изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:25 EET
Мъжката професия, склоняваща най-често жените към изневяра    
Любопитно Любопитно проучване на сайта за срещи за женени IllicitEncounters.com показва, че най-много от потребителките изневеряват на своите съпрузи, които работят като счетоводители.

Според британската психоложка Люси Редфорд „стабилността, както финансова, така и лична, е основното нещо, което хората търсят в брака“. Тя допълва, че счетоводителят се възприема като „стабилен, надежден и отговорен“ и жените съзнателно или несъзнателно търсят точно това в своя партньор.

Въпреки това подобни характеристики често пъти могат да доведат до връзки, в които няма вълнение или силна емоция. Според допитването най-много жени са посочили липсата на вълнение в брака като основна причина за желанието си да изневерят. На второ и трето място те поставят липсата на връзка и желание за секс между партньорите.

Сайтът IllicitEncounters.com е най-големият за организирането на запознанства между хора, които имат брак. Той има над 970 000 потребители и съществува от повече от 10 години.  http://ludsport.net


 


Сходни връзки

Мъжката професия, склоняваща най-често жените към изневяра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди