изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:13 EEST
Стихиен хороскоп за 2016-а: земни зодии    
Хороскоп Западната и източната астрология се срещат през високосната 2016-та година, за да я определят като подвластна на огнената стихия. Новата година ще бъде под управлението на планетата Марс и числото 9, а според китайската нова година в знака на деветото животно, което се явило пред Буда - Червената огнена маймуна – символ на човешкия интелект и одухотвореност.

Огънят е стихията и червеният цвят са тези, които ни активизират, даряват ни с жизнена енергия и стремежи. Огънят в зодиака е представен от Слънцето – изявата на личността и нейните таланти, Марс – жизнената енергия и устрем, Юпитер – висшият интелект и духовност.

Скъпи Телци, Деви, Козирози, съветвам ви да активизирате вашия потенциал на трите огнени планети като активизирате червения цвят в ежедневието си, чрез носенето на дрехи в тези нюанси и пренасянето им във вашия интериор.

Вие сте Земя (практичност) и когато прибавим към нея Огън (импулсът), се получава силната воля. Това всъщност е движещата сила, без която не можем да постигнем мечтите си. Червеният цвят за вас, представители на Телеца, ще активизира, раздвижи, ще обогати въображението и творческото ви мислене; за вас, Деви, това ще има пряко въздействие върху вашата самоувереност, активност, по-висока сексуалност и по-успешното използване на интуицията ви, а пък за вас, Козирози – по-голямо разбиране на емоционалния ви свят, отвореност и разчупеност в отношенията ви с другите. Всичко това може да влезе в сила на 8 февруари с Новолунието, което ще настъпи следобед.

Скъпи Телци и най-уравновесени, и стабилни представители на зодиака,


Новата 2016-та година ще бъде много творческа и вдъхновяваща за вас! Ще имате шанс да изявите талантите си - артистични, музикални, свързани с изкуство и всяка професия, която има отношение към хобита, деца, забавленията и игри. След знака на Дева през септември, големият добротворец Юпитер минава в знака Везни и ще ви ощастливи в сферата на работата, всекидневния живот и здравето. Ще се радвате на балансирани отношения на работното място и у дома.

Предстои ви едногодишен много благоприятен период за повишение и успехи в професионален план. Ако работата ви е свързана с издателска дейност, недвижимо имущество, висше образование и съдебната система, може да очаквате раздвижване, промяна. Втората половина на годината е времето, когато можете да смените попрището, ако не се чувствате удовлетворени. Възможно е да се присъедините към благотворителност и организации, защитаващи определени социални и общочовешки каузи.

Ограничения и спънки ще имате с инвестициите, застраховките, завещанията и съвместните финанси, данъците. Необходимо е да ревизирате и рационализирате нещата в тези области, за да предотвратите последващи неприятности. Това ще бъде особено актуално в ретроградния период на Сатурн – от 26 март до 14 август.

През 2016-та година чувствителен период за вашето здраве ще бъде първата половина на годината, като особено предпазливи трябва да бъдете в периода на ретрограден Марс от 17 април до 30 юни. Намалете темпото, за да предотвратите травми и инциденти! От месец септември до следващата година планетата на късмета Юпитер влиза в дома на вашето здраве, ще ви дарява с жизнена енергия и бодрост и ще може да разчитате на крепко здраве. Повишено внимание трябва да проявявате към сексуалния си живот, пазете се от случайни полови контакти!

Скъпи най-чувствени представители на зодиака, време е да се насладите на сбъднатите сърдечни блянове. До септември Юпитер ще ви дарява с щастие и късмет в сферата на любовта, авантюрите, децата. А за тези, които мечтаят да се превърнат в родители - точно това ще бъде и периодът, подходящ за зачеване. Така че не изпускайте златния си шанс!

Мили Деви, най-съвършени и най-скромни представители на зодиака,

Големият добротворец Юпитер през 2016-та година е във вашия зодиакален знак и бележи началото на нов 12-годишен цикъл за развитие. Той ще ви дари с големия си късмет в изграждането на добра репутация и шанс за успешното ви представяне в света, като резултат на неуморните ви усилия и старание. В периода от януари до началото на септември имате невероятния шанс да постигнете изящна фигура и добро здраве и да изградите по-представителна визия.

Успех ще имате в изразяването на талантите и уменията си. От септември до края на годината Юпитер влиза в знака на Везни - ще ви дарява с много късмет във финансовата сфера и той не е забравил, че обичате да работите безспир. Хоризонтите и източниците за допълнителни доходи ще се увеличават. Продуктивността ви ще бъде голяма и ще се радвате на възнаграждения, повишения и материално благополучие. Дипломатичните отношения с партньори в бизнеса и професионалната сфера ще играят благоприятна роля за увеличаването на постъпленията. Бъдете предпазливи през март и септември, в периодите на затъмненията, които имат пряко въздействие върху знака на Дева.

Не подписвайте договори и бъдете внимателни в кореспонденцията, комуникациите при ретрограден Меркурий, тъй като той е покровителят на вашата зодия: от 5 до 26 януари, 28 април до 22 май, 30 август до 22 септември, 19 декември до 9 януари 2017 г. Не бива също да правите големи инвестиции и да започвате съдебни дела в периода на ретрограден Юпитер от 9 януари до 11 май.

Сатурн, планетата на ограниченията и трудностите, се явява в сферата на дома и семейството. Твърде вероятно е задълженията ви в тази област да нараснат или някои семейни ангажименти да се отложат. Периодът предполага някакъв вид ограничение, което би могло да бъде във връзка със спестявания, с цел купване на жилище, за сметка на други удоволствия. Пазете се от конфликти!

В здравословно отношение може да разчитате на добро здраве и да се възползвате от благоприятния период на Юпитер в Дева да се пренастроите към целесъобразен начин на живот. Отказването от вредни навици ще се случва лесно. Спазването на диетите ще бъде ефективно и положените усилия ще дават своя резултат. По-уязвими в емоционален план може да бъдете през март и през септември, вследствие на лунните затъмнения.

Най-големи промени в живота ще се случват в любовния ви живот, отношението ви към децата, творчеството, удоволствията. Ще бъдете проникновени и страстни, ще търсите дълбокия смисъл и емоции. Плутон ще ви подтикне към промяна и осъзнаване. Трансформациите ви ще бъдат най-вече свързани с творческата страна на личността ви, с любовта или с намеренията ви скоро да се превърнете в родители. Времето е подходящо за забременяване и създаване на семейство.

Не сключвайте брак в периода на ретрограден Юпитер от 9 януари до 11 май. Проверете и периодите на ретрограден Меркурий. Лунните затъмнения през март и септември ще имат пряко и решаващо въздействие върху вашия зодиакален знак и партньорството ви. Ценното ще пребъде, а фалшивото ще остане в миналото ви. Любовният живот през тази година ще се подобри и ще бъде далеч по-духовен от изминалото време!

Уважаеми Козирози, и най-целеустремени, и отговорни представители на зодиака,

2016-та година Юпитер, макар и в знака на Дева, ще въздейства в собствения си дом и ще ви одухотворява с най-различни философски прозрения и много оптимизъм. Ще разширява хоризонтите ви в образованието, пътуванията в чужбина, недвижимите имоти, спорта. Инвестициите и всякакви мащабни начинания ще се увенчават с успех. Всичко, което имате да започнете или да приключите в сферата на висшето образование, езиково обучение, специализации, бригади, документи и работа с всякакви международни представителства, ще има своето успешно развитие и благоприятен период  до 9 септември.

След това Юпитер преминава в знака на Везни и за вас ще играе силно позитивно въздействие в кариерата, професионалното израстване - там, където вашият зодиакален знак може най-успешно да прояви положителните си качества на отговорност, методичност и постоянство. А с това ще спечелите благоразположението на високопоставени партньори и институции. В кореспонденцията, посредничеството и комуникацията си е добре да бъдете предпазливи, да се пазите от измами и недоразумения, поради недоглеждане. Това е валидно особено за периодите на ретрограден Меркурий. Бъдете внимателни в инвестициите, сделките с недвижими имоти и сключването на договори от 9 януари до 11 май в ретроградната фаза на Юпитер.

Сатурн, вашият покровител ще ви подлага на трудности и изпитания в сферата на духовното израстване. Вероятните изпитания за вас ще са тези да ви се наложи да бъдете в някакъв вид усамотение или жизнените обстоятелства да ви карат да се вгледате малко повече в себе си. Ще трябва да търсите смисъл на живота и да изяснявате мотивацията си, и да достигате до по-философски прозрения относно житейския си опит. Пътуванията в чужбина по задължение, грижата за близък човек и всякаква проява на безусловна подкрепа са част от препядствията, които ще преодолявате. Това ще се засили в ретроградната фаза на Сатурн от 26 март до 14 август.

По отношение на здравето ви съветвам да използвате благоприятния период, който Юпитер в Дева предоставя до 9 септември за лесна адаптация към здравословен начин на живот и отказването от вредни храни и навици. По-предразположени към заболявания и инциденти ще бъдете през летния сезон, когато е добре да посетите профилактично и вашия зъболекар.

Плутон, планетата на интимния свят и секса ще ви трансформира още няколко години, чрез предизвикателството на жизнените обстоятелства, като съдбоносни срещи с личности, поемането на различни роли на съпрузи, родители, брак или раздели. Много вероятно през тази година е да срещнете половинката си някъде далеч от дома, а защо не в чужбина.  

Почти сигурно е, че човекът няма да бъде случаен – с него ще  споделяте идеали и ценности и ще имате дългосрочна перспектива да бъдете заедно. Шанс за среща с любовта от септември нататък ще имате във вашата работа. Най-щастливи в любовен план ще бъдете през януари – февруари, както и през ноември и декември.

Скъпи представители на Земната стихия, желая ви през 2016-та година да претворявате в света идеите заедно с другите стихии и да успявате да ги научите на рационалност и съвършенство, надеждност и стабилност!

http://www.edna.bg




Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете
Уникално точно! Японски хороскоп разкрива истинския ви характер
Коя зодия в какво е НАЙ
 


Сходни връзки

Стихиен хороскоп за 2016-а: земни зодии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди