изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:21 EET
Хора с добри сърца препълниха залата за благотворителния концерт за Алекс    
НовиниПред многобройна публика в препълнената концертна зала на Младежкия дом премина благотворителният \"Песента носи надежда\", организиран от фондация \"Малки ангели\" в подкрепа на Александър Гешев, който страда от остра миелоидна левкемия.

В благотворителния концерт взеха участие различни танцови и вокални състави от Добрич - таланти от училището по изкуства СОУ „Свети Климент Охридски“, деца от зонална танцова организация \"Алексия\", Школата за класически балет към арт-център \"Палитра\", детска вокална  група “Златно зрънце“, солисти от сдружение \"Ръка за таланта“ и много други певци и танцьори от Добрич. На сцената излязоха известните изпълнители от Добрич Нели Грегъри, Ивелина Колева, както и едни от първите ученички на Георги Сарандев Милена и Румяна.
Организаторите успяха да сътворят невероятен музикален празник, който завърши с общо изпълнение на всички певци - малки и големи.
Учредителят на фондация \"Малки ангели\" Оксана Иванова благодари на всички участници и на вскички, откликнали на благотворителната инициатива, като са купили билети за концерта или са дали дарения. Тя прочете и послание от бащата на Алекс Георги Гешев, който благодари на всички за оказаната подкрепа.
\"Макар и далеч от вас ние чувстваме обичта ви\", споделя той.
Комисия ще преброи събраните средства, като резултатите ще бъдат обявени утре на сайта на \"Малки ангели\".

 


Сходни връзки

Хора с добри сърца препълниха залата за благотворителния концерт за Алекс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди