изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:23 EET
ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Снайперист ликвидира с три куршума петима камикадзета на ДАЕШ    
По света Снайперист от специалните британски части (SAS) успя да ликвидира петима джихадисти от ДАЕШ ("Ислямска държава") само с три изстрела и така предотврати самоубийствена бомбена атака от тяхна страна, информира "Експрес".

Ветеранът от SAS изстрелял три отлично насочени куршума от 800 метра по терористите веднага след като те излезли от "фабрика" за приготвяне на бомби, намираща се близо до град Мосул в Ирак.

Той открил огън веднага след като видял, че те са облечени с дебели якета в горещото навън време - знак, че отдолу по тялото си са разположили колан с експлозиви.

Първият куршум на снайпериста попаднал в зоната на кръста на единия джихадист, предизвиквайки експлозия, която го убила, а също така умъртвила и двамата му охранители от ДАЕШ застанали близо до него.

Вторият самоубиец-атентатор бил улучен в главата, а третият бил ликвидиран с един куршум, докато се опитвал да се върне обратно във "фабриката" за бомби.

От британската армия коментираха за "Експрес", че това е била "класическа мисия на SAS".

"Преди около три седмици разузнаването се сдоби с информация, че мястото е използвано за направата на бомби. С тази изключителна стрелба само с три куршума снайперистът спаси животите на стотици невинни хора".

Терористите от ДАЕШ умъртвиха 38 деца със синдрома на Даун

Най-малко 38 деца със синдрома на Даун и други генетически дефекти са намерили смъртта си от ръцете на екстремистите от терористичната групировка ДАЕШ ("Ислямска държава"). Това се случило след като ислямски съдия, произхождащ от Саудитска Арабия издал фетва (правна позиция по социален или политически въпрос) за необходимостта от умъртвяване на децата.За случилото се съобщи блогът "Окото на Мосул" на своята страница във Фейсбук. Според публикуваната информация, повечето от децата са дело на отношенията мужду сражаващите в редовете на ДАЕШ международни терористи и местни жени.

Най-възрастното от тях е било на три месеца, а най-младото само на седмица. Всички те били убити в Сирия и иркския град Мосул с инжектиране на отрова или чрез задушаване.
http://www.blitz.bg


ПОСЛЕДНИ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ
  1. Полски евродепутат разкри петролна афера с участието на ДАЕШ, Турция и САЩ
  2. ПУТИН ИЗЛЕЗЕ ПРАВ - ЩЕ ИМА ЛИ ОСТАВКА НА ЕРДОГАН? Министерството на финансите на САЩ : „Ислямска държава“ продават петрол на пра
  3. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Ексклузивно от фронта! С един удар руснаците изравниха със земята командни центрове на ИДИЛ в Сирия (ВИДЕО)
  4. Мексикански наркобарон обяви война на "Ислямска държава"
  5. АЛО, ПЛЕВНЕЛИЕВ, МИТОВ И СИЕ?: Камерън и Путин се обединиха за бой срещу „Ислямска държава”
  6. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: 4-минутен ад! МиГ-29 в схватка с осем турски Ф-16
  7. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Русия използва подводница за удари срещу „Ислямска държава” в Сирия /ВИДЕО/
  8. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Германски депутат отсече: Ердоган е кръстникът на тероризма
  9. МОЗАЙКАТА СЕ ПОДРЕЖДА: Кръвожадни битки в Сирия! 26 цивилни, сред които жени и деца, са убити от коалицията, водена от САЩ
  10. САЩ СРЕЩУ СИРИЯ - РУСИЯ СРЕЩУ ИДИЛ?: SANA: Сирия смята за акт на агресия удара на международната коалиция по сирийската армия
 


Сходни връзки

ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Снайперист ликвидира с три куршума петима камикадзета на ДАЕШ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди