изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:24 EET
За какво фантазират различните зодии?    
Хороскоп Всеки има своите мечти , фантазии и желания ... Водолеят мечтае за нов мобилен телефон , Рак за интересен живот, а Скорпион за страстни приключения!

Овен - Фантазира за пътуване на най - отдалеченото и все още неразкрито място на планетата , на което все още никой не е стъпвал.

Ако някой пръв стъпи на такова място , това ще бъде Овен, дори ако заради това сто пъти прави същата грешка и се удря в стена. Твърдоглавите Овни искат във всичко да бъдат първи и най-добри и най-вече на това се свеждат неговите фантазии.

Телец - Тази зодия винаги фантазира за пари, защото на Телец никога не са му достатъчни . Той мечтае за голяма семейна къща с двор , в която тичат неговите деца и куче . В тази фантазия се предполага, че Телецът ще седи в удобен стол и ще наблюдава, докато всичко се случва от само себе си.

Близнаци - Те си въобразяват , че се намират на сто места в същото време и че могат да изградят цяла къща за два дни. Близнакът фантазира и за удобен диван от който гледа любимия си филм. Завършва важната работа чрез лаптоп, който е в скута му и пие екзотичен коктейл, който е направил само за три минути.

Рак - Тази зодия фантазира за вълнуващ и интересен живот. Рак в мечтите се оставят на шофиране с бърза кола, пътуване в чужбина и приключения за една нощ. Всичко, което Раците не биха се осмелили да направят в реалния живот, го правят в богато си въображение .

Лъв - Лъвът винаги фантазира за още по-голям успех. Лъвът най-обича себе си , така че разбира се той е и главният герой в своите фантазии. Но , въпреки, че си се представя като заможен мултимилиардер , Лъвът фантазира и за качествено време със семейството си и малките наследници на лъвския пай.

Дева - Тази зодия фантазира за допълнително време за завършване на работите от " съществено значение ". Девата иска по време на почивката да почисти цялата къща , ако преди това се е случило да пропусне някоя петно. Фантазира , че бавно ще подреди бурканите с конфитюр и туршия по азбучен ред.

Везни - Тази зодия фантазира за любовта и за хубавите моменти. Най-честите техни фантазии изглеждат така: събуждане със закуска в леглото, която е направил партньора. След това следва ходене в града и още едно кафе , следва обяд в изключителен ресторант. След завършване на обяда, Везните биха искали разходка и пазаруване, а вечерта е запазена за театър и клуб с VIP личности.

Скорпион - Скорпионът фантазира за страстни приключения. Скорпионът фантазира за тайна сексуална връзка с човек от своето обкръжение, от работата, или от квартала. Тези фантазии ги разработва до последния детайл и обръща внимание на цялостната атмосфера, в която се извършва тази вълнуваща случка.

Стрелец - Тази зодия фантазира за пътувания. Стрелецът често пътува , но във фантазиите задължително е включен и автомобил , чиято цена достига милиони цифри. Представя си пътуване в екзотични далечни страни, където се запознава с мъжа, или жената на живота си.

Козирог - Тази зодия фантазира за труднодостъпни райони в които се виждат като изследователи , или лидери на планински клуб. Организираният и практичен Козирог преживява тези неща като усещане , защото той най-много от всичко иска да бъде лидер. Поради строга дисциплина и работа , гледа на себе си като генерал и военачалник на кралска чета.

Водолей - Те фантазират за закупуване на най-новия модел мобилен телефон, който е бил наблюдаван само в холивудските филми . Водолея иска да отдели цял ден за ремонт на стара кола , а след това да отиде с приятели да пийне, и така да прекара нощта. Тъй като смята, че е изследовател на века , фантазира да стане новият Христофор Колумб .

Риби - Тази зодия фантазира да се излежава и да има много свободно време. Рибата си представя да е слънчево и да се излежава на Лазурния бряг, докато красив барман или сервитьорка носят коктейли. Рибите са най-големият ленивец в зодиака. Най- голямата им мечта е до края на живота си да не работят нищо, а парите да падат от небето. http://pik.bg


Открийте каква жена сте според зодията

Фобиите на зодиите

Как ревнуват различните зодиакални знаци

Ерогенните зони на зодиакалните знаци

Еротичен хороскоп за жени

Сексуален хороскоп за жени

Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не забравяш!

Интимен хороскоп – най-успешните зодии в любовта

Сексуален хороскоп: Какви любовници са

Как се шегуват зодиите?

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

Вярност и любов според индивидуалния знак

Какъв си според календара на маите

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?


ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

За какво фантазират различните зодии? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди