да се разтоварите допълнително и то много приятно.

Любов

Сега Плутон и Марс могат да внесат много вълнения във вашия живот. Препоръчвам ви да не поставяте прекалено много изисквания пред вашия партньор. Приемете го такъв, какъвто е, не се опитвайте да го моделирате. Ако това ви се удаде, то по-голямата част от годината ще премине спокойно в любовен план. Бъдете нащрек преди всичко от 11 март до 6 април и от 2 до 23 септември да не затънете прекалено много в спречквания и пререкания. Бъдете по-сдържани, когато изразявате становището си, не избухвайте. Сами знаете, че бързо ви минава, само ще навлечете допълнителни напрежения във връзката си. Припомняйте си от време на време, че мълчанието е злато.

Прекрасни дни ви обещава Венера през януари, февруари, май, юли, ноември 2016 година. Тогава обвързаните сред вас могат да изживеят страстни и щастливи мигове със своя партньор, някои могат да сключат тогава брак или годеж, а необвързаните все още - да намерят сродната душа, с която да сложат основите на здраво приятелство за дълъг период от време.

Както знаете, бракът е нещо, което ви позволява да се скриете от себе си или да поддържате стари навици, без да осъзнавате колко са абсурдни. Така че, ако сте женени, ще трябва да се справяте точно с тези проблеми. Ако по някаква причина първият ви импулс е да зарежете всичко и да избягате, ще се наложи да обуздаете този нагон. Ще изпитате трудности, свързани с две позитивни тенденции във вашия живот. Първата ще ви тласка към действия, с които да се освободите от старите ограничения, а втората ще ви накара да се вгледате дълбоко в себе си и в интимните си желания. Не забравяйте обаче, че страхът често ни налага модели на поведение, а те се отразяват неминуемо върху връзката или брака ни. Ако успеете да преодолеете препятствията, които сами си поставяте или създавате, ще направите голяма крачка напред в развитието си. Ако обаче се примирите с тях или пък избягате, ще дойде време, когато горчиво ще съжалявате.

През 2016 година ще потърсите перспектива на брака или връзката си и най-добрия начин за това е да използвате собствената си скала от ценности. 3адайте си въпросът дали връзката въобще ви е необходима, дали партньорът ви оставя достатъчно въздух- дръжте го на разстояние, за да не станете причина за възникването на недоразумения от интимен характер. Макар че чувствителността ви е изострена, можете да се владеете и това много ще ви помага. Внимавайте с употребата на спиртни напитки през 2016 година.

Спорт

Започнете с ходене пеш първоначално по 1 километър, следващата седмица увеличете на два километра, по­следващата на три и така, докато стигнете до дневно ходене поне 5, а дори и 10 километра. Вторият етап нека да включва не ходене, а спортно ходене, което е направо препоръчително за вашите стави. Спортното ходене е по-добро за вас, в сравнение с бягането. Изберете при хубаво време да играете тенис или поне федербал. За вас са изключително тонизиращи бънджи скоковете.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ОВЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди