изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:32 EEST
ДОБРИЧЛИИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ НЕПОНОСИМАТА ЦЕНА НА ВИНЕТКИТЕ    
ОбществоВ събота добричлии отново ще се включат в нацианалния протест срещу непоносимите цени на винетките от 1.1.2016 г., както и срещу наглостта на министър Лиляна Павлова, че цените не само са ниски, но че и никой не кара насила хората да ги купуват. И още, че събраните пари се използват само за няколко пътища в страната, другите са оставени на произвола на съдбата да се самозакриват. Обществеността реагира остро и за това, че управляващите са чакали да минат местните избори, за да съобщят "благата вест" за жестокото поскъпване на винетките, така хората се чувстват излъгани. Ето какво се казва в изпратеното до медиите писмо:
  28.11.2015 Стотици добричлии протестираха срещу поскъпването на цената на винетките, блокираха пътя Добрич-Варна в центъра на с. Стожер и връчиха протестно писмо на варненския депутат от Атака Калина Балабанова до министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова и добричките депутати.  28.11.2015 Стотици добричлии протестираха срещу поскъпването на цената на винетките, блокираха пътя Добрич-Варна в центъра на с. Стожер и връчиха протестно писмо на варненския депутат от Атака Калина Балабанова до министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова и добричките депутати.

"Във връзка с насрочения мирен авто-протест, които е на национално ниво и е организиран срещу повишаване цената на винетния стикер, Ви уведомяване , че на 13.12.2015 г.от 13:00 часа ще бъде проведено авто-шествие. Позовавайки се на това, че протестът ще бъде с национален характер, гражданите на гр. Добрич изявиха желание да бъде затворен участъкът, който се намира пред паметника на Хан Аспарух.
 Тръгване от паркинга на стоматологията, ул „Отец Паисий”, "Бакарди", бул.”Трети март", ул ”Сан Стефано”, бул ”Русия”, бул „25 септември”.





 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В НАЦИОНАЛНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ НЕПОНОСИМАТА ЦЕНА НА ВИНЕТКИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди