изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:17 EEST
Емигрант от Ню Йорк се цели в милиардите на Фатик    
Светска клюка Александра, наследницата на убития Филип Найденов, заработи като хостеса в нощен клуб

Най-обикновен нашенец, емигрант от Ню Йорк, може да се окаже косвен приемник на милиардите на сочения за най-големия търговец на оръжие и наркотици в света - убития преди 13 години Филип Найденов-Фатик. Нашенецът е успял да омотае един от наследниците на една от знаковите фигури в родния ъндърграунд – Александра Тюркмен.

Името на актуалното гадже на разстреляния мафиотски бос е Мони Георгиев. Новината направи обществено достояние лично богатата наследничка, публикувайки в профила си в социалната мрежа романтичен статус. Брюнетката се похвали на всички, че е обичана и също обича!

Тюркмен и далновидният българин в момента

изживяват розовия период на любовта си

в Ню Йорк, където понастоящем живее Александра. Близки до девойката издават, че този път тя е хлътнала здраво в сънародника си и вече таят опасения, че мачото се е прицелил не толкова в сърцето, колкото в банковата сметка на влюбената девойка.



Александра Тюркмен е по-голямата от двете дъщери на Филип Найденов-Фатик от брака му с Адриана Тюркмен. Екзекуторите на убития ъндърграунд бос обаче оставиха още една вдовица - любовницата му Невена, с която преди смъртта си Фатик живееше и чието дете бе признал.

Години наред двете жени спореха за наследството на Найденов, който по неофициална информация се изчислява на най-малко 1.4 млрд. лева.

Съпруга и любовница се съдеха за баровската му къща в Бояна. По последни данни обаче Адриана Тюркмен, която започна да управлява част от наследството на мъжа си след убийството му на 19 август 2003 г. на столичния бул. „България”, не е успяла да се докаже като успешна бизнес дама и след като

натрупала дългове за над 2 млн. лева

се принудила да разпродаде част от наследеното имущество – няколко апартамента в центъра на София.
Въпреки тези принудителни операции по смяна на собствениците на недвижимите имоти обаче двете Тюркмен не са останали „на червено” и продължават да живеят от натрупаните от Фатик авоари. Близо до тях бе и през 2013 г. актьорът Явор Бахаров, който афишира връзката си с Александра, крачейки по червения килим във Военния клуб в София – на премиерата на сериала „Недадените”.

По време на събитието Александра и Явор не спираха да разменят нежности и целувки. Романтичната им приказка се случи само година, след като Бахаров се раздели с друга звезда от „Стъклен дом” - Луиза Григорова. Любовта между Александра и Явор също не продължи дълго – само година. А след раздялата им актьорът сподели, че са запазили добрите си отношения.

Преди Бахаров слуховете пратиха Александра в любовна авантюра с американския актьор Итън Хоук. Звездата беше в България през 2013 г. за снимките на холивудския филм „Бягството”. Година по-късно Тюркмен се установи в Ню Йорк - в любимата част на богаташите „Хамптънс”. Там живее и работи.

Щерката на Фатик има работна виза


за Америка, издадена й от тузарския нощен клуб „Спейс Ибиза Ню Йорк” след кастинг и интервю за работа в прочутата дискотека. Въпреки че притежава милиони в банковата си сметка, в Америка Александра се грижи за доброто настроение на други богати хора. Тя е един от 50-те разпоредители в заведението.

Припомняме, че преди години напористата дама кандидатства в НАТФИЗ, където пребори над 400 кандидати за място в актьорския клас на Стефан Данаилов. Това е и третото висше образование на богатата наследница.
По време на коледните и новогодишните празници Александра бе в Париж, за да се види със сестра си и майка си. Трите се отдадоха на разходки и пазаруване в най-луксозните кътчета на френската столица, като не пропуснаха да се щракнат по емблематичната „Шанз Елизе”, както и да се поглезят с гурме кухня из най-изисканите ресторанти на града.



Дядо й дарил антики за $ 200 000 на държавата

Фамилията Фатик е известна в България още преди 1989 г. Филип Павлов Найденов-Фатик е роден в Истанбул през 1963 г. По това време баща му Исмет Рашид Тюркмен Шабан, роден в Сирия, идва в България. Той е търговец на оръжия и каптагон. Много близък до Тодор Живков. Награден е с орден „Кирил и Методий” заради подарени на тогавашното правителство антични предмети за над $ 200 000 на бившата фондация „Людмила Живкова”.

Исмет бил шеф на държавната фирма за търговия с оръжие „Кинтекс”. Участвал е и като посредник при сделки с оръжие в Близкия изток. Шабан умира през 1998 г. от панкреатит в Медицинска академия в София. Оставя 5 деца, най-известният е Фатик. От 90-те години той носи българското име Филип Павлов Найденов, като запознати твърдят, че той се е кръстил така от уважение към президента на „Мултигруп” Илия Павлов.

Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Емигрант от Ню Йорк се цели в милиардите на Фатик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди