изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:01 EET
НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org: Според вас, престъпници упражняват ли терор и репресии в селата на България?    
Новини  Всекидневно медиите се упражняват на тема ПРЕСТЪПНИЦИ УПРАЖНЯВАТ ЛИ ТЕРОР И РЕПРЕСИИ в селата на България. В зависимост от политическата принадлежност на собствениците на медиите или от зависимостта от прикрити субсидии на държавата или всевъзможни чуждестранни фондации, един от медиите рисуват розови картини, други пък трагични какво става във все още съществуващите българскси села и селца.


Управляващите вече повече от 25 години ни убеждават, че извеждат народа от тунела на социализма ткъм светлото бъдеще на капитализма и Европейския съюз, прегърнали и изпитващи дори оргазъм от клишетета за евроатлантизъм и европеизация на българското общество.  За истината попитайте за сравнение хората, които са живели и живеят по селата и са на години над 45. Те знаят най-добре и нека не вземаме думите от устата им. Попитайте ги лично, в кръчмата или пред селското магазинче, ако все още има такова, а не с микрофон и камера, защото се страхуват, буквално, утре да не ги сполети \"нещо\".
Мнозинството от тези хора не ползват интернет и личнат им оценка ще липсва тук. Но те имат деца и внуци, които биха могли да участват в анкетата, било с коментари, било с факти, било с гласувмане. Има ли бити, изнасилени, ограбени, измамени по селата хора?  Полицейските хроники и съдилищата са част от отговорите, но те очевидно не са достатъчни на държавните жени и мъже, на облечените във власт да се справят с бедствието, ако Вие изобщо смятате, че има бедствие в изчезващите български села.
Анкетата е по традиция на първата страница на сайта ни, вдясно. Ето какво представлява тя:

Според вас, престъпници упражняват ли терор и репресии в селата на България?
1. Да
2. Не
3. Не мога да преценя
4. Не ме интересува

Димитър ДУКОВ


 


Сходни връзки

НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org: Според вас, престъпници упражняват ли терор и репресии в селата на България? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди