изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:37 EEST
5359 ЛВ. СЪБРА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ КОНЦЕРТ В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС /СНИМКИ/    
Общество

Общо 5359 лв. са събраните средства от благотворителния концерт „Песен за надежда” в подкрепа на 12-годишния Александър Гешев от Добрич, който страда от остра миелоидна левкемия и в момента се лекува в Германия. Това оповестиха организаторите на концерта от фондация „Малки ангели”.



Изпълнители от различни поколения събра благотворителният концерт „Песента носи надежда.

На сцената се представиха танцови и вокални състави от Добрич - В концерта взеха участие младите таланти от училището по изкуствата „Свети Климент Охридски“, балет Алексия, Арт Център Палитра, вокална група „Златно зрънце“, сдружение „Ръка за таланта“. Своята подкрепа оказаха и известни професионални изпълнители от нашия град. На сцената се представиха Нели Грегъри и дъщеря й Габи, народната певица Ивелина Колева, Диана, Милена, Матей и Краси, Пламена и Галя, Георги ,Стефани, Рая, Вики. Невероятният финал бе съвместно изпълнение на малки и големи певци под бурните аплодисменти на публиката.

Нели Грегъри сподели, че тя самата е минала през това, през което преминава Алекс. „Искам с тази песен да му дам криле и да го подкрепя”, сподели тя.

Учредителят на „Малки ангели” Оксана Иванова, благодари на всички – участници, зрители, дарители, за съпричастността, за оказаната подкрепа за Алекс Гешев. Тя сподели, че идеята е била с този концерт да се подпомогне лечението на 5-годишната Мила и на Алекс Гешев. Родителите на момиченцето са заявили, че се отказват от средствата, които биха били предоставени за нейното лечение, и ги даряват в подкрепа на Алекс.

Иванова прочете и послание от бащата на 12-годишното момче, който е заедно с него в Германия. „Благодаря на всички за подкрепата към нашето семейство в този толкова труден за нас момент. Макар и далеч от вас, ние чувстваме обичта ви. Благодарим ви, обичаме ви!”

Иванова разказа, че дарител е купил 20 билета, които е предоставил за деца, които не могат да си ги позволят. Те са предоставени на СОУ „Св. Климент Охридски”, тъй като учениците му от самото начало се включват в инициативите на „Малки ангели”. Иванова благодари и на учениците от ОУ „Христо Ботев”, които участват във всички арт ателиета.

От фондацията съобщават, че желаещите да дарят средства за Алекс могат да го направят през Фондация „Малки ангели“, като използват нейната сметка и в основание добавят „За Александър Гешев“

IBAN: BG75FINV91501016581862

BIG: FINVBGSF

 


Сходни връзки

5359 ЛВ. СЪБРА БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯТ КОНЦЕРТ В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС /СНИМКИ/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди