изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:47 EET
Преди секс в никакъв случай не правете това!    
Любопитно Може и да не си давате сметка, но има някои неща, които не трябва да се правят преди секс. Защо ли? Защото могат да съсипят цялото ви преживяване! Кои са те?

Не използвайте храна в любовната игра
Дори да ви се струва секси да напъхате нещо във вагината си, което партньорът ви да открие и оближе, не го правете. Храните нямат място на това специално място. Най-често употребяваните храни в любовната игра са сладкишите, сметаната, плодовете.
Захарта в тях подхранва дрождите във влагалището, повишава техния растеж и предизвиква инфекции. Намерете си друго занимание за разгорещяване.

Не се бръснете
Искате да сте с гладка и мека кожа, когато любимият ви докосва, разбираемо. Но бръсненето непосредствено преди секс може да предизвика сериозен обрив по кожата. Получава се заради триенето на неговата кожа във вашата. Най-лош е обривът причинен от наболата мъжка брада, с която той дращи нежната обръсната кожа.

Не използвайте електрическа четка за зъби
Вероятно звучи налудничаво, но според някои изследвания електрическата четка за зъби и водата за уста, съдържаща спиртни съединения, правят организма по-податлив на полово предавани инфекции. Това е така, защото електрическата четка трие зъбите и венците много повече от обикновената. Това крие риск от разраняване на венеца. В допълнение с това водата за уста може да го разрани допълнително, което ви прави по-податливи на инфекции при целуване и при орален секс.

Не пийте прекалено
Може и да ви дойде музата за секс след няколко чашки, но алкохолът действа като депресант. Така че способността ви да изпитате оргазъм ще е многократно намалена, ако сте си пийнали повечко. При жените се наблюдава вагинална сухота, която утежнява нещата.

Не похапвайте пикантни храни
Пикантните и люти храни може да са афродизиаци, но не са препоръчителни непосредствено преди секс, защото могат да предизвикат неприятна вагинална миризма или вкус. Освен това пикантните храни могат да предизвикат газове, които при натиск по време на секс да излязат по най-неприятния начин. Не искате да се изложите, нали?

Не пийте антихистамин

Антихистамините са противоалергични препарати, които имат свойството да предизвикват сънливост. Вероятно не искате да заспите по време на секс!

Освен това те могат да предизвикат вагинална сухота, което да направи сексуалния акт болезнен и неприятен. Това се случва, защото влияят на слузните мембрани във влагалището като ги правят по-инертни.
Източник: az-jenata

Вълнените чорапи помагат за повече оргазми /ВИДЕО/
7 неща, които плашат жените преди секс, но нямат значение
Сексът преди храната. Така го предпочитат мъжете /18+/
35 момента, които отблъскват жените при секс
Истини и лъжи за оргазма
Ето какво желаят жените /18 плюс/
В САЩ учителка по английски пропътува 1000 км, за да спи с 15-годишен в хотел
Сладки храни, които повишават сексуалната мощ
Храни и напитки, неподходящи за консумация преди секс
Няколко храни за приятен интимен аромат
Спонтанният секс бил отживелица
Ново и необяснено: Силно главоболие по време на секс
8 неща, които всички дами трябва да знаят в леглото
Жените обичат алкохол преди секс
Измислиха спрей за удължаване на секса
ЯГОДИТЕ СА ИСТИНСКА ВИАГРА
 


Сходни връзки

Преди секс в никакъв случай не правете това! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди