изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:54 EET
Германец убил любовницата си с половин краставица по време на секс    
По света „Ние често използвахме фалоимитатори – моркови и тиквички – в нашия сексуален живот” – признал той по време на съдебното дело.

Германецът Оливер (Д. 46 г.) от Манхайм го заплашват 5 г. затвор, защото по грешка затъкнал в гърлото на любовницата си краставица, ползвана за секс-играчка, съобщи Lifenews.Мъжът поканил в жилището си любовницата, докато жена му и дъщеря му ги нямало. За предварителна настройка влюбените изпили четири бутилки вино и голямо количество шнапс.
Инцидентът станал през юли миналата година. Тъй като жената не донесла заместител на пениса му, той взел от кухнята половин краставица. Отначало зеленчукът бил използван като секс-играчка по предназначение, но после нещо се объркал и го вкарал в устата на любовницата.

„Аз забравих, че сложих във фурната на печката къс месо за кучето си. То започна да загаря, замириса ми. Изтичах в кухнята, нахраних кучето, забравих за жената и изпуших цигара на балкона” – разказал мъжът в съда.

Връщайки се при любовницата, Оливер я заварил на пода, без да диша. Краставицата прекъснала дихателните пътища. Той се опитал да извади парчетата краставица от гърлото, но зеленчукът бил дотолкова омекнал, че не успял да извади всичко. Жената изпаднала в кома, а след това починала в болница.

Произнасянето на присъдата се очаква днес, 26 февруари.
http://www.blitz.bg

Жените се възбуждат от аромат на краставица

Свежата и лишена от нитрати красавичка в шопската салата ще направи от вашата партньорка истинска тигрица в леглото. До този извод е стигнала авторката на книгата "Тайните на секса" Джуди Дотън. Тя е събрала в своя труд доста интересни изследвания на учените. Те проверили с колко се увеличава притока на кръв в половите органи на мъже и жени, когато усетят различни аромати. Оказало се, че дамите увеличават притока на кръв в слабините с 14 процента, когато усетят аромата на краставица, който е умело смесен с уханието на ментови бонбони.

При мъжете резултатите са още по-интересни. Те вдигат притока на кръв с цели 50 процента, когато под носа им бъде поднесено парче ухаещ тиквен пай.

В книгата става въпрос още, че някои парфюми тотално могат да убият желанието за секс, въпреки че производителите в рекламите се опитват да ни убедят в обратното.  http://www.vsekiden.com

 


Сходни връзки

Германец убил любовницата си с половин краставица по време на секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди