изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:41 EEST
HMTV – българо-руска телевизия тръгва скоро    
Новини Хоризонт Медия АД с радост и вълнение представя на българските зрители новия телевизионен канал «HMTV». HMTV е първият в България денонощен развлекателно-познавателен филмов канал, който се излъчва на български и руски език във формат HD. Той е замислен и се създава от международен българско-руски екип от професионалисти в областта на телевизията.

HMTV ще представя нови филми и съвременна класика от игралното и неигралното кино, създадени от водещи руски и световни кинематографи. Каналът е насочен към най-широката аудитория: всеки телевизионен зрител, независимо от възрастта, пола и вкусовите си пристрастия, ще намери там любими програми.

Според авторската концепция, HMTV е телевизионен канал за семейно гледане. Това е своеобразен дайджест на най-добрите произведения на съвременното кино и телевизионно изкуство и Ваш гид по необятните простори на този изключително многообразен и безкрайно привлекателен свят.

Научно-популярните и документалните филми са за тези, които се интересуват от последните достижения и най-новите технологии. За любителите на пътешествия, ловците на нови знания, идеи и впечатления. За желаещите да изпробват света “на вкус

Ще гледате филми и сериали от всички жанрове – мелодрами, комедии, исторически драми за доброто и лошото, любовта и омразата, предателството и интригите, заснети от известни режисьори. Любителите на загадките, тайните и сензационните разобличения ще се насладят на вълнуващи криминални сериали и военни приключения.

А за меломаните сме приготвили музикални филми и филми-биографии, посветени на знаменитостите от света на музиката.

Много от това, което сме планирали за излъчване, българските зрители ще видя за първи път. Но освен телевизионните премиери, Вас ви очакват вълнуващи срещи с най-добрите произведения, истинската класика на игралното и неигралното кино от последните десетилетия, независимо от тяхната жанрова принадлежност, събрани в специална рубрика «Златна колекция».

HMTV е кино от най-високо ниво с най-високо качествено ниво на  телевизионна “картина”.

Заедно с внимателния избор на програми в жанрово-съдържателен план ние отделяме специално внимание на техническото ниво при тяхното изпълнение – каналът включва програми в HD-формат, а в много случаи и във формат 3D.

 HMTV е “храна” за ума и сърцето. Гледай HMTV, няма да съжаляваш!

 До скоро в ефира!

http://tv-novini.com

 


Сходни връзки

HMTV – българо-руска телевизия тръгва скоро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди