изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:46 EEST
Скандални разкрития! Кметът педофил минал и Русата Златка, когато тя била едва на 17    
Новини Плейметката Златка Райкова, известна като Русата Златка, е сред момичетата, минали през леглото на Иван Евстатиев, пише столичен седмичник. Тя била едва на 17 години, когато му била доставена от сводника Телбиза, който й бил гадже по онова време. За това се е хвалил сам градоначалникът.

Според служители в община Пазарджик, Евстатиев говорел наляво и надясно, че Златка не я бива в леглото и е имал много по-класни момичета от нея. Те си спомнят още, че кметът им бил първи приятел със сводника Митко Полицая, който по-късно беше арестуван като част от групата „Октопод” и който му осигурявал проститутки.

За сексуалния живот на Евстатиев се грижил и Димитър Джамов, който се хвалел из Пазарджик, че е много близък с кмета и че двамата често отскачат до София, за да спят с момичета на повикване.

След като станал кмет на Стрелча, педофилът отново се развихрил. Според мълвата, през 2011-2015 година той посегнал на още няколко момичета, които обаче мълчат от страх. Пред едно от тях, което продавало в баничарница, Евстатиев дебелашки се шегувал: „От теб баницата, от мен е*аницата”.

По груби сметки, мераклията е профукал над 500 бона, за да задоволява сексуалния си глад. Медици смятат, че неговото състояние е сексуална обсесия и е вид тежко психическо разстройство, подобно на наркоманията и алкохолизма.

Насилникът на ученичката Иван Евстатиев е милионер, семейството му тъне в лукс!

Семейството на обвинения в изнасилване на 16-годишна ученичка Иван Евстатиев притежава имущество за милиони левове, съобщава „България днес”. Самият Евстатиев през последните десетилетия се занимава основно с политика и няма как легално да си е докарал солидни допълнителни доходи.От името на БСП той изкарва по един мандат като кмет на Пазарджик и Стрелча. В момента е общински съветник в Стрелча.

Иван Евстатиев има две деца – син Борис на 25 години и дъщеря Иванка на 29. Двамата наследници също не могат да се похвалят с особено успешен бизнес или високоплатени постове. Една от доскорошните им фирми има неплатени данъци и кредити за над 1 млн. лв. Финансовата афера е реализирана чрез дружеството „Колега 2008”. В него наследниците на социалиста са съсобственици до 25 юни 2013 г. Месец и половина по-късно върху фирмата е наложен запор от НАП заради дължима главница от 952 462 лв., натрупани лихви 1 119 652 лева и допълнителни разходи от 4990 лв., пише в съобщението за възбрана, издадено на 1 август 2013 г. от съдия-изпълнител.

По това време Борис и Иванка Евстатиеви вече са прехвърлили „Колега 2008” на осъждания за данъчни измами бизнесмен Чавдар Стойчев. Освен филиралата фирма Евстатиеви нямат друг печеливш бизнес. Това не им пречи още като тийнейджъри да се сдобият с десетки ниви, парцели, апартаменти и къщи в различни краища на България.

При Борис Евстатиев покупките започват още когато е невръстен тийнейджър. Още докато е студент, Евстатиев-младши успява да се сдобие с къща в известното с множеството си СПА хотели пазарджишко курортно селище Варвара и 20 декара в близкото село Алеко Константиново, където цените на имотите са доста солени. Отделно младежът става собственик на парцел от 10 декара в родния си град Стрелча и няколко ниви наоколо. Далеч по-имотна е сестра му Иванка. Наследничката на социалиста е успяла да си купи с пари в брой цели два апартамента в София. Единият е в столичния квартал „Младост 4“ с площ 62 квадрата. Вторият е в баровския квартал Княжево с площ 125 кв.м, оценяван на стотици хиляди евро. Иванка има и жилище в Пазарджик, за което също няма данни да е купено с ипотечен кредит.

Сериозна недвижима собственост има и баща им. На негово име се водят десетина парцела и ниви в Стрелча и селата наоколо. Любопитно е, че част от имотите му са дарени. Последните сделки са от края на миналата година. Тогава известна пазарджишка адвокатка му прехвърля безвъзмездно апартамент и два склада към магазини в центъра на града. Същата дама през 2011 г. му дарява две вили и парцели в близкото село Дебръщица. Отделно с кметската си заплата Евстатиев успява да си купи и няколко парцела в баровското село Паталеница, което се прочу покрай скъпарската резиденция за милиони левове на сегашния управник на Пазарджик. Евстатиев има и още няколко терена в други села около областния град. Отделно от това изнасилвачът е получил като дарение и солиден парцел в близост до курорта Пампорово.

Освен за изнасилването Иван Евстатиев скоро може да бъде разследван и за далаверите си като кмет на Стрелча. Вчера общинари го обвиниха директно, че е оставил общината с дългове за 1,2 млн. лева. Огромна част от парите били насочени към фирми на неговата бивша пиарка Елина Георгиева. Според запознати чаровната дама е изключително близка до Евстатиев и по време на мандата му в Стрелча е говорител на общината. Постът й като чиновник не е бил пречка да върти и частен бизнес. Заедно със съпруга си Никола тя и до момента е собственик на фирма "Макси Консулт - България".

През 20 14 г. дружеството печели две обществени поръчки на общината. Любопитно е, че при конкурсите за оборудване на туристически информационен център и доставка на озвучителна техника и декори фирмата е единственият кандидат и логично няма как да загуби. Пиарката на кмета Евстатиев успява да сключи и други два договора със самия него. С единия тя взема на концесия огромен общински язовир. С втория й е разрешено да ползва минерален извор в центъра на Стрелча. Водата й е нужна за захранване на едноименния хотел, чийто първи етаж държи срещу месечен наем от 360 лева. Именно в него доскорошният й началник бил изнасилил 16-годишната Ирена.

http://www.blitz.bg/

Русата Златка с аборт от Куката
ЗЛАТКА РАЙКОВА В СВЕТСКИ КЛЮКИ И СНИМКИ

 


Сходни връзки

Скандални разкрития! Кметът педофил минал и Русата Златка, когато тя била едва на 17 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди