изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:23 EEST
Ученички търсят 50-годишни мъже за секс в Гърция    
По света Непълнолетните гъркини търсят онлайн 50-годишни мъже … да ги учат на тайните на секса! Дори полицията е в шок от първите резултати от разследването, което се провежда след като стана ясно, че 56-годишен директор на банка има сексуална връзка с 14-годишна ученичка, предаде "Български новини".

Според разследването, ученички на възраст от 14 до 16 години поддържат фалшиви профили в сайт за запознанство. Полицаите от отдела за електронни престъпление са разкрили до момента поне 10 такива профила, в които девойките се предствят на по-голяма възраст. Впечатление прави профила на 18 годишно момиче, за което полицията има доказателства, че това е 16-годишна ученичка.

“Търся опитен мъж от 40 до 50 години, за да ме научи на всички тайни на леглото, без табута и задръжки”, пише в профила си. В други профили, друго непълнолетно лице също пише, че търси човекът, който ще я “води по пътеките на любовта.”

Полицията вече има план, чрез който да влезе в контакт с уеб жриците, за да проверите данните им и да информира родителите. Разследването започна след ареста на 56-годишен банкер, за който стана ясно, че е имал контакт с две непълнолетни девойки с които се е запознал именно в този сайт, който функционира законно.

Според показанията на малолетната, и двата пъти когато 56-годишния банкер е правили секс не е вземал необходимите предпазни мерки, независимо, че е подозирал за истинската възраст на момичето, твърдят гръцки медии. За да избяга от родителския контрол и да отиде на среща в хотела с 56-годишния “Професор по секс”, който е баща на две момчета на 14 години, моичето е лъгало родителите си, че отива на парти, което правят съучениците й.

Срещите са ставали винаги в събота в хотел, след което банкера е връщал момичето в полунощ в дома му. В предварителния си показания 56-годишния е признал пред полицията, че е имал сексуална връзка с 14-годишната. Той твърди, обаче, че е бил подведен тъй като девойката го е уверявала, че е на 16 години.
http://www.24chasa.bg
 


Сходни връзки

Ученички търсят 50-годишни мъже за секс в Гърция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди