изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:35 EEST
Страшно разкритие: Батковци изнасилвали многократно седмокласничка в мазе!    
Ред и сигурност Едва след месеци 13-годишното момиче подава жалба в полицията и прокуратурата

Седмокласничка е била карана насила да прави орален секс с няколко момчета в мазе на блок в Асеновград. Кошмарът продължил месеци, преди момичето да подаде жалба в полицията и прокуратурата, пише "Марица". 13-годишната девойката, която се казва Мая*, живеела в Пловдив, но редовно ходела при майка си в Асеновград. Близо година била гадже с момче на име Тодор, но после двамата се разделили. След време те се срещнали случайно. Тодор бил с трима приятели, като само един от тях бил пълнолетен.

Мая била примамена да се качи в автомобил, за който казали, че е на чичото на Тодор. Минута по-късно тя се оказала приклещена на задната седалка и Тодор заплашително припомнил, че толкова дълго време били заедно, а така и не станали интимни. Девойката се изплашила, блъснала го и избягала от колата. Потърсила свои познати наблизо, но тях ги нямало. След това отново се срещнала с групата момчета, от които познавала само Тодор. Те я склонили да отиде с тях до мазето, за да пушат. Щом влезли вътре, един от тях откровено я заплашил, че ако не го обслужи с уста, няма да я пусне да излезе. Последвал насилствен орален секс и с другите момчета.

Не е ясно защо след този случай момичето не се е оплакало в полицията. Момчетата блудствали с Мая още няколко пъти, като я заплашвали, че имат снимки на случващото се.

Когато случаят все пак стига до съда, единият от обвиняемите направил опит да се измъкне с твърдението, че не е знаел, че момичето е малолетно. Съдия Стефка Пашова обаче отказа да прекрати производството срещу него и върна делото за доразследване на прокуратурата.

* Имената на участниците в делото умишлено са сменени.
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Страшно разкритие: Батковци изнасилвали многократно седмокласничка в мазе! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди