изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:18 EEST
Късметлия: 16-годишен спечели месец живот с порнозвезда в луксозен хотел    
Любопитно 16-годишен ученик от Москва спечели награда, за която вероятно мечтаят много мъже- той има право да живее един месец с порнозвезда в луксозен хотел, съобщи lifenews.ru. Руслан Щедрин се оказа 100 хилядния посетител в сайт, където се търгува с оръжия за компютърни игри. „Не повярвах отначало на късмета си, но като разбрах, благодарих на организаторите на сайта. Бях извън себе си от радост, а приятелите ми завиждат”, каза още младежът. Той посочи, че е видял момичето и вече я харесал, тъй като „нейните мерки са много добри”.

Майката на Руслан обаче съвсем не е доволна от спечелената награда. Тя смята, че срещата на сина й с порноактрисата ще го откъсне задълго от учението и ще го изпрати окончателно в света на компютърните игри.



Порнозвездата, спечелена от 16-годишен ученик, разказа какво ще прави с него

Порнозвездата Екатерина Макарова разказа в интервю за LifeNews как планира да проведе времето си с 16-годишния геймър, спечелил месец живот с нея от сайт за продажба на оръжия за компютърни игри. По думите на порнозвездата, тя е готова да се вслушва както в желанията на ученика, така и в желанията на неговите родители.При необходимост Екатерина може даже да посреща юношата след училище, но според нея едва ли ще е нужно да живеят няколко седмици в хотел.„Най-вероятно ще ходим на кино, ще се разхождаме.



Като начало, трябва да се срещнем, а след това ще решим какво ще е интересно и за двама ни. Необходимо е да устройва и двама ни. Ако не му е удобно да живее в хотела, нека да си остане в своя дом. Това трябва да реши той, в правото си е да взима самостоятелни решения“, каза порноактрисата.
Ученикът от Москва Руслан Щедрин спечели необичаен подарък след като се оказа 100 хилядният посетител в сайт за продажба на въоръжение за компютърни игри. Като награда младежът получи месец живот с порнозвезда в един от хотелите в столицата на Русия.





http://vchas.net
 


Сходни връзки

Късметлия: 16-годишен спечели месец живот с порнозвезда в луксозен хотел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди