изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:50 EET
Учителка по физическо влиза в затвора за секс с ученички    
По света Млада учителка по физическо е обвинена в секс с ученички. 31-годишната англичанка Сандрин Браун от училище в Ковънтри се държала мило с момичетата по време на час, а след това ги склонявала към интимност, съобщава Daily Mail.

Даскалицата лесбийка се подвизавала във въпросното школо пет години. За това време успяла да смени две партньорки. Първата й връзка - с 14-годишно момиче, започнала през 2008 г., а втората, с 16-годишна ученичка – през 2010-а. Отношенията им продължили около година.

Сандрин често канела момичетата в дома си. Понякога правели секс в колата й, а друг път – в училищните шкафчета. За действията й се разчуло, след като „приятелките” й пораснали и напуснали учебното заведение.

Сега тя ще трябва да понесе наказание за развратните си деяния. Жената е осъдена на 18 месеца затвор. Пред съда Браун признава, че е развращавала деца и ги е принуждавала да правят секс с нея. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Учителка по физическо влиза в затвора за секс с ученички | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди