изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:00 EEST
Потресаващо: Финландки плащат за секс с непълнолетни бежанци    
Европейски съюз В столицата на Финландия Хелзинки, в района на железопътна гара, е имало случаи на секс за пари с мигранти, които все още нямат 18 години. Интересното е, че инициатори на отношенията се явяват финландки на възраст между 30 и 40 години, съобщава местното издание Ilta-Sanomat.

Сексът с непълнолетни бежанци във Финландия струва 20 евро. Такава сума предлагат скандинавските жени за интимни отношения с непълнолетните.

По данни на фонда Helsingin Diakonissalaitos, в сексуална близост с децата от мюсюлманските страни встъпват местни жени.

Отбелязва се, че подобни инциденти най-често са се случвали по време на коледно-новогодишните празници в района на железопътната гара в Хелзинки.

Сътрудник на фонда смята, че такива случаи "усложняват интеграцията на бежанците", защото те "няма да се научат правилно да общуват с европейските жени, ако те самите им предлагат пари за секс". Също така събеседницата на финландското издание се опасява, че броят на бежанците само може да се увеличи след подобни случаи, освен това малолетните юноши, които се изявяват като жиголо могат да започнат да използват парите си за наркотици.

Проституцията във Финландия официално не е забранена, но купуването на сексуални услуги от лица под 18 години е наказуема, а проституцията на публични места се наказва с глоба.

От своя страна Ере Ройму, главен инспектор на полицията във финландската столица, заяви, че органите на реда не са получавали сигнали по този повод и предположи, че сексът за пари с непълнолетни не е масово явление, а е нещо изолирано.

Впрочем, финландските издания писаха преди известно време за сътрудничка от Червения кръст, която встъпила в интимни отношения с бежанци.

Освен това, неотдавна стана известен новиятначин за секс туризъм на финландките , които за удовлетворяване на желанията си отиват в Естония, където имат сексуални отношения с лица без определено местожителство.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Потресаващо: Финландки плащат за секс с непълнолетни бежанци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди