изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:40 EEST
Две учителки прелъстили 16-годишен и го употребили за секс    
По света Две бивши учителки от американския щат Луизиана са обвинени в това, че са правили секс с 16-годишен, повече от година след ареста им. Районната прокуратура на окръг Джеферсън Париш в понеделник повдигна две обвинения в разврат с непълнолетен срещу 33-годишната Шели Дюфрезне и едно обвинение в укриване на престъпление пред властите срещу 25-годишната Рейчъл Респес.

Двете жени, които са преподавали английски език в гимназия Дестреан бяха арестувани през септември 2014 година по подозрение, че са правили секс с жертвата си в апартамента на Респес. Миналия април Дюфрезне се призна за виновна по обвинение в неприлично поведение с момчето пред властите в Сейн Чарлз Периш, за да избегне лишаване от свобода и включването й в списъка със секс престъпниците.

В рамките на споразумението Дюфрезне, която е омъжена и има три деца, е трябвало да се откаже от лиценза си за преподавателска дейност, да посещава психотерапия и да стои надалеч от жертвата си и нейното семейство.

Съдебни документи, обнародвани по-рано тази седмица, разкриват, че Дюфрезне е правила два пъти секс с 16-годишното момче - на 22 август и 19 септември миналата година, пише The Advocate. Адвокатът на Респес, Джефри Смит казва, че през март миналата година клиентката му е била в нетрезво състояние и никога не е „правила секс по взаимно съгласие” с непълнолетното момче.

Според обвинението, Дюфрезне е имала връзка с момчето, на което преподавала в гимназия Дестреан.

Тройката, в която участвали Дюфрезне, Респес и момчето, се е състояла в апартамента на Респес в град Кенер на 12 септември, след като Дюфрезне взела момчето след вечерна среща по американски футбол в гимназията.

Учителките са били хванати, след като момчето се похвалило на приятели, че спяло с даскалките. Слуховете за порочната връзка достигнали до ръководството на училището, което на свой ред подало сигнал в полицията.

Ако Дюфресне бъде призната за виновна, тя е заплашена от до 20 години лишаване от свобода и глоба в размер на 5000 долара. Респес може да бъде осъдена на година затвор и глоба в размер на 500 долара. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Две учителки прелъстили 16-годишен и го употребили за секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди