изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:30 EET
Финансов хороскоп: Ще имате ли пари през 2016 г    
Хороскоп

Финансов хороскоп: Ще имате ли пари през 2016 г



ОВЕН

Членовете на тази зодия искат свобода, независимост и самостоятелност. Енергични са, импулсивни и обичат нововъведенията в напълно нови и оригинални неща, в които се изразява тяхната чувство за организация. Бездействието няма да ви донесе никакво материално богатство, защото е по-добре по- скоро да запретнете ръкави и да се посветите на работата. Критичен период за бюджета може да бъде февруари и март и е препоръчително да имате това предвид. Също така, с вродената си гордост, която се активира и в допълнителна степен, ще работите неща, които не са на ниво, само за да избегнете компрометиране пред познат, когато ще трябва да поискате да ви заеме пари. Ако успеете да потиснете своята импулсивност и инертност, другата половина на годината може да бъде за вас сравнително успешна на финансовото поле. Ще ви се отворят нови възможности, по-конкретно на Овните които търсят работа или на тези, които работят в частния сектор.

ТЕЛЕЦ

Телците никога няма да започнат работа, която подробно не са планирали. Не биха рискували, отколкото да се заблуждават и да се каят по-късно. Известно е, че Телците и парите не вървят заедно, защото те обичат лукса, но тази година ще бъде по- различно. Очакват ви много пари през пролетта, и от тези пари много добре ще живеете. Изгодният период ще бъде до средата на лятото. Друго положително нещо, което очаква Телциите е вълната от нови полезни контакти. Известно е, че не сте най-спестовният знак в зодиака и е голям рискът да похарчите всички пари и да не оставите нито стотинка на страна. За утеха, поне ще задоволите своите капризи. Не изключвайте и възможноста да заемете пари от най- близките.

БЛИЗНАЦИ

Хората, родени в този знак са оптимисти, комуникативни и често водят доста бърз живот. Въпреки това, през 2016 г. ги очаква доста паричнно неволи. Ще заемат от всички страни, а най-вече от роднини, защото те са на първо място. Въпреки това, не очаквайте, че и много ще получите от останалите, особено от роднините, които през лятото ще ви посетят. Може би те имат много за себе си, но нямат за даване, както очаквате. Доверете се на себе си и се опитайте да работите всяка работа, която ще ви бъде предложена, защото реално не може много да съберете, а дълговете трябва да се върнат. Близнаците, които ще решат всички задачи внимателно, задълбочено и отговорно няма да загубят своите позиции. Въпреки това, назначаването им няма да бъде адекватно възнаградено.

РАК

Раците са чувствителни души, които се нуждаят от нежност, любов и приятелство. Може би са хиперчувствителни, но са готови да работят до последния дъх работата си. Един емоционален като Рака лесно се свързва с всяка припечелена стотинка. Спестяването на пари през цялата година ще се лесно, без сериозни проблеми и усложнения, но не очаквайте да стане мултимилионер, обаче знаете къде живеете и какви сте обстоятелствата тук. Ако искате да инвестирате, добър повод е пекарна, фитнес зала, магазин за домашни любимци и химическо чистене. Въпреки че ви изглежда като да имате проблеми на всяка крачка, за вашия знак има много благоприятни условия за успех ... Запомнете, това, което бихте вложили, може да ви се върне много ефективно за година или две. Необходимо е само да вярвате в себе си и в своята визия. При осъществяването на вашите планове могат да ви помогнат вашите близки, а и не е изключена възможността за съвместен бизнес. Но по всеки възможен начин избягвате тази възможност, тъй като в следващия период може да дойде в усложнения, тъй като големите пари идват и с големи проблеми.

ЛЪВ

Най-нещастният човек на света може да бъде Лъв без авторитет или онзи в пенсия. Лъвовете тази година, както и всяка друга, постоянно печелят прилично ама и харчат още по-прилично. За тях думата икономии не съществува, така че редовно ходят в минус. Приходите ще се увеличат, но със същото темпо и вашите разходи ще скочат до небето. Работа ще има дори и твърде много по отношение на други белези, но според вашия потребителски апетит това е необходимо. Няма нужда да се страхувате от работния ден, необходимо е само да знаете как да запазите парите си. Вместо да влагате в гардероба, разходки и луксозни пътувания, инвестирайте в недвижими имоти. Да, веднъж се живее, защото трябва и добре да се живее. Възможна е поява на проблеми през втората половина на годината. Може би сте човек с широко отворени обятия, винаги готов да помогне на другите, ама от къде знаете, че същите ще ви погодят номер? Разбира се, вие ще излезете от всяка лоша ситуация. В последните три месеца на 2016 е възможно приток на чужди активи благодарение на сътрудничество с чужбина. Въпреки това, ако не харчите рационално в края на 2016 година, можете отново да се окажете на нула, така че бъдете внимателни с финансите.

ДЕВА

Родените в този знак често могат да се забравят в работата, която работят. Тихи, обиграни и се радват на работата, която изисква внимателно планиране и координиране на повече информация. На пресметливите Дева нищо не може да избяга. Те знаят точно с колко пари разполагат постоянно. Знаят дори колко комшията спестява за черни дни. Приходите през 2016 г. няма да разочароват Девата, особено плодотворни периоди ще има през есента и през зимата. Има възможност за промяна на работното място или напредване в кариерата, което може положително да се отрази на бюджета. Както обикновено, парите ще се спестяват. Защото нямат много доверие в банките, парите внимателно ще съхранят, крият, и от време на време ще съхраняват, далеч от останалите в къщата.

ВЕЗНИ

Основната цел, която ще ви води през 2016 г. е упорита работа, колкото и да не сте фен на големите усилия за работата. Въпреки това може да се радвате, защото за Вас тази година ще бъде изключително успешна, по-специално на тези от вас с артистични способности. Независимо от това,че понякога ви е трудно, нека ви мотивира мисълта, че тази година ще печелите повече от всяка друга година. По-късно ще имате време да се насладите на плодовете от работата си, но е необходимо да се помъчите първо защото не може да ви падне наготово от небето. Въпреки това, можете да очаквате внезапни печалби във финансовия план в периода от септември до декември, и то под формата на наследство. Спомнете си дали в семейството има някой забравен дядо или чичо, който през далечната '45 е напуснал страната и е заминал в Австралия или на някой друг континент. Това може да ви донесе изненадващо щастие, но е добре тези пари да не изхарчвате в пълен размер. Оставете ги на страна, защото неразумното харчене може да ви доведе до пълен фалит.

СКОРПИОН

Скорпионите имат голяма мощност - много често са в състояние да четат между редовете. Много са интелигентни, упорити, с голяма концентрация те са големи психолози, писатели, детективи, химици. Въпреки това, членовете на тази зодия ги очаква много критична година и по-голямата част от Скорпионите ще бъдат застрашени. При вас ще доминира голяма паника за пари, така че е препоръчително да следите от кого ги вземете. Поради неблагоприятната финансова ситуация и проблеми, ще бъдете под голямо напрежение и ще имате спорове с колеги и партньори, които ще бъдат неизбежни. Също така ще се появи необходимост от взимане на кредит. В този случай, внимателно изберете най- ниския лихвен процент. Тази история не се отнася за Скорпионите, които имат частен бизнес, и 2016 г. ще бъде сравнително успешна. Все пак, това ще се усети едва през октомври и ноември. Ще бъде много уморително и трябва да бъдете постоянни и търпеливи и нещата ще започнат да се развиват във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците родени под този знак са изключително независими и бойни, те искат да бъдат постоянно в действие. Стрелците са доста общителни, обожават тържества и партита, затова има толкова много в шоубизнеса. Както всяка година през 2016 г. ще правите големи планове. Стрелците, които за живота печелят от изкуството ще успеят да осъществят на дело досегашните планове. Но не се радвайте много ... Тези планове са успешни само в главата ви. Когато се обърнете настрани, ще видите, че не е съвсем лесно да напълните джобовете с пари. Стрелците, които са без постоянен доход, щастието ще заработи в периода март-юли, когато ще се правят от нещо, което няма нищо общо с тяхното образвоание. Тези пък, с постоянна работа, ще имат повече и повече работни ангажименти, а това изобщо няма да се отрази на финансовото им състояние.

КОЗИРОГ

Козирогът са много реалистични, известни с неуморност и съвестни работници. Не понасят немърливост и повърхностност. Работата им идва наум доста сериозно, много са амбициозни и винаги бавно, но сигурно се изкачват към замислените цели. За Козирогът, 2016 годни вади нещо хубаво. Ако малко се постараете, резулататите ще бъдат невероятни. Това е много важна година за представителите на този знак, защото ще я помнят до края на живота след големия успех. И накрая, за което са работили, тази година ще даде своя резултат. Напредъкът на кариерата е неизбежен, а с това и огромна сума пари в играта. Някои Козирози, ще мислят за собствения си бизнес сериозно. Звездите не препоръчват това, тъй като разходите ще бъдат по-големи от приходите. Въпреки това, не се отпускайте твърде много през годината, колкото и да сте в завидна позиция, защото в противен случай, може да се сринете като кула от карти. Затова, бъдете умни, за това да не мислите, че другите са ви криви за собствените ви грешки.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са хора със свободен и независим дух, много често се развиват с революционни идеи. Привличат всички прогресивни и по някакъв начин екстравагантни неща. Що се отнася до финансовото им състояние, през 2016 г. е необходимо да знаят, че следва година с малки проблеми. Колкото и да се стараят, Водолеите няма да успеят да запазят парите си в своите ръце. Вие ще имате чувството, че парите ви се топят като сняг през август. Дори и когато е дошъл периода на добра печалба, ще ви излязат нови непредвидени разходи. Индивидуални Водолей ще намерят спасение в брак от интерес, но не трябва много да бързат, защото финансовото състояние ще се подобри от септември. През първата половина представителите на тази зодия ще бъдат склонни към покупка на семейния бижута, тъй като това ще бъде единственият начин за спасение от финансовата дупка. Както казахме, от септември пак ще изгрее слънце, така Водолеите могат да се надяват на стабилен източник на приходи или значително увеличение на заплатата

РИБИ

Родените в този знак са големи хуманисти с развита способност да разбират другите. Винаги са готови да помогнат, ценни, и колебливи и объркани в управлението на финансовите средства. През 2016 г. всички ще искат да бъдат във ваша кожа защото Риби е един от малкото знаци, които през тази година ще бъде в голям плюс. Фактът е, че парите идват от всички страни. Това не означава, че можете да се отпуснете, защото и работата ще ви бъде необходима, за да се чувствате добре. Вие знаете много добре как да харчите пари, така че през 2016 г. само една част ще спестите. И по-добре е така, защото може да се окажете в ситуация да помогнете да приятел, който ще бъде изкупителна жертва, и ще започне да ви убеждава да започнете рискови предприятия.
http://www.blitz.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

Финансов хороскоп: Ще имате ли пари през 2016 г | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди