изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:10 EET
Надути звезди и политици    
Любопитно Няма нищо по-забавно от идиотско разюздано парти, на което изведнъж от джобовете се вадят... звезди и политици, голи и надути. Уф, надуваеми. Секс кукли. Ако организирате ергенско парти, парти по случай развода (едно от най-веселите и щастливи празненства), моминско парти, последен юбилеен запой с момчетата и прочие щуротии, адски оригинално и смешно е да поканите в компанията си още Лейди Гага заедно с Обама, Майли Сайръс с Милко Калайджиев, Памела и Чарли Шийн, да правите групов секс с тях и накрая дори да не се разболеете от някоя срамна болест. Понеже са от висококачествен латекс, побират се в кутийка и дори не шумят много много.

Звездите се надпреварват за повече популярност в сърцата на зрителите и в челата на класациите. Така се случва и с техните секс кукли. Сред най-желаните в момента са пластмасовите Кристина Агилера с пиърсинг на зърната и тежък грим, както и вечната Памела Андерсън с истинска руса грива и татуировки. Изпреварват ги актуалните тийнидоли Кейти Пери, Джъстин Бийбър и Майли Сайръс. Върху опаковките имената са леко сменени, а фотографиите са почти на двойници. Така търговците на пластмасовите удоволствия не могат да попаднат под ударите на закона за неразрешено ползване на чуждата популярност. Katy Pervy е силиконовото превъплъщение на Katy Perry, Justin Beiber е достъпният за всички, които го пожелаят, вариант на Justin Bieber. Върху опаковката са отпечатани куп неприлични обещания, от които може да се спомене само “Аз съм вашият boy toy (”момче за забавление”)!”

Куклата на Линдзи Лоън е прекръстена на Lindsay Blowhan, което е крайно арогантна аналогия с правенето на френска любов. Компанията Pipedream (преводът на този израз е илюзорна мечта, но само pipe e “свирка”, “дудук”) едва изчака Майли Сайръс да навърши 18 г., за да преобърне името й от Miley Cyrus на Mylie Cyrus. Самата Майли обаче направи толкова скандални сценки на сцената още непълнолетна, че навярно дори се кефи на своята изкуствена двойничка. Куклата Фърджи показва удивителна прилика с певицата на “Блек Айд Пийс”, както и играчката Памела със спасителката на плажа и най-тиражирана корица на “Плейбой”, но колко много жени носят също тези имена!

Чарли Шийн е рекламиран като напълно безопасен за секс, Бритни Спиърс като момичето, което няма да си обръсне главата и тялото, което няма да направи “ууупсссс”. Да си подмяташ Ким Кардашиян из ръцете не било за изпускане, както и да хванеш за голямото дупе някоя си Джей Хо (J Ho вместо J Lo).

Ако си играла главна роля в сериал, наречен “Сексът и градът”, не би трябвало да се учудваш, ако с лека грешка в името се превърнеш в гумена красавица за масова употреба. Фамилията на Сара Джесика е забавно сменена от Parker на Porker, това не може да се отрече. Куклата на Лейди Гага е в два варианта - като GaGa, или Дълбокото гърло, и като Lady Gag. Върху опаковката на втората пише изрично, че куклата е толкова мръсна, тоест мръснишка, че чак мирише. От известните светски мръсници, които искат да минават за такива, естествено индустрията не може да подмине Парис Хилтън, а Джесика Симпсън се проявява като порно звезда под псевдонима Джесика Син (”порок”). Мила Кунис и Бионсе също са станали жертва на долнопробния, но печеливш вкус. Кристина Агилера е само Christina Dirty Girl и снимките върху кутията на куклата са като кадри от видеото й.

Звездите няма как да се защитят и трябва да преглътнат този доста неприятен хап покрай сладостта на славата и добрите пари.

Но пък за останалите в играта периодът е много благоприятен. Някои от секс играчките се предлагат с голямо пролетно намаление: Памела обикновено може да се придобие за 75 долара, а сега цената й е паднала наполовина. Джъстин (Байбър) може да стане част от личния живот на всеки само за някакви си 18 долара. Купешката Мила (уж Кунис) струва в момента само 17 долара.

Милко всъщност е Роджър Мур

Най-новата кукла в световната колекция от надуваеми секс играчки е на българската фолк легенда Милко Калайджиев. Както “Труд” вече писа, наш сайт за онлайн продажби на еротични артикули пусна кукла на певеца за 52 лв. Подробни проучвания обаче показаха, че куклата на Милко не е оригинален български продукт. Точно такава кукла се продава в чужбина, просто нашите търговци са забелязали приликата със “свиленградския славей” и са прекръстили играчката. Навън тя се продава като копие на Роджър Мур (eдин от изпълнителите на Джеймс Бонд), но мнозина смятат, че е реплика на порно звездата Рон Джеръми. На етикета на пакета обаче името е изписано като Roger More, а не правилното Roger Moore, за да се избегнат всякакви скандали.

Обама на секс панаира в Китай

Надуваема кукла на Обама бе най-продаваната на 8-ия фестивал за секс култура в китайския град Гуанджоу. Това е ежегоден панаир за секс играчки и еротични продукти, на който се допускат само възрастни. Обама бе хит на изданието през 2010 г. Куклата му, облечена, бе наредена сред ято от разголени пластмасови красавици. Публиката се чудеше да му се радва ли, или да се възмущава. Все пак и тогава бе президент на най-могъщата държава в света. Панаирът бе през есента, а за коледните и новогодишните празници бе предвиден износ в огромни количества за Щатите. В Хонконг, Шанхай и Пекин куклата достигна рекордни продажби. Обама е изключително популярен в Китай. Тогава говорител на китайското правителство каза, че не се знае кой е производителят на куклата, но жена му си купила 10 “обами”. Цената й бе обидно ниска - президентът вървеше само за 6 долара.

Американците също бяха раздвоени пред доста грозното пластмасово копие на държавния си глава. “Защо не си направят Мао на кукла?”, бяха част от коментарите в интернет. Но Даниел Туки, представителят на портала Amazon, през който минаваше изключително оживената търговия с Обама, показа голямо задоволство от раздвижването на търговските отношения между Изтока и Запада. “Хората обичат Обама и сега искат да го любят.” (”People love Obama and now they want to ‘love’ Obama.”) Производителят, макар и неизвестен, тогава заяви, че подготвя цяла серия от надуваеми американски политици, сред които куклите на Хилари Клинтън, Джо Байдън, Сара Палин, Джон Маккейн. От тях само Хилари би могла да стигне търсенето на Обама. http://www.trud.bg




 


Сходни връзки

Надути звезди и политици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди