изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:35 EET
КМЕТИЦАТА НА КАВАРНА ГОНИ ДЖУЛАЯ ОТ КАМЕН БРЯГ В ТУТРАКАН?    
Новини Новоизбраната кметица на Каварна Нина Ставрева /БСП/ очевидно е неспособна да удържи световно известният имидж на морския град да е столица на Джулай морнинг, събитието събираше хиляди поклоници и съответно носеше огромни за градчето приходи. По-кратко казано, лицето на Каварна вече избледнява и не е изключено при този подход на управлениe да потъне отново в забрава на фона на нарастващия авторитет и мощ на съседния общински център Балчик. Впрочем, началото на залеза предстои да научим днес в 13.00 ч., както твърдят от сайта arenamedia.net. Ето какво пише там, за съжаление на каварненци и приморска Добруджа:


\\"Идея от тази година празникът на българското хипи движение Джулай морнинг да се провежда в Тутракан вместо край Камен бряг ще бъде огласена днес в 13.00 часа на пресконференция в Тутракан, съобщи кметът на крайдунавския град д-р Димитър Стефанов. Според предварителната информация в пресконференцията ще участват той, бившият кмет на Каварна Цонко Цонев и Наско и Слави от групата Б.Т.Р.\\"
http://www.arenamedia.net
ndtnews.hopto.org

 


Сходни връзки

КМЕТИЦАТА НА КАВАРНА ГОНИ ДЖУЛАЯ ОТ КАМЕН БРЯГ В ТУТРАКАН? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КМЕТИЦАТА НА КАВАРНА ГОНИ ДЖУЛАЯ ОТ КАМЕН БРЯГ В ТУТРАКАН?
Автор: Anonymous да 2016-01-15 @ 16:56 EET
БСП,надолу,надолу,към тъмните бездни  водини...В   Добруджа златно жито зрее и прост народ живее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди