изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:16 EEST
Внимавайте, мъже! "Малка и тясна с дълбоко гърло" гастролира из страната!    
Новини Проститутки от малки градчета на страната са превзели пазара в Бургас през празничните дни. Това става ясно от обявите, залели специализираните сайтове за мераклии. "Разкрепостена и опасна гастролира за няколко дни в Бургас!" - пише 26-годишна професионалистка, която е показала на снимки само дупето си и не е сигурно дали то е нейното.

"Тройка палави и всеотдайни момичета чакат горещи бургаски мъже", гласи следващата обява, която е пусната на 30 декември и е със статус ВИП. Разкрепостената струва 60 лева, а палавите поединично по 50 и заедно 200 на час, съобщава "Флагман".

Най-загадъчно и почти комично звучи лаконичното "Здравейте - 60 лева", от което не става ясно дали сумата е само за едното здрасти или предлага и още нещо. "Твоята мръсница" явно е по-скромна и е само за 30 лева, а друга палавница взима за анални услуги 40 лева, но за 15 минути.
Все повече девойчета, някои и ненавършили пълнолетие се предлагат не само в сайтовете за запознанства, но и в тези за онлайн търговия. Например момиче на име Глория, което явно живее в в Сливен, но няма нищо против да отскача и до Бургас, си е сложило псевдоним brunetka Glori. Тя най-безсрамно е обявила тарифите си за секс, които са доста солени. Половин час с Глори струва 60 лева, два часа са 160 , а за цяла нощ се прави намаление и тя може да бъде ваша само за 400 лева.

В сайта има опция и за наддаване на търг. Ако двама души искат Глори, то тя ще отиде при този, който даде по-висока цена.

Ако си направите труда да разгледате обявите по всички сайтове, в тях студентки се предлагат на възрастни мъже срещу спонорство, палави ученички по гащички и без гащички предлагат незабравими орални ласки, цицорести мадами на неопределена възраст са готови тутакси да кацнат у вас и да ви направят еротичен масаж, силно гримирани момичета искат да ви въвлекат в тройка, малолетни излагат съмнителни прелести на снимка и продават дори анален секс, а маскирани моми могат само срещу 50 лева да ви набият с камшици.

Бащи, ако се чудите с какво се занимават дъщерите ви и откъде имат пари, прегледайте сайтовете. Шансът да срещнете рожбите си там е едно към пет. Дано да не ви се случва!  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Внимавайте, мъже! "Малка и тясна с дълбоко гърло" гастролира из страната! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди