изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:57 EET
Бургаската Кобилкина: Оралната любов, играта и възбудата са съставките за добър секс    
Интервюта Истинските оргазми са свързани с голямо доверие към мъжа и обич, научете се да си искате, съветва Гинка Георгиева

Гинка Георгиева е известна като бургаската Наталия Кобилкина. Тя организира семинар "Силата на страстта", на който ще се говори основно за секса и съставките, които го превръщат в магия. Експертът по тайните на любовната игра даде интервю за Радостина Георгиева от "Флагман".- Г-жо Георгиева, какво представлява семинарът "Силата на страстта" или „Сексология за жени”, който предстои да се проведе на 19 и 20 януари в Бургас?

- Много рядко има жена, която е щастлива в секса просто ей така. За секс не се говори никъде, няма такива часове в училище, ако щете. Единственото място, откъдето научаваме неща за секса, това са порнофилмите, а там всичко е свързано по-скоро с унижението на жената. Порнофилмите са за мъже. Жената не може реално да се научи от филмите на секс. От медицинската литература, която се предлага, пак не става ясно какво трябва да се прави. Жените в компания почти не говорят за секс и ако го правят, то е много оскъдно. Заради това става много голямо объркване – какво точно представлява сексът.

Целта на един такъв семинар е да направи жената сексуално пълноценна, така че сексът, който прави, да я удовлетворява.

Най-важното за това е познаването на тялото. Много жени не познават тялото си. Те не знаят, че съществуват много видове оргазъм, не предполагат докъде може да доведе един оргазъм. Най-важното е да можеш да възприемаш секса като наистина нещо свещено, да обичаш секса.

Оказва се, че над 60% от жените не обичат да правят секс. Те правят секс по принуда. Така е понеже не могат да направят хубав секса, който имат, не знаят как да поискат от мъжете да им доставят удоволствие. Жените съответно смятат, че мъжете са длъжни да са научени любовници. А те също няма откъде да знаят – нито майките, нито бащите ни са ни учили на това.

На семинара говорим много за нуждите, които са много различни при всяка жена. Като цяло се оказва, че има нещо общо между желанията на жените. И понеже тренингът е затворена група – много емоционална и задушевна, там всяка жена вижда, че я разбират. И си казва: „А, да! Ето и тази има като моите проблеми, аз не съм толкова различна, ако не мога да достигна до оргазъм или не мога да кажа по какъв начин точно ми харесва да бъда докосвана!” Защото мъжете докосват жената, както биха искали те да бъдат докосвани, което означава по-грубо. Мъжката кожа като цяло е по-груба и е необходимо да я докосваш малко по-агресивно, с по-голям натиск. Докато ние жените сме с по-чувствителна кожа и усещания. Всички жени очакват нежност. А мъжете не знаят това. И когато ние не получаваме това, много често ги отхвърляме. Казваме си: „Той не умее! Той не знае!” Но е факт, че самите ние не знаем тази разлика.

Семинарът по сексуалност е много далеч от цялата пошлост, защото сексологията в момента и въобще темата секс се разглежда като много различни неща. От една страна е порното, което е само един продукт за продажба. Там годишно се наливат милиарди. Порното е чиста търговия, нищо повече. То вълнува основно мъжете. За жените от порното има много малко полза, дотолкова да ги подтикне да искат да правят секс. Женската възбуда идва много по-трудно от мъжката.
От другата страна е иронията в секса – колко е смешно всичко, както и огромното количество подигравки и вицове. Сексът обаче е нещо много велико, той е любовта между двама души. И ако е добър, той много често, да не кажа, че на 100% може да накара един мъж да обича една жена. Добрият секс обаче първо трябва да бъде предоставен от жената.

- Какви проблеми най-често споделят жените на семинарите, които организирате?

- „Не мога да се отпусна в секса!”, „Не мога да достигам оргазъм по време на полов акт, а само като мастурбирам!”, „Не ми се прави секс, а мъжът ми го иска!”, „Какво трябва да правя в секса и какво не трябва?”, „Длъжна ли съм да изпълнявам всичко, което той иска, ако на мен не ми харесва?” Най-често е това усещане за секса като нещо велико. В съзнанието на повечето хора обаче той все още стои като нещо мръсно или пък служи само за правене на деца. „Мога ли да бъда добра, нормална работеща жена и домакиня и да бъда мръсница в леглото, ако се налага? Съвместими ли са тези две неща?”

- Има ли някаква универсална формула за решаване на проблемите в секса?

- Универсалната формула за добър секс е тази, която е универсална за всичко останало, което искаме да имаме. Ако искаме да имаме хубаво тяло, се храним здравословно и не спираме да спортуваме. Ако искаме да владеем език, полагаме усилия и всеки ден учим нови и нови думички. Така е и при секса. Семинарът е място, където човек трябва да се интересува от секса и ако има някакви проблеми, да търси начин за разрешаването им. Труд, отговорност и уважение към секса! Това е универсалната формула.

- Жените обаче сякаш са по-затворени, консервативни, ако щете срамежливи по тази тема. На каква възраст са дамите, които най-често посещават семинара?

- Различно. Диапазонът е доста голям – от 20 до 50 години. Помагала съм на много жени в менопауза. Според мен, за тези жени това е много важно. Практически жената може да прави секс, докато е жива. Много често дамите, навлизащи в менопауза, се оправдават с това. Според мен, точно тези жени никога не са имали хубав секс, удовлетворяващ самите тях и като че ли са чакали този момент, за да кажат „Край!” като свое оправдание.

- Какво ще посъветвате точно тези жени – които са преживели всичко, видели са много неща – и в живота, и в секса – и са на прага на менопауза?

- Бих била много щастлива, ако моите семинари се посещават от жени, които имат дълга моногамна връзка. Много често първоначалната страст, когато изчезне, тя убива желанието за секс. Това се получава в дългите връзки, където пък остава любовта, уважението един към друг, остава обичта. Много често децата свързват двойката. Мисля, че един семинар по сексология е най-добър в такива случаи.

Аз като цяло съм за моногамията. Това го казвам всеки път и заставам твърдо зад думите си. Наистина вярвам, че това е възможно.

- Факт е обаче, че при дългата моногамна връзка има и елемент на омръзване, свикване… Как може жената да разнообрази връзката си и да направи секса интересен? Има например ролеви игри – медицински сестри, учителки, секретарки, полицаи…

- Да, наистина това е много важно. За хората, които харесват секса със сюжет, горното помага. Семинарите, които организирам обаче, са много полезни за дамите, които имат дълга моногамна връзка. Аз съм от хората, които правят секс почти всеки ден, и мога да кажа, че когато се довериш и осъзнаеш, че може да се случи, го правиш. На семинарите говорим за това по какъв начин сексът може да стане хубав. Изненадата е много важна част от секса. Това е на ниво психика – мъжът обича да бъде изненадван.

- Как обаче да поддържаме желанието за секс у мъжа? Защото има и мъже, на които не им се иска всеки ден…

- Има периоди, в които мъжете имат много големи проблеми в службата. В такива случаи бихме могли да му дадем някакъв толеранс, но малък. Ако видим, че това продължава, трябва да полагаме усилия. Много е важно това да не бъде директно. Предложението за секс по-скоро трябва да бъде загадъчно. Не трябва да му се предлагате директно. Може да го направите с една хубава вечеря, с много малко алкохол. Аз не употребявам никакъв алкохол и като цяло смятам, че той е много лош приятел на секса. Но например 30 грама вино в случая помагат. След като мъжът се отпусне, може да започнем да го галим, да му предложим масаж. По време на масажа може да сме по бельо, като преди това сме се погрижили да ухаем съблазнително. И нещата ще се случат.
Най-важното е да си позволиш да бъдеш търпелива.

- Какво да правят жените в леглото, за да подлудят мъжа?

- На семинара говорим много за орална любов. Най-добрите любовници ще кажат, че самият полов акт, самото проникване е най-малката част от удоволствието при секса. Оралната любов, любовната игра, възбудата – това са основните съставки на добрия секс. Умението да не бързаш, да правиш нещата бавно… На семинара се учим как жените да молят мъжете да не бързат. Много често мъжете бързат да го вкарат и да приключат. От там идва незадоволяването на жената.

Наскоро имах клиентка, която е в развод, с две прекрасни деца… Стигнало се дотам само защото тя не обичала да прави орална любов. А това е много важна част от секса, без нея не мога да си го представя. На семинара се говори много именно за орална любов.

Хубавото е, че там обменяме опит. Освен това, което аз ще кажа и което съм научила от Кобилкина и от другите мои учители, всяка жена носи своето знание и споделя нейния опит. Така жените се запасяват с един много богат арсенал от техники.

Важно е, ако щете, жената да умее да прави стриптийз за мъжа си. Всички идват много сковани и притеснени на тренинга по сексология. След може би третия час нещата става спокойни и жените започват да говорят за секса все едно говорят за нормална тема от домакинството.

- Казвате – дамите са нежни, а мъжете бързат да го вкарат. Как се балансират тези две неща? От нас ли зависи само това, или трябва и мъжът да се старае?

- Понеже ние жените предимно полагаме усилия да се научим, можем да предадем това знание на мъжете. Има добри любовници, които знаят това и не бързат. Но болшинството от мъжете все бързат да се стигне до секса и да го приключат. Те нямат време да изчакват, но не бива да ги виним. При тях това е физиология, те така са създадени. Мъжът започва с много голяма възбуда и накрая след еякулацията желанието му спада. Докато при жената възбудата идва по-бавно и колкото повече е възбуждана и по време на секса, за нея желанието нараства. От там идва проблемът – от различната природа, която имат жените и мъжете.

Има различни видове оргазми. Жените преди всичко трябва да умеят да стигат сами до тях.

На семинара се научаваме как да правим това. Много пъти жените очакват от мъжете те да ги докарат до оргазъм, а това е грешка. Жените трябва да разберат, че колкото повече се прави секс, тялото става по-различно и те много бързо стигат до оргазъм. Най-важното, което научаваме на семинара, е много да обичаме мъжете и да им се доверяваме. Истинските оргазми, които продължават 5 – 10 – 20 минути, са свързани с много голямо доверие към мъжа и обич. Като цяло най-важното е много да обичаме мъжете.

Жените станаха добри готвачки покрай „FIESTA”, покрай “24 kitchen”, излязоха огромен брой книги за готвене. Жените, дори и мъжете се запалиха на тази тема и в момента се радваме на една много различна, вкусна кухня, сготвена с много любов. И всеки от нас положи това усилие, купи книгите, гледа предаванията, експериментира, което е най-важното.

Същото е и в секса. Почваме това търсене, експериментите и намираме нашия начин да го правим добър. Аз съм сигурна, че нищо не може да даде тази наслада в един човешки живот, както секса. Нищо! И храната, и пътешествията, и общуването с приятели. Всички тези неща са прекрасни, но сексът е това, което дава истинската наслада от живота. Той винаги е свързан с любовта, а всяко човешко същество търси тази любов още от раждането си.

Крайно време е да приемем секса като нещо нормално, а не като нещо, с което много да се подиграваме, да го използваме само за хумор или пък много да се срамуваме. Да говорим за секса, както говорим за всяка друга тема от живота си, включително и за половите си органи, защото ние дори много често не ги наричаме с тези имена.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бургаската Кобилкина: Оралната любов, играта и възбудата са съставките за добър секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди