изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:24 EEST
Цветът на вашата аура според нумерологията    
Хороскоп Цветът на вашата Аура можете да узнаете, като редуцирате рождената си дата до едноцифрено число /ден, месец и година/. Ако крайните числа преминават през 11 и 22 ги оставете така.

Цифра 1- червен цвят
Цифра 2- жълт цвят
Цифра 3- оранжев цвят
Цифра 4- зелен цвят
Цифра 5 – светло син цвят
Цифра 6 – тъмно син цвят
Цифра 7 – виолетов цвят
Цифра 8 – розов цвят
Цифра 9 – бронзов цвят
Цифра 11 – сребрист цвят
Цифра 22 – златен цвят

Аура с червен цвят
Вие сте действена и целеустремена натура. Съревнователният ви характер предполага „постоянни житейски състезания“, които въпреки напрежението ви тонизират и хармонизират аурата ви.
Липсата на подходяща цел или професия е почти пагубно за вас. Тогава губите мотивация, а бездействието складира напрежение, което се складира на психо-соматично ниво и ако не избие като раздразнение и гняв, то тогава се отразява върху здравето ви.
За вас е много полезно да се движите, разхождате сред природата, да редувате работата с активна почивка.
Червеният цвят е на енергията, вдъхновението и честолюбието. Така че няма цели, които да не можете да постигнете. Удовлетворението от своеобразната победа храни вашата аура и тя става по-голяма и ярка.
Целенасочено и съвсем съзнателно избягвайте хора с ниска само-оценка.

Аура с жълт цвят
Вие сте природно интелигентни, комуникативни и емоционални. Вашата аура се храни чрез общуването, духовното спокойствие /липсата на чувство за несигурност/. Ако се откъснете от подобни важни условия, това рефлектира върху аурата и здравето ви.
Какво следва да направите? На първо време да приемате някой житейски ситуации не твърде сериозно, а с чувство за хумор. Това е много полезно за вас. Някой от хората с жълта аура са склонни да таят в себе си мисли и преживявания, което е повод за отчуждение.
Довършвайте винаги започнатото до край, бъдете последователни в изказвания и действия. Така околните няма да се усъмнят в почтеността ви и няма да ви считат за дилетанти.
Подходящи и стимулиращи професии за вас са онези, в които имате шанс да демонстрирате красноречието си- учител, консултант, продавач, посредник, съветник на другите.
Като цяло- общуването за вас може да е не само приятно, а и да води до конкретни ползи- финансови и здравословни.

Аура с оранжев цвят
Вие сте много емоционални и неспокойни натури. Вашата аура се храни от любовни трепети, взаимност и обич. Ако не изпитвате подобни чувства вашата аура гасне, а здравето ви е разклатено.
Какво следва да направите, при условие, че ви липсват позитивни и стимулиращи преживявания.
На първо време, трябва да се научите да приемате себе си такива, каквито сте. Емоционалната ви природа ви прави зависими от оценката на околните и вие ще преобърнете ситуацията, ако подходите с добро и помагате на другите. Благодарността има доста канали за проявление.
В друг смисъл – вие сте благородна натура, призвани сте да помагате и да стимулирате обкръжението си, чрез прозрения, философска мисъл, проповеди. Ако помогнете на някого, вие изпитвате радост, а аурата ви става по ярка ,самооценката ви се повишава, както и цялостния ви тонус, защитни сили…
Поставяйте си градивни и целесъобразни цели, не се разпилявайте…

Аура със зелен цвят
Зеленият цвят символизира природата и подобно на нея вие притежавате прекрасни адаптивни качества, съзидателност и огромни възстановителни сили. В повечето случаи вие сте практични и позитивно настроени. Развивате идеите си и се добирате до целите си бавно, но методично и неотклонно. Всъщност, сте толкова упорити, че ако решите да направите нещо, почти никой не е в състояние да ви разубеди. За това пък, ако претърпите неуспех, винаги откривате вината в другите.
Вашата аура се храни от сътрудничество, вид служене и сътворение.
За това от вас ще излязат чудесни изобретатели, производители, служители във фирма. Освен това семейството и децата тук имат преувеличено значение.
Какво да направите, при условие, че изпитвате вид неудовлетворение?
Не бързайте да съдите другите и не прехвърляйте вината за всички несгоди върху околните. Възможно е, трудностите да са продиктувани от вашата упоритост и вътрешно напрежение. За вас са много полезни личности- креативни, новатори, които ще ви помогнат да повярвате в други идеи и цели, ще разширят хоризонтите пред вас. „Забиването в една посока“, липсата на разнообразие и емоции „изсушава почвата“ и плодовете са по-малко, а зеленият цвят избледнява…

Аура със светло син цвят
Светло синя аура
Светло синята аура символизира въздуха, издигането над нещата, благодарение на високия и бърз полет на мисълта. При всички случаи, вие сте надарени с много качества, които ви дават вид свобода, премахват бариери по пътя ви и вие с по-голяма лекота от останалите се придвижвате от една ситуация в друга.
Притежавате младежки и авантюристичен дух.
Вашата аура се храни от словесни двубои, интелектуални предизвикателства и стимули, промените на обстановката. Ако ви „затворят“ или ви липсва движение вашите качества се губят, вие не сте способни да реализирате потенциала /предназначението си/ и вашата аура страда.
Какво да направите, ако не се чувствате в тонус? Пътуванията винаги ви зареждат. Общуването с хора от различни националности, вероизповедания, философски нагласи и вярвания раздвижват духа ви.
Изберете си професия, която винаги ще стимулира „изобретателността“ на ума и ще е възможно най-далеч от рутината.
Опасността за вас идва от факта, че подобно на въздуха, вие сте способни не само да сменяте внезапно и безпроблемно посоката си, но и да се разпилявате… канализирайте огромните си сили в една посока и ще направите чудеса, ако пожелаете…


Тъмно син цвят
Тъмно синият цвят символизира водата, безкрайната чувственост и страст, чрез които се създава живота. И не само – вашата аура ви потапя в силни емоции, благодарение на които вие осъзнавате необходимостта от съвместни усилия и индивидуални способности- качества, необходими да се оцелее и в „бурно море“. Така вие сте по природа отговорни и в повечето случаи „верни другари“, на който другите могат да доверят живота си.
Какво да правите, ако не сте в тонус, а аурата ви е „мътно синя“?
Добре е да престанете постоянно и на всяка цена да се стремите към съвършенство. Бъдете „по-отворени“ към човешките недостатъци. А може би се нагърбвате с огромни товари- и ваши, и чужди?
За вас е от особено значение да имате партньор с установена и порядъчна ценностна система. Приятелите също ви действат особено стимулиращо.
За вас са подходящи почти всички професии, в които можете да вложите „сърце“. Освен това по природа вие сте лечители- или в пряк, или в преносен смисъл.

Аура с виолетов цвят
Често вие се отличавате от околните с магнетичното си присъствие, особено излъчване, което ви прави някак по –различни. Всъщност вие сте доста проницателни и интуитивни, притежавате много силен дух и в трудни моменти разчитате предимно на себе си, осланяте се на борбеността и вярата.
Притежавате много и разнообразни качества, но често се натъкваме тук на разминаване между материални дадености и личностен потенциал. Тогава аурата ви страда най-силно, защото е чувствителна на тема справедливост.
Какво да направите, в подобни случаи?
Ако околните не разбират мотивите ви, можете да се замислите дали те не са в разрез с техните интереси. Хора под влияние на лилавата аура са склонни да изпадат в позицията на прокурор, съдия и изпълнител на присъди едновременно, като се водят от собствен морален кодекс. Понякога им липсва „цялостен поглед“ и така се заблуждават, разминават се с очакванията си.
Много важно е за вас, да не криете емоционалните си преживявания и да се научите да разказвате за тях така, че другите или да ви разберат или поне да се породи подобен стремеж.
Вие работите упорито и сте способни да „пробивате стени, ако желаете“, но всичко рухва, при условие, че няма с кого да споделите успехите си, в друг вариант- заради кого да постигате целите си.

Аура с розов цвят
Розовият цвят като че ли е създаден да радва очите и душите на всички. Той е нежен, приятен и вдъхва мечти, светли и ярки стремежи.
Ако сте под влияние на тази аура, вие задължително бленувате повече от обикновените хора. Живеете в свой собствен свят, в повечето случаи сте открити и идеалистично настроени. Но това съвсем не означава, че не сте упорити! Дори напротив. Именно съчетанието на постоянство и високи идеали ви откроява от околните и буди възхищение.
За да не повехне розовата аура, много е важно да сте позитивно настроени, да не спирате да мечтаете и да стоите далеч от хора, които постоянно ви насаждат някакви съмнения и страхове. Така активират друга част от вашата природа, а именно- нерешителността, зависимостта от одобрението на околните.
Някъде бях чела, че ако човек отделя по един час на ден за определена цел, то в края на годината ще я е постигнал. Разбира се, че зависи от това каква е целта, но идеята е всеки ден да не губим от поглед съкровените си желания и така те непременно ще се сбъднат.
Розовият цвят предразполага и към злоупотреби- внимавайте околните да не се възползват от добронамереността ви и се научете да казвате „не“ когато трябва.

Аура с бронзов цвят
Вие се отличавате с емоционалност и практичност едновременно. Каквито и силни чувства да изпитвате, никога не губите здрава почва под краката си, отстоявате правата си и в повечето случаи се откроявате като подчертан индивидуалист.
Вие имате позитивно отношение към живота и сте способни сами да преобръщате житейски ситуации, да „преборвате“ негативите и да ги превръщате в позитиви. Все пак, често сте с усещането, че другите не ценят достатъчно положените от вас усилия, а и потенциала ви като цяло.
Какво да направите, ако е така?
Вие се „зареждате“ в самота и чрез самостоятелни решения. Колкото по-често ги прилагате на практика, толкова повече ще тежите на мястото си, ще усъвършенствате други черти от характера ви като твърдост и надеждност, голяма устойчивост на всякакви изпитания.



Аура със сребърен цвят
Вие притежавате богат вътрешен свят- идеалисти, рационалисти, мечтатели с голямо въображение, но и силна интуиция.
Би трябвало да се осланяте на качества като благородство, честност, а и доверчивост. Ако действията ви изпаднат в резонанс с горе споменатите характеристики, аурата ви се смалява, а вие ставате по-раними.
Често имате велики идеи и си поставяте много високи цели. Не, че не можете да ги постигнете, но в такъв случай ще се изисква повече време, а вътрешната ви упоритост ще създава предпоставки на напрежение и ще променя аурата ви. Това се изживява като изпитание и вие ще се нуждаете от вид релакс, като използвате дълги разходки сред природата, медитирате или пък чрез само-внушение…

Аура със златен цвят
Златният цвят обгръща притежателите на благородни и „знатни“ души. Ако сте под влияние на тази аура, вие сте аристократ с високи стремежи и още по-големи очаквания от живота, от вас самите, от близкото ви обкръжение.
Може би сте закриляни от съдбата и винаги получавате нужното признание или престиж. Ако все пак се разминете с някоя цел, не се обвинявайте и не забравяйте, че все пак е „човешко да се греши“, а нас вас грее звезда, която ви закриля и ви е отредила специално място. Защитете го с достойни дела и аурата ви ще засияе като Слънце, ще привлича всички към вас…
http://horoskop-astrom.com
 


Сходни връзки

Цветът на вашата аура според нумерологията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди