изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:40 EET
Най-възрастната майка на четиризнаци в света ги отглежда сама    
Новини

През май 2015 година 65-годишната германка Анегрет Рауниг и майка вече на 13 деца ражда четиризнаци. Бебетата се раждат 15 седмици по-рано и силно недоносени. Раунинг е заченала в клиника в Украйна с донорски яйцеклетки и сперматозоиди от анонимен донор. Германката успя да роди три момчета и момиченце. Те тежаха при раждането си между 655 и 960 грама.



Телевизия RTL и отива на гости в дома й в германския град Хьокстер. 

Раунинг отглежда децата си сама. Когато най-малките й деца навлязат в пубертета, тя ще е вече на 80 години, коментира "Ди Велт".

Четирите бебета лежат върху одеяло на пода. Изглеждат доволни. Смеят се, когато майка им си играе с тях, смучат доволно от бибероните си и не плачат.

Анегрет Рауниг отговаря на всички въпроси на водещата, докато държи едно от бебетата в скута си. Споделя открито, че понякога спи само по 4 часа. Новите детски столчета още не са готови и някои кутии стоят все още неразопаковани. Подчертава, че няма партньор, както и че не иска да има повече деца.

Зрителите се питата как тази жена успява да се справи с всичко сама - без мъж, без приятели, без друга част от семейството си. Няма близки, които да й помагат. Единствено 10-годишната дъщеря на Раунинг й оказва помощ, с каквото може.

Много лекари критикуват Раунинг за желанието й да роди отново на 65 години. 

Лекар от Лайпциг описва забременяването й като "пълна катастрофа" от медицинска гледна точка. Когато жената е преживяла вече няколко бременности, се очаква бебетата да се родят по-рано от определения термин и чрез Цезарово сечение.

Много от бебетата, които се раждат преждевременно, са със увреждания. Екстремно късното раждане е изключително опасно и за майката. 

Новороденото момиченце на Раунинг претърпява операция на тънкото черво, непосредствено след раждането си.

65-годишната жена не разбира критиките, които са й отправяни. Не разбира и обществения интерес към нея.

"Аз съм съвсем нормална жена", казва Анегрет пред камерата и се смее.  http://www.trud.bg



 


Сходни връзки

Най-възрастната майка на четиризнаци в света ги отглежда сама | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди