изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:27 EET
7 неща, които плашат жените преди секс, но нямат значение    
Любопитно Жените определено се притесняват повече преди и по време на секс. Представи си какви мисли ще ти минат през главата, ако гаджето ти изведнъж реши да правите спонтанен секс: „Ох, точно сега ли, ама аз не съм се изкъпала ...“, „Знаех си, че вчера трябва да си направя кола маска, сега ще ме види космата“, „Не съм си лакирала ноктите на краката, няма как да не забележи това“ и т.н.

Ако наистина мислиш за такива дреболии преди акта, то със сигурност няма да изпиташ достатъчно удоволствие по време на него. Когато става въпрос за секс, мъжете мислят само за секс. И ако не ни вярваш, то виж кои са нещата, които представителите на силния пол не забелязват по време на акта (а и преди него):

1. Тлъстините по корема – той отново иска да правите секс точно в онази поза, при която най-ясно си личат излишните ти килограми. Спокойно, той изобщо не забелязва това, когато е възбуден.

2. Косъмчетата – имаш записан час за кола маска, но той е след няколко дни. Глупаво би било от твоя страна да откажеш секс поради тази причина, защото той няма да забележи косъмчетата по краката ти. А ако все пак това наистина те притеснява много и няма да успееш да се отпуснеш, сложи си дълги силиконови чорапи.



3. Звуците – понякога по време на секс се получават неудобни звуци. Това обикновено се случва, когато във вагината влезе въздух. Докато ти го приемаш навътре и се притесняваш, за него това е просто звук.

4. Педикюра ти – притесняваш се, защото не си си лакирала ноктите на краката и не си си оправила кожичките. Гарантираме ти, че той няма да забележи това, освен ако не е фетишист на крака.

5. Косата ти – има мъже, които си падат по сутрешния секс. Ти обаче се притесняваш, че косата ти стърчи във всички посоки. Той може би го забелязва и именно това му допада.

6. Бельото ти – да, мъжете си падат по секси дантелено бельо, но той със сигурност няма да загуби ерекцията си, ако те види в удобното ти памучно бельо. Така че, ако нямаш възможност да се преоблечеш набързо, преди да ти е свалил дрехите, не се притеснявай. Той и без това бързо ще свали бельото ти.

7. Наличието на менструация – той ще забележи, че си в цикъл, но има доста мъже, които нямат против това, някои даже ги възбужда допълнително. Ние обаче не ти препоръчваме да правиш секс по време на цикъл, защото заразяването с инфекции е значително по-лесно. /БЛИЦ
http://dnesplus.bg

Как да не плашите жените. Кои са най-честите грешки, които допускат мъжете още в началния етап
Сексът преди храната. Така го предпочитат мъжете /18+/
Цветове и секс
35 момента, които отблъскват жените при секс
Истини и лъжи за оргазма
Ето какво желаят жените /18 плюс/
Сладки храни, които повишават сексуалната мощ
Храни и напитки, неподходящи за консумация преди секс
Ново и необяснено: Силно главоболие по време на секс
8 неща, които всички дами трябва да знаят в леглото
Жените обичат алкохол преди секс
ЯГОДИТЕ СА ИСТИНСКА ВИАГРА
 


Сходни връзки

7 неща, които плашат жените преди секс, но нямат значение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди