изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:03 EEST
Издържливостта на мъжете в леглото зависи от националността /18+/    
Любопитно Може ли да се определи колко е издържлив човек в леглото, без интимна близост? Оказва се, че да. Достатъчно е да се обърне внимание на националността на представителя на силния пол. Европейските сексолози установили колко продължава половия акт до настъпването на оргазма при мъете от различнита страни. В изследването участвали около 500 представители на силния пол.

Най-издържливи в леглото били мъжете от Великобритания. Средната продолжителност на половия им акт до настъпването на оргазма била 10 минути. Представителите на САЩ заели второто място с резултат 8 минути, а датчаните се класирали на трето място (6,5 мин.).

На четвърто място останали испанците (4,9 мин.), а на пето – турците (4,4 мин.). За българите, които принципно са известни като полови атлети, класацията не споменава нищо.

Сексолозите изяснили също, че използването на презервативи не влияе на продължителността на половия акт. Изследването доказало обаче, че ако човек пие спиртни напитки преди интимна близост, ще му се наложи да чака повече до оргазма.

По материали от руски сайтове
http://www.dcnews.bg

Еротика/Erotica

 


Сходни връзки

Издържливостта на мъжете в леглото зависи от националността /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди