изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:32 EEST
Гореща тройка: Шарения и жена му опраскаха Преслава!    
Светска клюкаИзвестен бизнесмен с прякор Шарения и съпругата му са опознали така добре Преслава, както само Бирмата и още 100-120 мъже в цяла България я знаят! Това твърди HotArena, позовавайки се на изключително добре осведомени източници, близки до съпружеската двойка.



Приятели с облаги

Мони Делчев-Шарения и съпругата му Силвия са едни от най-добрите приятели на пайнерката. Преслава дори изкара почивка с тях в Дубай миналата година през май, малко след като се раздели с Жоро Бирмата. Тримата бяха отседнали в луксозен релакс в хипер тузарския хотел Rixos The Palm, където нощувката започва от 600 лева.

Оказва се обаче, че бизнесменът и красивата му съпруга са големи фенове на суинг изпълненията. За тези, които не знаят какво е това, ще обясним. Суинг парти е купон от типа вакханалия, в който няколко двойки правят заедно джиджи-биджи. Е, понякога може да става въпрос и за класическа тройка.

Много голям процент от най-оборотните бръмчалки на София са запознати с хобито на фамилия Шарените. Като си харесат някое момиче, те го канили да им гостува. Когато дамата се дърпала, в ход влизала и финансова оферта.

Преслава от години знаела за палавите интереси на семейните си приятели. Нямала нищо против, но и не участвала в купоните им.

Тройка на разсъмване


Всичко обаче се променило на рождения ден на Шарения. Той беше на 20 януари тази година. Баровецът направил грандиозно парти в Пловдив в клуб Галакси.

По стечение на обстоятелствата точно тогава в града под тепета била и Преслава. Тя имаше специално участие по случай 12 години на сцената.

Интересното станало след това. Певицата се присъединила към рождения ден на Делчев. Настроението било на шест, градусите високоалкохолни, а май имало и някакви други неща.

В ранните часове на следващия ден празнуващата компания тръгнала да си ходи и отдаде на заслужена почивка. Шарения, съпругата му и Преслава обаче имали съвсем други намерения. Тримата се усамотили в президентския апартамент на луксозен хотел. И последвало… пълно отдаване, раздаване и наслада.

Взело, че им харесало

Източниците на HotArena твърдят, че историята не само е вярна, а и вече всички трима участници във вакханалия са се похвалили на най-близките си приятели. Така от уста на уста към днешна дата доста народ знае за паметния купон.

Преслава е имала обаче съвсем умишлена причина да се похвали, на когото трябва. За да стигне информация до ушите на Бирмата, с цел да го дразни.

След онази бурна сутрин на 21 януари, певицата още няколко пъти гостувала по нощите в дома на семейството в София. Свидетели дори за засичали как шофьора на Шарения я откарва до работодателя му.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Гореща тройка: Шарения и жена му опраскаха Преслава! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди