изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:38 EEST
Победа! Стотици хиляди българи свалиха скандалния филм на „Ал Джазира” от мрежата    
Новини Българи от цял свят показаха, че заедно и единни можем да се борим с неправдата и лъжата, съобщава „Петел”. Преди малко манипулативният филм на телевизия „Ал Джазира” беше смъкнат от официалния й канал в YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=m2byQmEWGE8.

След като инициатива за смъкването на филма бе подета в интернет, тя беше разпространена от стотици хиляди. Българи от страната и чужбина заляха YouTube със съобщения, че това видео е обидно за родината ни и насажда омраза и разделение.

Стотици гневни коментари заклеймиха противната пропаганда, която описва България като изключително жестока и репресивна срещу турците, които до Първата световна война живели на Балканите в мир и любов.

Както БЛИЦ съобщи, реакция имаше и срещу американския историк Джъстин Макарти, които е сред основните поддръжници на скандалните твърдения. Българи откриха профила му във Фейсбук и го заляха с опровержения, протести и откровени обиди.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Победа! Стотици хиляди българи свалиха скандалния филм на „Ал Джазира” от мрежата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди