изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:15 EEST
Изключително мрачна прогноза: ИДИЛ ще разруши всичко най-ценно в Европа    
Коментари Атентатите ще продължават и няма да спрат. Един от основните проблеми е, че Западът много яростно и гадно се отнесе към тези държави и те сега си го връщат. Това заяви пред БНТ преводачът и журналист Мажд Алгафари. По думите му, ако някой ден изчезне "Ислямска държава", ще се появи друга такава организация.

"ИДИЛ е създание на Великите сили. Те нямат изгода да унищожат своето отроче", категоричен е той. По думите му интересите на големите държави се различават в Сирия и затова няма да постигнат обединение.

"ИДИЛ разруши най-ценните неща в Сирия, следователно тя ще разруши и всичко най-ценно в Европа", категоричен е Мажд Алгафари. Според него действията на "Ислямска държава" няма нищо общо с религията. "Те преподават на убийците един изкривен ислям, пращат ги в Европа, за да убиват неверници", каза още журналистът.

"Европа проспа и не се противопостави сериозно на тези групировки, когато му беше времето. Това е резултатът от хуманизма на Съюза", завърши преводачът. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изключително мрачна прогноза: ИДИЛ ще разруши всичко най-ценно в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди