изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:46 EEST
28-ГОДИШНАТА ГАЛИНА САНДЕВА - ПРОСТИТУТКА ОТ ДОБРИЧ, БРУТАЛНО УБИТА КРАЙ ОСЛО    
По света 28-годишната Галина Сандева от Добрич е открита мъртва в автомобила си в близост до операта в норвежката столица Осло, съобщи 24chasa.bg. Предполага се, че е убита от няколко криминално проявени мъже, пише в. “Дагбладет”. Това е брутално убийство, заяви полицейският инспектор Грете Лиен Метлид. Полицията търси съдействие от обществеността във връзка с жестокото престъпление. Тялото е намерено в 17,19 ч в четвъртък в колата на жертвата – сив “Форд Фиеста” с толбухинска регистрация, паркиран на крайбрежната улица.


Близките на Галина са уведомени. Българката енамерена от приятели, които я търсили от сряда вечерта. Последно е била видяна на паркинг в центъра на Осло в 20,30 ч в сряда близо до кей на стотина метра от мястото на зверското убийство.
Според норвежката преса Сандева е била известна на полицията като проститутка. Тя работела навън, включително под мост в крепостта Акершус, познато място за платен секс в Осло.“Знаем, че е била част отпроституцията, ноне знаем колковреме е била тук. Тя е от страна от ЕС и може да се движи свободно”, казва Метлид. Полицията допълва, че няма информация да е имало заплахи срещу българката.



Засега няма арестувани за убийството, но е започнало издирване в широк кръг. Извършителят може да е секс клиент, посочва “Дагбладет”. Норвежката полиция отказва да даде подробности за самото убийство. Водолази претърсили водата в пристанището, но не е известно дали са открили нещо. Следователи са събирали веществени доказателства около колата на Галина Сандева, но валяло много през деня - суграшица и сняг.
В. “Дагбладет” цитира мъж, който разговарял с убитата жена по време на събитие. “Тя изглеждаше весел човек с много енергия. Надявам се, че ще открият извършителя”. НДТ

Зверски убитата в Осло българска проститутка била в престъпна мрежа, водолази са се включили в разследването






28-годишната Галина Сандева, която бе намерена убита в собствената си кола в Осло, е от Добрич. Тя e била част от мрежа за проституция, съобщава норвежкото издание Dagbladet.
\"Знаем, че е част от тази мрежа, но не знаем откога е тук. Тя е европейски гражданин и може да се движи свободно\", заявява полицейския инспектор, който се занимава със случая.
Полицията разследва случая, като не се изключва престъплението да е извършено от клиент. Разследващите отказват да съобщят начина на убийство, казват само, че става дума за брутален случай.

Полицията разпространи снимка на жената и автомобила, който е с добричка регистрация, и помоли за помощ хората, които са познавали българката или имат сведения за нея.

Засега няма арестувани за убийството, но е започнало издирване в широк кръг, посочват от следствието.

Норвежката полиция отказва да даде подробности за самото убийство. Водолази претърсили водата в пристанището, но не е известно дали са открили нещо.

Наша проститутка убита жестоко в Осло

В четвъртък следобед в норвежката столица Осло е открито тялото на убита българка, предаде изданието NRK, цитирано от \"Фокус\". Жертвата е разпозната като 28-годишната Галина Сандева, която е известна на полицията като проститутка. Засега няма арестувани или заподозрени за убийството. Полицията окачестви деянието като жестоко.  http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

28-ГОДИШНАТА ГАЛИНА САНДЕВА - ПРОСТИТУТКА ОТ ДОБРИЧ, БРУТАЛНО УБИТА КРАЙ ОСЛО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди