изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-09-23 @ 07:13 EEST
КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016    
Хороскоп КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016


ПЛЪХ
2016 година за Вас ще е много добра. До каквото се докоснете, ще разцъфне. Успехи ще имате в деловата сфера. Можете да очаквате някакво разрастване на бизнеса или делата, увеличение на продажби и производство, нови пазари, има шанс да наложите нещо ново, модерно и съвременно. Разбира се, ще имате добри материални и финансови успехи и придобивки. Ако работите за някой друг, повишението Ви е в кърпа вързано. Необвързаните Плъхове през годината могат да срещнат голямата любов. Единствено трябва да внимавате и бдите над реномето и имиджа си и не позволявайте на мними приятели да използват Вас и връзките Ви. Занимавайте се само с честни сделки, нека далаверите и незаконните действия останат в миналото. В противен случай ще Ви разкрият. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Невероятно силни и оригинални идеи ще имате през 2016 година, но по принцип това е валидно за по-дълъг период. Сега обаче е хубаво да ги разработвате детайлно, защото през идващите дни ще се открият възможности за осъществяването им. Годината е изключително добра за Вашите обществени контакти, от които е невъзможно да не получите нова придобивка. При различните представители на знака тя ще има различно направление.

ВОЛ
2016 година за Вас ще е по-скоро добра, отколкото лоша, но все пак трябва да бъдете благоразумни навсякъде и във всичко. Работете спокойно, честно, не се съблазнявайте от чуждото, не се възхищавайте от пищността и показността и не се стремете към тях. Разбира се, за Вас винаги ще бъде добре да се върнете в старите временa, в миналото. Но сами проумявате, че това е невъзможно. Затова живейте с идеите за утре, но никога за вчера. Намерете доброто и в новото време. През годината факт ще са за Вас многото промени, неочаквани обрати, резки възходи и падения, неприятности от всякакъв характер. Но, те само ще загубят от времето Ви, защото бързо ще бъдат отстранявани или пък ще се оказват несъществени. Нека тези препятствия Ви амбицират и укрепят волята Ви, а не да Ви донесат притеснения и главоболия. Замислите и проектите Ви ще се осъществят, но по-бавно от очакваното. Ще работите неуморно, но пък познанствата и връзките, които ще осъществите с добронамерени, високопоставени и влиятелни личности, ще Ви бъдат от полза за години напред. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Може да Ви наболяват ставите или пък да се появи дразнеща кашлица.

ТИГЪР
2016 година ще бъде трудна за Вас и ще Ви постави не едно и две сериозни изпитания за решаване и преодоляване. Парите и материалните придобивки трудно ще идват при Вас. Бъдете особено внимателни при боравене с пари и други финансови средства. Защото, твърде вероятно е да направите неразумни капиталовложения, водещи да сериозна загуба. През годината няма да Ви върви в любовта, ще стане факт една сърдечна раздяла с любим човек. Възможно е прекъсване на делови отношения, партньорства и сътрудничества. Защо е необходимо, драги Тигре, да се съпротивляваш толкова срещу промените? Нали знаеш, че всичко тече, всичко се променя. А и толкова промени са за добро. Открийте част от сърцето си за света, за да Ви обикнат. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Постигате така търсеното от миналите няколко години осмисляне на своя професионален живот. Този път от Вас ще изискват максималното, на което сте способни. Не ще и съмнение, че добре ще се представите. Деловите контакти през 2016 г. с чуждестранни партньори ще са обнадеждаващи, но отзвукът на някои съвместни идеи ще дойде след няколко месеца. Често ще се чувствате дисквалифицирани поради скудоумната дейност, която бяхте принудени да извършвате до този момент.

ЗАЕК
През 2016 година е препоръчително да се занимавате само с личните си дела и спокойно да посрещате и преодолявате всички вълнения. А, през годината те наистина ще са много. Впрочем, ще сте достатъчно претрупани с работа, независимо къде - в службата или у дома. Материалните придобивки и финансовите постъпления ще са под очакванията, но все пак ще ги има. Не може винаги всичко да бъде супер, нали? Още повече, че е гарантирано: печалбите винаги ще са повече от загубите Ви. Напълно възможно е да осъществите някакво голямо пътуване. Ще се запознаете с влиятелни личности, които ще Ви закрилят. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: При всички родени под знака могат да се очакват промени. При някои те ще бъдат желани и очаквани, докато при Зайците, които празнуват рождените си дни в самия край на знака (последните два месеца от годините на Заека) ще бъдат съпроводени с появата на нови проблеми. Необходимостта да вземете решения ще бъде придружена с колебания, но Вие трябва непременно да побързате. Всяко забавяне е в интерес на конкуренцията и е сигурно, че след време ще съжалявате за пропуските. Родените под знака господа ще бъдат привилегированите в любовта. Техните половинки им предлагат всичко, за което са мечтали.

ДРАКОН
За вас 2016 година ще бъде СУПЕР. Успехите ще Ви следват по петите. Сега правете всичко онова, за което сте си мечтали или отлагали по една или друга причина. Разширете дейността си, рискувайте - сега е моментът. Можете да се издигнете в обществено-социалната йерархия, има данни да станете известни. Във всички начинания ще имате сполука, защото тази лека и вълнуваща година ще Ви поддържа в напрежение и устрем. Стреляйте със затворени очи и бъдете сигурни в победата. Бъдете малко по-¬самокритични и ненадменни. Ще имате вдъхновение и голяма мъдрост. Променете с нещо външността си. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Емоционалната Ви лабилност ще надвишава способността Ви логически да отся¬вате най-важното в решенията си. Има вероятност да се поддадете на своите емоции, особено на 16-ия и 18-ия ден от всеки месец, когато можете да вземете решения. Независимо от тяхната крайност, Вие ще ги отстоявате докрай и няма да се поддавате на уговорки отстрани. В указаните дати ще бъдете подготвени да реагирате бързо, тъй като някои от Вас ще присъстват на катастрофи и природни бедствия. Доста от Вас, които са в емиграция или отсъстват от страната, ще побързат да се завърнат. Най-доброто време за промени е на 17-ият ден от месеците.

ЗМИЯ
2016 година за Вас ще е доста трудна. Не бива да градите никакви въздушни замъци и кули, не очаквайте почти никакви постижения в работата и бизнеса. Трудности и проблеми в семейството и дома. Пазете се от злоумишлени клюки, не таете завист или ревност. Трябва да разграничите мнимите от истинските и верните си партньори и съдружници. Вярно е, че трябва да бъдете изключително внимателни, предимно до края на лятото, защото от октомври започва по-добър период за Вас. В края на краищата избягвайте разточителствата и се старайте да икономисвате. Ще бъдете по-суетни и това ще Ви безпокои и тревожи през годината. Възможни са някои здравословни проблеми на Вас или на член от семейството. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Доброто благоразположение на звездите към Вас ще ви предостави великолепни възможности за реализация. Липсата на достатъчно средства може да помрачи настроението Ви в началото на годината. Нещата ще се развият благоприятно за Вас малко преди лятото. Не превръщайте очакването на тези дни в самоцелно занимание, защото ще убие удоволствието Ви от всякакви радости. Не се колебайте в елементарни ситуации и ще се възхитите на способността си да вземете правилни решения.
 
КОН
2016 годината ще бъде по-скоро добра, отколкото неблагоприятна, но е редно да се настроите психически за очакваните трудности и проблеми. А те, уви, няма да са малко. Вие обичате пищността и парадността, шума и блясъка и понеже годината ще Ви ги поднесе на тепсия, в това отношение ще бъдете много доволни. Но, що се касае до работата, бизнеса, дома, семейството, близките, роднините и приятелите, ще бъдете по-скоро несигурни и с много неуредени дела и въпроси. Постоянно ще изпитват Вашето търпение през 2016 г., ще бъдете вечно под напрежение и поради това трябва да внимавате за здравето си. Но, не бива да очаквате най-лошото. Бъдете уверени, че ураганът ще отмине и когато слънцето изгрее и на Вашия хоризонт, ще отчетете, че щетите са много по-малко от очакваните. Необходимо е да запазите и съхраните оптимизма си, ще успеете да създадете нови приятели и се стремете да умилостивите всичките си врагове. Бъдете бдителни какво и къде говорите. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Копнежът към домашното огнище може да раздразни част от приятелите Ви, които са свикнали Вие да бъдете душата на компанията. Някои дори ще Ви заподозрат в предателство към бохемската идея, ¬по-добре е да останете глухи за подмятанията им.

ОВЦА
Като цяло през 2016 година ще се чувствате не зле. Ще успеете да раздвижите нещата около себе си, ще се чувствате на приливи и отливи понякога, но в края на краищата ще блестите в общата суматоха и ще чувствате, че околните Ви обичат и има на кого да се доверите и разчитате в труден момент. Да, годината ще бъде твърде смутна и напрегната за Вас, но за сметка на това - честна и трезва. Ще имате печалби, които няма да са много, но все пак ще ги има. Често ще изпадате в конфликти и неприятности в работата и семейството, но пък фаталности и грешки от съдбовно естество също не се очертават. Не е възможно да спестите финансови ресурси, не очаквайте разкош, дори напротив, по-скоро ще имате недостиг на пари и активи. Възможно е да направят грабеж или обир на Ваши вещи и имоти. В никакъв случай не се опитвайте да промените живота си из основи и не започвайте нищо ново и грандиозно. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Очертава се една напрегната 2016 година, изпълнена с невероятни запознанства, за които сте си мечтали тайно.

МАЙМУНА
През 2016 година ще играете важна роля. Ще имате всичко, каквото желаете. Ще се веселите и развличате, ще събирате сили и ще активизирате волята си. Ще имате печалби и материални придобивки, но основно печалбите Ви ще се състоят в набиране на нови умения и знания. Ако се занимавате с техника, компютри, комуникации…, ¬ще имате напредък. Парите и финансовите стимули ще дойдат малко по-късно. Не са изключени тревоги и недоразумения от различно естество. Това може би ще Ви обърка и може би ще се наложи да харчите от натрупаните спестявания за да подпомогнете себе си, семейството си или своята работа. Помнете обаче, че основно 2016 година е за наблюдение и учение. Но не предприемайте рисковани или нечестни сделки. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Пред Вас е един лек период на вървене, сякаш от само себе си. До каквото и да се докоснете, ще имате успех, при това - без да влагате много усилия. Облагодетелствани са всички, които се занимават с точни науки, с медицина, преводачи, учители. Периодът не е изпълнен със силни емоции, но Ви обещава няколко приятни срещи с хора, които харесвате. Придобивките Ви ще бъдат не толкова в сферата на материалното, колкото в областта на духовното. Най-доброто време…

ПЕТЕЛ
2016 година за Вас ще бъде много плодотворна и успешна. Можете да очаквате издигане в служебната йерархия, ще заемете ръководни длъжности, бизнесът Ви ще просперира. Съдбата Ви ще бъде изцяло във Ваши ръце и ще можете да я моделирате така, както самите Вие желаете. В дома Ви атмосферата ще бъде напрегната, често ще хвърчат искри в отношенията с близките и роднините Ви. Здравословното Ви състояние ще бъде малко по-нестабилно. Проблем ще Ви създава преумората. Във Вашия дом или семейство е вероятно ново бебе или нов брак. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: През 2016 година при Вас ще доминира психическата нагласа, ще нараства интересът Ви към окултизма и мистиката, което ще Ви тласка към задкулисна дейност, тайни сделки и любовни връзки. Възможна е печалба от наследствени имоти. Обърнете внимание на здравето си - стари хронични болести ще Ви създават проблеми! През пролетта и есента трудно ще разпределяте и използвате енергията си. Домашни грижи, здравословни проблеми и служебни конфликти ще Ви откъсват от каквато и да е работа. Засилена склонност към развлечения и удоволствия, ексцентричност, разточителство, страстна любов - това ще вреди на професионалния Ви и обществен престиж. Към юни не пътувайте.

КУЧЕ
За Вас 2016 година ще е тежка и трудна. Налага се, за да задържите досегашното си положение, да се борите със зъби и нокти и да отстоявате всички свои мнения и желания. Ще се борите, при това - със силни и коварни противници и съперници. Ще бъдете доста уязвими и много хора ще се възползват от това. Проблеми ще имате в работата и дома. В здравословен аспект ще сте склонни към инфекции и всякакви заразни болести. През 2016 година е по-добре да изчаквате и да не предприемате нови неща. Периодът не е подходящ за самостоятелни изяви, а по-добре е да работите в колектив. След ноември можете да очаквате нещо окуражително. И помнете, че ако приемете със сърцето си всичко, което става край Вас, това ще предизвика у Вас отчаяние и целият Ви живот ще се окаже безполезен. По¬-добре е да се готвите тихо и смирено за бъдещето си. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Годината не е най--подходяща да влизате в пререкания с шефовете си на работното място. Въпреки това, няма да успеете да се сдържите и болезненото чувство за справедливост ще Ви потопи в центъра на малък скандал. От това потърпевши ще сте именно Вие, но временно.

ГЛИГАН
2016 година ще бъде спокойна и добра за Вас. Ще получите солидна подкрепа от влиятелни и високопоставени лица. Ако работите сами, то бизнесът Ви ще процъфти и ще имате успехи и добри финансови постъпления. Ако работите за някой друг, то ще се отличите пред своя началник и ще заслужите повишението и увеличението на заплатата. Ще чувствате завист от всякъде и затова бъдете бдителни и не се предоверявайте. Не давайте пари назаем. В дома всичко ще е наред. Възможни са множество материални придобивки, вещи и принадлежности. Възможно е обаче да загубите нещо важно и ценно за Вас. Намерете убежище при своите приятели. Ще бъдете обезпечени във всяко едно отношение. Необвързаните Глигани могат да срещнат голямата си любов. СЪВЕТ И ПОСЛАНИЕ ЗА ГОДИНАТА: Между януари и февруари 2016-а Ви очаква доста труден период - препятствия и задръжки във всички начинания. Неблагоприятно време за пътуване, изпити, юридически спорове, чуждестранни връзки. Следете внимателно здравето си, възможна е болест или други неприятности в семейството Ви. Между 9-о и 11-о число на всеки месец не предприемайте никакви промени в работата и местоживеенето, както и не пътувайте!

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди