изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:03 EEST
Бай Иван от Ягнило: Приемайте този витамин и ракът никога няма да ви сполети!    
Здраве Витамин В12 е едно от най-мощните средства за борба с болестта рак! Един от видните учители на с. Ягнило Иван Добрев от години се изявява и като народен лечител. Той е на мнение, че за да се спасиш от рака, трябва да приемаш големи дози витамин В12. Това го е спасило от поразяване на болестта в неговия организъм.


Бай Иван често сънувал нещо като пророчески сънища. В един от тях му се явил човек, който му казал, че ще умре. Този сън се повторил няколко пъти. Тогава учителят осъзнал, че явно душата му знае нещо, което умът му още не. Всъщност точно по това време той вече е започвал да се разболява от рак, когато му се появил друг човек насън, този път жена, която му посочила спасението – витамин В12.

Иван Добрев моментално започнал проучване къде и как да си набави този витамин в тялото. Почнал да го приема ежедневно и днес, след няколко години, той все още е жив и здрав.

Пенсионерът от Ягнило твърди още, че великият Стефан Данаилов се е спасил от рака по същия начин. Именно той му е помогнал, съветвайки го същото. Както е известно, Ламбо имаше лимфом, което е вид рак на кръвта.

„Когато разбрах за болестта му, се притесних много, защото той ми е любимият актьор. Издирих номера му и му се обадих. Вдигна ми секретарката му, която ми каза, че Данаилов е на лечение в чужбина. Заръчах ѝ да му предаде да започне да приема витамин В12, а тя беше много изненадана, защото именно това са му били предписали лекарите в Германия.“ – спомня си бай Иван пред „Ретро“.

Витамин В12 не се съдържа във всички животни или растения, а зависи от способността им те да го съхраняват в себе си и връзката им с микроорганизмите. Човек може да приема този витамин чрез консумацията на еленово месо, говеждо, сьомга, миди и скариди. Освен това витаминът се съдържа в морските растения, пивоварни дрожди, ферментирали растителни храни (такива например са тофу или мисо), както и в синьо-зелените водорасли, научи Doctorbg.net.
 


Сходни връзки

Бай Иван от Ягнило: Приемайте този витамин и ракът никога няма да ви сполети! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди