изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:08 EEST
Руски телефонни шегобийци подлудиха Ердоган (ВИДЕО)    
По света Известните руските телефонни хакери-шегаджии Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, съобщиха във видео анонс, че са направили скроили номер и на турския президент Реджеп Ердоган. По време на телефонен разговор с него те се представили като украинския президент Петро Порошенко и премиера Арсений Яценюк, предават водещите руски медии.

Анонсът на разговора бе разпространен на официалния страница на Кузнецов в YouTube. Двамата зевзеци обещаха да публикуват целия разговор. В интернет те са известни като Вован и Лексус. От канцеларията на турския президент отричат да е имало подобен разговор, но шегобийците обещават по-късно да разкрият цялото съдържание на интригуващата беседа.



В анонса за разговара Ердоган топло приветства украинския президент, наричайки го „скъпи приятелю". В разговора „украинската страна" разкри за намерението си да организира диалог между ръководителите на двете страни, които „така или иначе са пострадали от руските санкции". Двамата шегаджии предлагат от името на Порошенко и Яценюк Турция и Украйна да координират общи действия срещу Русия, тъй като Киев започнал да организира общ блок на страните, пострадали от руските санкции.

"С удоволствие. В това отношение не трябва да имате никакви съмнения", увери ги турският държавен глава.

Двамата зевзеци си направиха подобна шега и с английската попзвезда Елтън Джон като му се представиха за Владимир Путин. Сред обектите на техните номера са грузинският губернатор на Одеска област Михаил Саакашвили, киевският кмет Витали Кличко, радикалният депутат националист Олег Ляшко, вътрешният министър на Украйна Арсен Аваков и олигархът Игор Коломойски.  http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Руски телефонни шегобийци подлудиха Ердоган (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди