изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:42 EEST
Шокиращи любовни обичаи    
Любопитно Шокиращи любовни обичаи


Райски палатки, нощ на изневярата и още …

В Камбоджа живее интересното племе креунг. Сред жителите на тази област има необичаен обичай – там изпращат 15-годишните момичета да си търсят съпруг. И това го правят по много оригинален начин. Главите на семействата със собствените си ръце построяват малки колиби от бамбук за дъщерите си, които след това водят там мъже и правят с тях любов.

По братски

В Непал процъфтява полиандрията. И, като правило, жените се омъжват за няколко родни братя. Това дава възможност да не се разделят земята между момчетата,  и стопанството остава цяло, което е много удобно за родителите и е изгодно от икономическа гледна точка. Освен това няколко мъже по-добре се грижат за семейството и го обезпечават, което също е много важно.

Нощта на изневерите

Индонезийците 7 пъти в годината празнуват ПОН. Това се случва на свещената планина на остров Ява. За привличане на късмет и богатство участниците в тържествата тези дни не правят секс с техните съпрузи и съпруги, а с непознати.

Женски ексхибиционизъм

Туземките от остров Бугенвил – далеч не са най- срамежливите жени. Те са свикнали да показват открито интереса си към мъжете – като се събличат голи. Според местния обичай този жест служи като сигнал за избраника, че жената иска да има с него “специални отношения”.

Първата учителка

Когато момчетата на остров Mангаиа достигнат 13-годишна възраст, те започват да си търсят учителка за секс сред по-зрелите дами. Избраната от тях жена обучава тийнейджъра на всички трикове в това дело, за да може момчето в бъдеще да знае как да задоволи жена си правилно.

Секс пред свидетели

Първата брачна нощ младоженците в Кали, Колумбия, трябва задължително да проведат в присъствието на майката на булката. Според местния обичай майката действа като официален свидетел на брака.

А на Маркизките острови процесът следят не родителите на младоженците, а децата. Там никой никога нищо не крие. Какво пък. Нека се учат …

http://bg.checkonline4you.com

 


Сходни връзки

Шокиращи любовни обичаи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди