изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:20 EET
Шокиращо проучване разкрива от колко секс се нуждаят двойките, за да останат щастливи и не е каквото очаквате /18+/    
Любопитно Откритията предизвикват популярното схващане, относно секса, че колкото повече имаш – толкова по-добре

Ново проучване съвсем наскоро откри, че двойките са най-щастливи, когато правят секс веднъж седмично.

Проучването твърди, че тези които скачат по-често в леглото не вземат забележимо преимущество от него – от гледна точка на стабилна връзка.

Откритията, направени от университета в Торонто, предизвикват популярното схващане, относно секса, че колкото повече имаш – толкова по-добре.

SEX !

Учените анализират данни, сърирани три пъти за 14 години от повече от 2 400 женени двойки в САЩ.

Двойките споделят нарастващото удовлетворение във връзките им с нарастналата сексуална честото е до веднъж на седмица. Сексът практикуван по-често не е показвал забележими преимущества.

Водещият изследовател Д-р Ейми Мюис, казва: „“Въпреки че по-честият секс се асоциира с по-голямо щастие, връзката между двете вече е незначителна, когато става въпрос за секса, практикуван повече от веднъж седмично.

Нашите проучвания показват, че е важно да поддържате интимен контакт с партньора си, но не е необходимо на правите секс всеки ден, стига да успявате да поддържате тази връзка.“

Проучването не е установило дали сексът прави двойките по-щастливи, или това да си в щастливи връзка води до повече секс.

Никакво сходство не е открито между сексуалната честота и благосъстоянието в необвързаните хора, казва доктор Мюис. Данните са се оказали специфични за хората в романтични връзки.

Сексът веднъж седмично се оказва типичната честото за установените двойки, според проучването публикувано в списанието „Social Psychological“ и „Personality Science“.

Доктор Мюис добавя: „Нашите проучвания са последователни за мъже и жени, по-млади и по-стари хора, и такива, които са женени от няколко години или десетилетия.“

Друго проучване, направено от същите изследователи, предполага че сексът е по-силно асоциират със щастието, отколкото са парите.

Онлайн-изследване е извършено измежду 138 мъже и 197 жени в дългосрочни връзки. В него е открита по-голяма разлика в щастието между тези, правещи секс веднъж седмично и по-рядко от веднъж месечно, отколкото между хората с по-големи и малки доходи.  http://nagolo.net

 


Сходни връзки

Шокиращо проучване разкрива от колко секс се нуждаят двойките, за да останат щастливи и не е каквото очаквате /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди