изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:38 EEST
Възползвайте се от тези 8 съвета при коледния си маникюр!    
Коледа Остава малко повече от една седмица до Коледа, затова от тук може да почерпите няколко идеи за коледен маникюр. Жените могат да се поглезят за Коледа с магията на празника, като си направят уникален маникюр в духа на това време от годината. Ще ви представим няколко съвета, от които може да се възползвате тези дни, за да си доставите максимално най-пълноценното коледно преживяване.





8 съвета за коледен маникюр
  1. Заложете на точните продукти – за да имате хубав маникюр, който ще ви издържи дълго време са необходими известен брой лакове, съобразени с коледната палитра, а също така има значение и дебелината на четката – трябва да имате с дебела и тънка четка, съветват от сайта Розали.ком. Подгответе си и брокат, ако искате маникюрът ви да е бляскав, като не забравяйте да си купите и топ лак, за да не ви се обелят долните пластове.
  2. Използвайте допълнителни екстри – шаблони, лепящи се лентички, специални печати с формички, за да сътворите най-оригиналният коледен маникюр, на който да ви завидят всички приятелки.  Добави описание
  3. Нека ноктите са с нормална дължина, по възможност по-късички – сега хем е практично преди всичко, хем е и модерно, като третият плюс е, че има минимален шанс да ви се счупи някой нокът и да ви развали красивата конфигурация.
  4. Изберете коледни мотиви  – най-известните такива коледни мотиви са на елхички, снежинки, еленчета, снежни човечета, коледни играчки, панделки и т.н.
  5. Използвайте изчистени варианти  – всяка жена е заета с куп ангажименти около коледните празници и най-вероятно няма да има нужното време, а може би и търпение, за да си направи по-завъртян коледен маникюр, но това не означава, че не може отново да бъде ефектна, просто трябва да заложи на изчистените варианти, които стават по-бързо, но за сметка на това пак създават настроение. Редувайте по два цвята на всеки нокът, като си изберете някой от коледните цветове. Добави описание
  6. Бъдете ексцентрични – ако си падате по различното, тогава си направете по-луд и интересен коледен маникюр, като за целта може да наширите всеки нокът от пръстите си с различен маникюр.
  7. Направете си френски маникюр, но като за Коледа – за целта просто ще трябва да замените класическия бял цвят с някой от подходящите за случая, а това са именно зелено, червено, синьо, дори може и сребристо.
  8. Използвайте релефен коледен маникюр – не е от най-горещо препоръчваните, поради факта, че може да останете без някой от частите му, още преди да е настъпил моментът, заради който сте си го направили, но въпреки това може да опитате, за да сте по-ефектни.          http://po-krasivi.net


 


Сходни връзки

Възползвайте се от тези 8 съвета при коледния си маникюр! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди