изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:42 EET
Наталия Гуркова ексклузивно пред „ШОУ”: Свекър ми не е убит, почина след тежка операция    
Интервюта Около Наталия Гуркова, която от години страни от медийния небосклон, стана горещо в последните няколко дни. Тръгна слух, че Мис България 1998 г. е била обект на похищение в ЮАР, където доскоро живееше със семейството си, а нейният свекър, бащата на съпруга й Джордже – Мишо Михалевич, е бил убит заради връзките на сина си в сенчестия бизнес. Подробности за своето „отвличане”, както и несподеляни досега тайни за своето семейство, Наталия Гуркова призна ексклузивно пред „ШОУ”.

 - Наталия, нашите съболезнования за бащата на твоя съпруг... Разбрахме, че той е бил убит през 2013 г. в ЮАР заради дейността на Джордже...
- Свекър ми не е убит! Той беше тежко болен. Имаше затруднения с дишането, с единия крак, не не само това, имаше и още здравословни проблеми. Влезе в болница. Наложително бе да му направят сложна животоспасяваща операция, която обаче не успя да преживее. Ние знаехме за този риск, докторите ни бяха предупредили. Нелепо е да се пише, че е бил убит. Здравословните му проблеми доведоха до фаталния му край. В Южна Африка също има жълти медии, където се пише какво ли не (от там тръгна информацията, че смъртта на Мишо Михалевич е насилствена – б.р.). Човек не може да има контрол над нещата, които са решили да напишат. Версии и теории всякакви.

- А била ли сте отвличана и заплашвана?
- Тази информация ми е вече леко смешна. Не съм била отвличана нито аз, нито детето ми. Както и няма нищо чудно в това, че съм си дошла в България. От там идват тези измишльотини. Не е станал някакъв инцидент, че да си дойда. Аз просто съм си у дома и не смятам, че има нещо по-нормално от това

човек да си се прибере вкъщи

Просто споделих в едно телевизионно предаване, че поради високото ниво на престъпност в ЮАР, предпочитам да водя по-спокоен начин на живот в държава, където престъпността не е толкова голяма. След това изкривиха думите ми и някой взе да разсъждава, а когато добави и фантазията си, става.... Най-отговорно заявявам, че не съм получавала заплахи заради съпруга си.

- Като спомена Джордже, точно се чудехме кога ще е разводът?

- Първо ни разделяха, а след като се оженихме, вече ни и развеждаха. Това продължава повече от 12 години. Нямаме кризи. И за да е интересно на читателите е хубаво да се сменят вече малко версиите, защото вече раздялата ни е като виц. Пише се едно и също, което се оказва невярно. Сигурна съм, че и вашите колеги вече са се убедили, че няма подобно нещо. Но аз съм свикнала с медийното присъствие.

Ако трябва да се занимавам да опровергавам подобни неща, то трябва да отделя голяма част от времето си. Това отнема също и негативна енергия. За момента имам по-важни неща, отколкото да се занимавам да опровергавам нечии писания. То ако е нещо еднократно – да се занимае човек, но това е непрекъснато. Не виждам смисъл на този етап да тръгна и да се обяснявам.

- Какво е финансовото състояние на семейството ви, вярно ли е, че съпругът ви е фалирал?
- Джордже вечно е замесен в две основни версии. Едната е, че се развеждаме, а другата, че е фалирал. Обикновено от медиите научаваме тези неща. Той се шегува и казва: „Като фалирам, нека все така да сме”. Той ме съветва да не обръщам внимание на такива писания, но когато става въпрос за по-лична тема, като тази с баща му, това не му е приятно. Има неща, които преминават всякаква граница.

Не може да оскверняваш паметта на близък

човек и едва ли не да изкарваш, че ти си виновен за смъртта му. Не е приятно, но това е част от „удоволствието” да бъдеш публична личност. Не обръщам вимание на тези спекулации. Но ето, пред „ШОУ” реших да изясня ситуацията, тъй като ми се обаждат мои близки, които са притеснени от написаното в последните дни.

- Как се запознахте с Джордже? Помниш ли първата среща, предложението за брак?
- Предполагам, че всяка жена помни такива моменти. Запознанството ни беше в Южна Африка преди 12 години. Предложението за брак беше преди 7 или 8. Сватбата беше 2009 г., значи предложението е дошло година по-рано. То беше на морето, където по това време организирах ревюта. Той дойде да гледа спектакъла и след това ми предложи.

- Сватбата ви беше истинска сензация. Какво стана с 4-те девойки, които хванаха букета? Омъжиха ли се?

- Певицата Бони е едната, която е в очакване да намери младоженеца. Дай, Боже, да й се случи тази година. Букетът се раздели на четири. Кумата ми хвана втората част, която също няма още брак. Другите две бяха Теди Велинова и Стела Огнянова. Стела е женена с две деца, а Теди има дете и ако не се лъжа и брак. Така че, две от тях са бракувани , а другите две са в очакване. Ако се вярва на това поверие, разбира се!

- Глория трябваше да пее на тържеството, но това не се случи, и се разнесоха слухове, че сте се скарали в последния момент.
- Глория е добра моя приятелка и присъства на сватбата ми. Но тогава гласът й не беше във форма, прави си почивки на гласа през януари - ежегодна профилактика в началото на всяка година, през което време не пее. Сватбата ми беше същия месец и това попречи тя да се изяви като певица. Но присъства като гост, защото сме близки приятелки.

- Наистина ли на всеки твой рожден ден Джордже ви подарява скъпоценен камък и вече имате цяла колекция?

- Не знам

защо българите се вълнуват толкова много


от тези материални неща. Не мисля, че това са най-важните въпроси и е нещо, което трябва да се коментира. Обикновено, когато в една бедна държава се правят демонстрации на някакви материалности, това в никакъв случай не е добре. Никой не ти се радва, а напротив – предизвикват се едни такива негативни чувства, които рано или късно рефлектират в отношенията. В тази връзка аз не бих искала да коментирам какво имам, какво получавам... Никога не съм правила демонстрации къде живея, как живея, какво имам и т.н. Когато излизам медийно, то е когато има какво да покажа и кажа. Ако се върнеш назад в история, ще видиш, че винаги е било по този начин.

- В България ли искате да отгледате децата си? Защо?
- Не знам дали искам в България да ги отгледам, но за момента искам да съм тук, тъй като се чувствам по-сигурна. В сравнение с Южна Африка е едно по-безопасно място за живеене. Първоначално децата ми ще учат тук, а впоследствие в чужбина.

- Преди това живеехте в ЮАР. Наистина ли е толкова страшно положението там, що се касае до престъпността?
- В ЮАР е вторият град с най-висока престъпност в света по статистика. Ставала съм многократно свидетел на жестоки неща. Там тези неща са ежедневие. Не е хубава тема, която бих искала да разказвам. Няма идеално място. Виждам, че и тук агресията ескалира. Но това е като цяло засилващо се в цял свят, не е само на едно място. Но в ЮАР това е ежедневие. Непрекъснато и навсякъде. Аз лично не се страхувах, но когато имам вече деца, непременно започва да те е страх.

- Ставали ли ли сте свидетел на престъпления, на престрелки?

- Постоянно. Най-разпространеното престъпление там са обирите по светофарите. Обикновено нападат жени, те са по-уязвими. Затова жените си крият чантите под седалките и карат джипове, защото са по-високи и имат по-добра видимост. Някои кръстовища имат предупредителни табели за възможност от нападение.

Има нон-стоп грабежи на чанти


по моловете. Там човек трябва да има 4 очи. Традиционно новините започват с криминална хроника. Е, като изключим престъпността, ЮАР има и своите предимства. Там климатът е прекрасен, не знаят какво е студ и зима. Хората са позитивни, вечно засмени. Това те зарежда и теб самия. В България напрежението постоянно ескалира от етническа гледна точка, докато там живеят над 20 националности и нямах такива проблеми. Там напрежението е между бедни и богати.

- Липсва ли ви модният подиум? Виждате ли някаква по-особена промяна отпреди години и сега?
- Не бих казала, че ми липсва, в момента си имам други радости. Когато гледам на живо някакво ревю, в мен се обажда тази тръпка на едно приятно усещане. Връщат се стари спомени, но всяко нещо с времето си. Сега не отива на една жена на 38 години да е манекенка, на мен не ми стои добре. Да, може да се направи изключение, но не да ми бъде ежедневие и професия. Правя изключения за приятелки дизайнерки, но не може това да ти бъде основно занимание.

- Има ли такава „новина” за вас, заради която сте плакали?
- Първо, не съм от жените, които плачат ей така за несериозни неща. Нямам спомен за нещо, което да ме е разтърсило чак до такава степен. Имам опит с журналистите вече 20 години и в началото се дразнех, но в момента не ми влияе по никакъв начин.

- Коя е най-забавната история от вашата работа, която винаги ще помните и разказвате на децата си?

- Не знам дали има такива, не съм си правила статистика. Но, общо взето, си спомням, че обичах своята работа. Когато човек обича работата си, тя не му тежи и не я приема като задължение, колкото и да ти е натоварено. Но сега си спомням, че преди работих много – всеки ден се снимаше каталог или корица за списания, модна колекция. Докато младите момичета ми казват, че сега нямат работа. То има две ревюта в годината. Модна индустрия вече няма, както няма и много други неща в тази държава. Виждам един много съкратен вариант на това, което беше преди – като ревюта, като ангажименти. Повечето млади момичета работят навън, тъй като в България няма хляб в тази професия. Не помня

за какво похарчих първия си хонорар от ревю


– най-вероятно е било за грим.

- Какво смятате за последното издание на „Мис България” и победителката Марина Войкова?
- Хареса ми, защото за първи път имаше явно жури, което открито гласува, и отделно се взе под внимание зрителското гласуване. Един добър избор е Марина и се надявам достойно да ни представи. Помня времената, когато „Интерсаунд” държеше правата за всички конкурси и ясно се знаеше кой къде отива – едната на „Мис Свят”, другата на „Мис Вселена”... Сега се получи някакво разделение. През годините конкурсът минаваше през различни агенции, но с времето всичко ще си дойде на мястото, надявам се. Тази година победителката ми харесва и се надявам тя да има успех. За първа година не попадам на коментари, че конкурсът е нагласен, уреден, платен.

- В последните години повече се говори за конкурса „Мис Плеймейт”...?
- Това за жалост е потребността на българите. Нелепо е да се омаловажава конкурсът на „Мис България”. Но всяко нещо в България е отражение на потребността на хората. Една певица, например в Сърбия, ако не може да пее, тя ще бъде освиркана и унищожена още след първата й поява. Публиката не търпи такова нещо. Докато в България ти знаеш колко от певиците са пеещи – 10%. Същото е и с конкурсите.

За да се допускат всякакъв вид конкурси, всякакви имена и вариации, явно българите имат потребност и търсят това нещо. Тези неща минават тук. Ако хората не допускат тези неща, то няма и да ги има. Но то не е това само в шоубизнеса, цялата ни държава е такава. Не сме особено селективни като нация.


Слезе от подиума заради децата си

В момента Наталия се е отдала на децата си – каката Джорджия и Кристиан, който е на две години и половина.

„Те имат още нужда от моите грижи и внимание. Оказа се, че с Кристиан е по-трудно, отколкото с първото дете. Грижите към дъщеря ми са свързани с учене, тъй като сега на Джорджия й предстоят изпити за прием в първи клас. Учим се да смятаме”, признава една от най-красивите българки.


ДОСИЕ:

Наталия Гуркова е една от най-известните носителки на титлата „Мис България”. Печели короната през 1998 г. Следващата година печели световна титла на конкурса „Мис Туризъм” в Гърция. След което следват златен медал на „Кралица на красотата” на конкурса „Мис Глоуб” в Москва през 1999 г., световна титла през 2000 г. за хармонично тяло „Мис Бикини” в Кан. Била е два пъти лице на „Форум българска мода”.

Обявена е безапелационно за Мис България на всички времена.

От 2009 г. е омъжена за диамантения крал от ЮАР Джордже Михалевич. Завършила е магистратура по право.


ЛЕКСИКОН:

- През септември дъщеря й Джорджия Михалевич стана Мини Мис България. Тя ще представи страната ни на конкурса „Принцеса на света” в Доминикана.

- Едно от хобитата й е да колекционира плюшени играчки. „Те са моята слабост, да не кажа и страст”, признава Наталия.

- Несбъднатата й мечта от тийнейджърските й години е да има котка. Майка й била категорично против.

- Обожава музиката на Андреа Бочели и Селин Дион, забавните тв програми и филми.

- В дома й има огледала във всяка стая.


Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
http://www.blitz.bg

Какво се случва с бившите Мис България?
Ботокс – кои звезди се подмладяват с него?
Ася Христова бе зарязана от поредния си треньор в секса – Румен Вълка
Юлияна Кънчева не била на себе си след секс с негър /ВИДЕО/
Наталия Гуркова изневерява на съпруга си с Иво Бързия

Наталия Гуркова се развежда ? Обикаля сама по София

Наталия Гуркова кръшка на мъжа си с авер на Таки?

Наталия Гуркова била бижуто на Алексей Петров

Тираджии към Наталия Гуркова: Кеш пара, ойро, секс!

Наталия Гуркова била майсторка на свирките с бучка лед

Наталия Гуркова - \"Две сватби са достатъчни\"

СТИГНА И ДО УСТНИТЕ- ЕКСПЕРИМЕНТАЛНАТА ПОРЕДИЦА КОРЕКЦИИ НА НАТАЛИЯ ГУРКОВА

Наталия Гуркова се снима в индийски филм

НАЙ-НАКРАЯ НАТАЛИЯ ГУРКОВА ПРИЕЛА ДА СЕ СНИМА В „ПЛЕЙБОЙ”, ЧЕ МОЖЕЛО И ДА НЕ Я ПОКАНЯТ ВЕЧЕ


 


Сходни връзки

Наталия Гуркова ексклузивно пред „ШОУ”: Свекър ми не е убит, почина след тежка операция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди